Jump to content


Photo

29 Jun: 4.0.0.5 - ClockworkMod Recovery for the LG Optimus 2X

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
311 replies to this topic

#241
aaww

aaww

    InfoSec Expert

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Luleå,Sweden
  • Interests:- Information Security
    - Android
    - Wild life
    - Adrenalin
  • Devices:Xperia Z2 / Nexus4
  • Twitter:@AlbertAltman

I've had a problem like that in the past but after fiddling for ages I found that rebooting recovery fixed it. Good luck!


Thanks but...
I did that many times as well as trying to mount SYSTEM from the menu. it didn't work.

  • 0

#242
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Thanks but...
I did that many times as well as trying to mount SYSTEM from the menu. it didn't work.

Huh, strange, i'll check it out, thanks.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#243
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
OK, working here but i'm on EXT3... I suspect it could be an EXT4 problem - could you confirm? If so, i'll fix shortly.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#244
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Found the issue, it IS a EXT3 vs EXT4 problem, apologies.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#245
aaww

aaww

    InfoSec Expert

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Luleå,Sweden
  • Interests:- Information Security
    - Android
    - Wild life
    - Adrenalin
  • Devices:Xperia Z2 / Nexus4
  • Twitter:@AlbertAltman

OK, working here but i'm on EXT3... I suspect it could be an EXT4 problem - could you confirm? If so, i'll fix shortly.

P


confirmed i am on fr18 ext4 :)

will upgrade tonight to fr19 rc2 and ext 3 :rolleyes:

  • 0

#246
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Updated version now online to fix EXT4 issue! :)

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#247
MeX_DK

MeX_DK

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 144 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denmark
  • Devices:Samsung Galaxy S III iGT9300
  • Twitter:@Praeguard
Any chance for a fix to get rid of the quick backup setting?

  • 0

#248
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Any chance for a fix to get rid of the quick backup setting?

Quick backup setting?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#249
MeX_DK

MeX_DK

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 144 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denmark
  • Devices:Samsung Galaxy S III iGT9300
  • Twitter:@Praeguard

Quick backup setting?

P


I haven't actually tried your present version. But 4.0.0.4 had quick backup set as the default so the progress bars didnt move and you could not see "text" showing you as individual stuff was backed up.

  • 0

#250
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Oh right, I see... yeah, that is enabled in this build, i'll turn if off next time.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#251
MeX_DK

MeX_DK

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 144 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denmark
  • Devices:Samsung Galaxy S III iGT9300
  • Twitter:@Praeguard
Can "I" turn it off somehow :)?

  • 0

#252
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Can "I" turn it off somehow :)?

Not that i'm aware of...

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#253
MeX_DK

MeX_DK

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 144 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denmark
  • Devices:Samsung Galaxy S III iGT9300
  • Twitter:@Praeguard
Well you said you saw something was enabled, I just thought I could disable it myself :). At least hoping it was "just" a setting inside a file in the *.img file that was changeable.

  • 0

#254
Pikette

Pikette

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 23 posts
  • Location:Paris
The "USB Mount" in recovery seems broken in your build, Paul.

  • 0

#255
pitywoman

pitywoman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
so paul, can u fix the vibrate issue when entering the recovery? it's so annoying.

  • 0

#256
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

so paul, can u fix the vibrate issue when entering the recovery? it's so annoying.

On the latest build I just posted? I don't see this issue?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#257
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

The "USB Mount" in recovery seems broken in your build, Paul.

Thanks, will check it out.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#258
Skull_NL

Skull_NL

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Lg optimus 2X
I am very confused about these CWM versions.

Currently i am on the official Rom Managers version, i read alot of trouble with it when restoring a nandroid after the baseband flashing.
So i would like to know wich CWM is stable for these issues.

I would like to know if this new 4.005 version can be used to backup and restore EXT3 and EXT4 roms after flashing the baseband. I also heard people talk about not wiping with these versions.

Is there anyone who can clear up these questions?

Skull

  • 0

#259
navygino

navygino

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Meizu MX 4-core, Lenovo K860
I did stock nandroid backup and tried some other custom ROM.

Now I want to restore back with the backup but my phone just stuck at the LG logo with a blue bar under it.....

Please help!!!

  • 0
Acer Liquid, LG P990, Samsung i9003, Meizu MX 4-core, Lenovo K860

#260
Skull_NL

Skull_NL

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Lg optimus 2X

Updated version now online to fix EXT4 issue! :)

P


I just flashed this recovery. And the ext4 issue is not fixed!

I cannot mount the system and it will not backup.

Is there a fix for this?

Skull

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users