Jump to content


Photo

Need Help - Stuck at dell logo, Recovery Mode & Fastboot corrupted, QDL stucked at "Wait for ADB device"


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Toney 2008

Toney 2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Dell Streak
It's a Dell Streak unlocked, US version.

When downgrading from O2 2.1 to O2 1.6, it failed to boot up and stucked at the Dell logo. Tried to use QDL to recovery, tried to use the ADB driver coming from the QDL tools, but stucked at "Wait for ADB device".

Any advice are welcome! Thank you!

Edited by Toney 2008, 19 January 2011 - 05:11 PM.

  • 0

#2
idetected

idetected

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

It's a Dell Streak unlocked, US version.

When downgrading from O2 2.1 to O2 1.6, it failed to boot up and stucked at the Dell logo. Tryed to use QDL to recovery, tryed to use the ADB driver coming from the QDL tools, but stucked at "Wait for ADB device".

Any advice are welcome! Thank you!


i got the same !
Dell o2 unlocked

QDL starts ok - later stucked at "Wait for ADB device"

  • 0

#3
Toney 2008

Toney 2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Dell Streak
I tried in Win XP and Win 7, both failed. Anyone has any idea to help?

Thank you!

  • 0

#4
idetected

idetected

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

I tried in Win XP and Win 7, both failed. Anyone has any idea to help?

Thank you!


The problemm is in what - u cant install adb(me 2) atall becourse u lost bootloader on your streak
1 way is to use omnia repai tool (jtag instrument) not so cheap 300 $ per devise , that will add new bootloader
2- way is to somehow use qdl only with 9002 driwer ......


Needs Dj Steve help

  • 0

#5
Toney 2008

Toney 2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Dell Streak

The problemm is in what - u cant install adb(me 2) atall becourse u lost bootloader on your streak
1 way is to use omnia repai tool (jtag instrument) not so cheap 300 $ per devise , that will add new bootloader
2- way is to somehow use qdl only with 9002 driwer ......
Needs Dj Steve help



Thank you for your information, idetected!

Hope I can figure it out.

  • 0

#6
idetected

idetected

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

I tried in Win XP and Win 7, both failed. Anyone has any idea to help?

Thank you!



at last i find the way, and now my streak unbricked

1- thereare 2 wersions of qdl"l 8)) and u & me install a wrong wersion with no fastboot&recovery repair !

u need just download streakflash.zip from:

http://streakdroid.c...nloads/djsteve/

run new qdl 8)

  • 0

#7
Toney 2008

Toney 2008

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Dell Streak

at last i find the way, and now my streak unbricked

1- thereare 2 wersions of qdl"l 8)) and u & me install a wrong wersion with no fastboot&recovery repair !

u need just download streakflash.zip from:

http://streakdroid.c...nloads/djsteve/

run new qdl 8)


Yes, that's it. I got it work. Oh, my god! idetected, you are a genius. You helped me out! I am so glad to have you here in MoDaCo.

  • 0

#8
Aryamehr

Aryamehr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Acer Liquid S100, Dell Streak
Hi,

The camera application stopped working after upgrade, so trying to back to 1.6, it stuck at DELL Logo, The link you mentioned is removed and I cannot find streakflash.zip.


Please help!


Thanks.

Yes, that's it. I got it work. Oh, my god! idetected, you are a genius. You helped me out! I am so glad to have you here in MoDaCo.




  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users