Jump to content


Photo

No 'LG' on boot. How to fastboot??

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
0tt0maddox

0tt0maddox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hey,

Just updated my phone to try and put froyo on. Finally got the fastboot file on it, but now I can't get it into fastboot mode.

The phone vibrates and turns on about a minute later with no load screens at all, so when I hold the camera button down, nothing happens at all. Not even a vibrate.

I can't seem to find this same problem around...

Any ideas???

  • 0

#2
despotovski01

despotovski01

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Macedonia
  • Devices:LG GT540
  • Twitter:@despotovski01

Hey,

Just updated my phone to try and put froyo on. Finally got the fastboot file on it, but now I can't get it into fastboot mode.

The phone vibrates and turns on about a minute later with no load screens at all, so when I hold the camera button down, nothing happens at all. Not even a vibrate.

I can't seem to find this same problem around...

Any ideas???

When you feel the vibration, then start holding the camera button for 6-7s, just to make sure you are booted in fastboot mode.

  • 0

#3
fdespotovski

fdespotovski

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC EVO 3D

When you feel the vibration, then start holding the camera button for 6-7s, just to make sure you are booted in fastboot mode.

This should work.

  • 0
Phone: HTC EVO 3D
ROM: LeeDroid 5.3.0 with LeeDroid kernel 5.3.5, Android 2.3.4
Recovery: ClockworkMod Recovery 5.0.2.0
CPU Configuration: Ondemand governor clocked @1200 MHz dual core




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users