Jump to content


Photo

[GONE] Tutorials and known problems

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
255 replies to this topic

#41
tjeerdos

tjeerdos

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Devices:b7610

Video works with yxflash app...you have to download it and install manualy, it's not a part of this release...



nope doesn't work either.

did read on the internet that the freezing market is an problem that many people has.
google knows this but still there is no solution.....

  • 0

#42
XYZ_19989

XYZ_19989

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:B7610
I'm using Zimage,key & vib fix and have some bug:
Lines onscreen when lock/unlock screen. Sleep and can't weak up by unlock key, i must restart phone :P
sr for my Eng :D

  • 0

#43
aaronage

aaronage

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:B7610
I think it DOES make a difference which order you do the updates, because adding the Zimage included in the 3G updates means the phone won't wake up from "Sleeping" anymore. at least, that's the case with me.

  • 0

#44
aaronage

aaronage

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:B7610
And now that i've added the Zimage which supposedly solves the sleep problem, Android failed to boot. just a black screen. had to remove the battery. Hopefully, when i add the Zimage from the 3G update, it'll work properly again. if not, Its another re-install.

  • 0

#45
faroer

faroer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
Hey ErnstJanF,

Thanks for the great tutorial. Finally got Android working. Only problem I've got is that I can't connect to the internet. I can make calls and receive/send text messages. I've added the APN settings from my provider (Hi). But it's still not working.

Do you have any idea how to make it work?

  • 0

#46
gauravv

gauravv

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 350 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Omnia B7610

Hey ErnstJanF,

Thanks for the great tutorial. Finally got Android working. Only problem I've got is that I can't connect to the internet. I can make calls and receive/send text messages. I've added the APN settings from my provider (Hi). But it's still not working.

Do you have any idea how to make it work?


in apn only fill name apn and port then save it. after than turn it on i.e circle will be green now then restart android and you will have working connection

  • 0

#47
faroer

faroer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

in apn only fill name apn and port then save it. after than turn it on i.e circle will be green now then restart android and you will have working connection


I've tried it. But it's not working :P

this are the APN settings

HI internet
Name: Mobiel Internet
APN: portalmmm.nl
Proxy: 10.10.100.20
Port: 50.80
MMSC:
MMS-Proxy:
MMS-port: 5080
MMC: 204
MNC: 08
Verificationtype: pap
APN-Type: internet


Edited by faroer, 07 February 2011 - 01:46 PM.

  • 0

#48
Jamievanm

Jamievanm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lelystad(NL)
  • Devices:B7610

I've tried it. But it's not working :P

this are the APN settings


If u check to see, that all symbols are used with or without capital in your settings. And you have saved the settings + turned device on and off. It should be working.

Does the g/3g symbol even show up?

  • 0

#49
LukasSnake

LukasSnake

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro, HTC Wizard

nope doesn't work either.

did read on the internet that the freezing market is an problem that many people has.
google knows this but still there is no solution.....


Of course it works...I use it everyday on my B7610.
I can upload the apk file i use for you if you want to try it...

  • 0

#50
faroer

faroer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

If u check to see, that all symbols are used with or without capital in your settings. And you have saved the settings + turned device on and off. It should be working.

Does the g/3g symbol even show up?


All the settings are correct. Including characters. And I've saved the settings and turned it off/on. No g/3g symbol. I see only the bars, the battery and the time.
I've used the tutorial provided by ErnstJanF (which is great) and updated everything. Including the 3G update

Edited by faroer, 07 February 2011 - 04:41 PM.

  • 0

#51
gauravv

gauravv

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 350 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Omnia B7610

All the settings are correct. Including characters. And I've saved the settings and turned it off/on. No g/3g symbol. I see only the bars, the battery and the time.
I've used the tutorial provided by ErnstJanF (which is great) and updated everything. Including the 3G update


use port 5080 not 50.80

  • 0

#52
faroer

faroer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

use port 5080 not 50.80

I know that. the dot is not working in that field only numbers. But still doesn't work. I don't know how why it's not working. I really appreciate it that you guys help me :P

re-installed it several times.

  • 0

#53
erikcas

erikcas

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,061 posts
  • Location:Castricum, Holland
  • Devices:Samsung B7610
  • Twitter:@castwitz

I've tried it. But it's not working :P

this are the APN settings

HI internet
Name: Mobiel Internet
APN: portalmmm.nl
Proxy: 10.10.100.20
Port: 50.80
MMSC:
MMS-Proxy:
MMS-port: 5080
MMC: 204
MNC: 08
Verificationtype: pap
APN-Type: internet


I have the feelnig that Port: 50.80 should be Port 5080
Not shure, but port 50.80 seems impossible to me

grtz
Erik

  • 0

=====================================

Samsung Cooper, Fit, Gio & Mini Development

CM9 && CM10.1

AndroidArmv6 // Jellaxy

My Github

=====================================


#54
gauravv

gauravv

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 350 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Omnia B7610

I know that. the dot is not working in that field only numbers. But still doesn't work. I don't know how why it's not working. I really appreciate it that you guys help me :P

re-installed it several times.



TRY BY NOT ENTERING MMS Settings use only
name
apn
port


using normal verification if not working

Edited by gauravv, 07 February 2011 - 05:41 PM.

  • 0

#55
faroer

faroer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610

TRY BY NOT ENTERING MMS Settings use only
name
apn
port
using normal verification if not working



How odd O.o first this didn't work. But now it does :P
It's not the fastest internet. but still :D

Kudos to you Gauravv

  • 0

#56
erikcas

erikcas

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,061 posts
  • Location:Castricum, Holland
  • Devices:Samsung B7610
  • Twitter:@castwitz

TRY BY NOT ENTERING MMS Settings use only
name
apn
port
using normal verification if not working

Why not use MMS settings? I use KPN APN with MMS settings and it is working very well. No problems. Very good speed.

  • 0

=====================================

Samsung Cooper, Fit, Gio & Mini Development

CM9 && CM10.1

AndroidArmv6 // Jellaxy

My Github

=====================================


#57
tjeerdos

tjeerdos

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Devices:b7610

Of course it works...I use it everyday on my B7610.
I can upload the apk file i use for you if you want to try it...



market ....it's a known problem at google's. many people have it and many people don't
because of a unknown big problem my android did nothing anymore.
i reinstalled everything again, and again in ubuntu. and what do you think... market works like a charme.

the video's still not working. the program you said. when i start it he sees my video. it says playable.
but when i want to play i get an screen where i have to choose between other players. and not that program you said.
maybe i use a wrong version. so in that case i would be glad i you indeed could upload it.

thanks

greets tjeerdos

Edited by tjeerdos, 08 February 2011 - 07:58 AM.

  • 0

#58
Bounser

Bounser

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Devices:Samsung Omnia QWERTY
HI

Tjeerdos do you mean that you installed market over and over again untill it worked? Market doesnt start to download.
I have installed some apps via the sd. But everything is giving an error. And android is now freezing all the time.

Hope an update will help. For me it is not yet that far that i can use it all day.

greet Bounser

  • 0

#59
tjeerdos

tjeerdos

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Devices:b7610

HI

Tjeerdos do you mean that you installed market over and over again untill it worked? Market doesnt start to download.
I have installed some apps via the sd. But everything is giving an error. And android is now freezing all the time.

Hope an update will help. For me it is not yet that far that i can use it all day.

greet Bounser


no no. i meant that i installed android again. and again i did it in ubuntu......
but that did help because i can use market.

for me it is that far i can use it all day......

greet tjeerdos

  • 0

#60
Bokun23

Bokun23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:Omnia pro

I have the feelnig that Port: 50.80 should be Port 5080
Not shure, but port 50.80 seems impossible to me

grtz
Erik



you are totally right. Ive used the settings which were in the tutorial from hi.nl and there the port is 5080.
Greetz

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users