Jump to content


Photo

JJRLS7: seemingly impossible results

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh
I've been having trouble getting a reliable data connection with t-mobile. Been running JJRLS7 quite happily though. Sometimes I had to go into airplane mode and back out to get a data connection to start but my APN settings have always looked good.

Then an hour ago I flashed the circle battery, rebooted and my apn fields are all asterisks. Of course, this makes no sense. There was one other change prior to reboot and that was to install adfree. This also makes no sense to me as a culprit.

I'm showing two APNs with selection circles (T-Mobile UK and Virgin UK) as well as one called Picture Message and another called Virgin UK MMS.

All the individual entries under these are asterisks. They're all greyed out for editing or deletion.

WTF

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#2
lilzad

lilzad

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Devices:San Francisco

I've been having trouble getting a reliable data connection with t-mobile. Been running JJRLS7 quite happily though. Sometimes I had to go into airplane mode and back out to get a data connection to start but my APN settings have always looked good.

Then an hour ago I flashed the circle battery, rebooted and my apn fields are all asterisks. Of course, this makes no sense. There was one other change prior to reboot and that was to install adfree. This also makes no sense to me as a culprit.

I'm showing two APNs with selection circles (T-Mobile UK and Virgin UK) as well as one called Picture Message and another called Virgin UK MMS.

All the individual entries under these are asterisks. They're all greyed out for editing or deletion.

WTF

u tried just going onto the t-mobile website and entering the apn manually?

  • 0

#3
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh
Yeah, had to instal APN Backup and delete the apns then reconfigure manually. Just thought it was odd.

Edited by tcpaulh, 14 January 2011 - 09:57 PM.

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#4
synet

synet

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Devices:ZTE Blade, HTC Touch HD
mmm... have just installed JJRLS7, with no other mods, and had a look at the apn's and it seems I have the same as you, just asterisks. However, I seem to get a data connection ok, although this is only my first day with the rom. I'm on T-Mob too.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users