Jump to content


Photo

Fastboot Flashin Tool

- - - - -

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
Underdog2k9

Underdog2k9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:LG GT540
Update:
________________________________________________________________________________
______
Version V2
Posted Image
Download:
German 2.0
English 2.0



Since i know, it's hard to flash via fastboot for noobs, i've created a little tool to do it the more easy way.
Posted Image

You can easily pick the fastboot.exe and check what you want to do and select the img files.

You can download it here :
Flasher Eng

If you're a german you can download the german Version at My Website

Edited by Underdog2k9, 22 April 2011 - 11:39 PM.

  • 0

#2
ilovelg

ilovelg

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Location:Lithuania
  • Devices:LG GT540
Amazing tool for newguys! havent testest yet, i prefer doing it manualy.

Thanks alot tho!

  • 0
Using: CyanogenMod7 (2.3.5) @ GT540 Swiftdroid2 RC3 by Mur4ik.

#3
Underdog2k9

Underdog2k9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:LG GT540
since i finished the prog, i like doing it with it, i dont have to type anything then :) i am so lazy^^

  • 0

#4
NathanCaldecott

NathanCaldecott

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:LG GT540
Hi, I tried installing Swiftdroid 1.9 using this and it worked, until after running a full restore I rebooted and after that it launches for a few seconds, then crashes and repeats. Is there a possibility that it doesn't wipe all the original data, or is there something I'm doing wrong? (I upgraded from a similar installation method of Swiftdroid 1.4)

  • 0

#5
JackG

JackG

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Gender:Male
  • Location:/dev/null
  • Devices:LG Optimus GT540 White
To Underdog2k9
With your permission, Would I be able to include this program in my tools package I am creating. I will give full credit to you in the program.

Thanks,
Jack

  • 0

#6
Underdog2k9

Underdog2k9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:LG GT540
I've uploaded Version 1.0 now, it has a small bugfix.

Feel free to add it with credits to www.michabilbang.de, that's my homepage.

Edited by Underdog2k9, 18 April 2011 - 04:11 PM.

  • 0

#7
Underdog2k9

Underdog2k9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:LG GT540
New, smarter and more compact design
Posted Image

____________________

Download:
German 2.0
English 2.0

  • 0

#8
Underdog2k9

Underdog2k9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:LG GT540
I've changed it a little now, if you download the zip and unpack it, fastboot.exe is in \fastboot\fastboot.exe and you don't have to pick it everytime.

  • 0

#9
soulfunkdjx

soulfunkdjx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:LG GT540

I've changed it a little now, if you download the zip and unpack it, fastboot.exe is in \fastboot\fastboot.exe and you don't have to pick it everytime.

Ok mate thanks but i can't make it work for me. tell me where i am wrong.
1) I have already installed the 2.1 + fastboot.
2) I have swiftdroid 2.3.4 v2.0 Μ4 by Mur4ik in my pc.
3) I am power on my phone in fastboot mode
4) I plug my usb into my phone and it has installed automatic the fastboot drivers (i am using windows 7)
5) I open fastboot flasher v2 and choosing boot.img,recovery.img and system.img and i tick those 3 boxes (without ticking the ''erase'' button).
6) I hit run and then after 2 seconds my device is rebooting and opens normaly but i still have the 2.1.
Which is my mistake? Maybe i have to tick also the erase box? Please answer me,i am waiting to continue the instalation.

  • 0

#10
soulfunkdjx

soulfunkdjx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:LG GT540

Ok mate thanks but i can't make it work for me. tell me where i am wrong.
1) I have already installed the 2.1 + fastboot.
2) I have swiftdroid 2.3.4 v2.0 Μ4 by Mur4ik in my pc.
3) I am power on my phone in fastboot mode
4) I plug my usb into my phone and it has installed automatic the fastboot drivers (i am using windows 7)
5) I open fastboot flasher v2 and choosing boot.img,recovery.img and system.img and i tick those 3 boxes (without ticking the ''erase'' button).
6) I hit run and then after 2 seconds my device is rebooting and opens normaly but i still have the 2.1.
Which is my mistake? Maybe i have to tick also the erase box? Please answer me,i am waiting to continue the instalation.

Ok i figure it out. I must have the boot.img,recovery.img and system.img with fastboot inside a folder with the name Android in C:
Thanks man very good application.i am now waiting to reboot...cute logo lol

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users