Jump to content


Photo

[ROM] Android 2.2 For Racer Ready


  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#101
blatny93

blatny93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer

Thanks, but I tried root explorer - no look - it also said 'read-only'. Super manager? I'll try that. But everything is perfect now - so no worries (except for this worry about root - is it possible that only bootimage was 'read-only?)


I mean I can 'su' and all that - so isn't it very odd? My boot image is now 'Quietly brilliant'!

  • 0

#102
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
i back i got my new racer today :unsure:

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#103
TigTex

TigTex

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lisbon, Portugal
  • Devices:ZTE Racer and ZTE Blade

i back i got my new racer today :unsure:

excelent news! :) Did you RMA'ed the "old one" or you bought a new racer?

  • 0
.::. TigTex .::.

#104
shubkin

shubkin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

i back i got my new racer today :)

super!!! :unsure:

  • 0

#105
imarkov

imarkov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:ZTE Racer

I mean I can 'su' and all that - so isn't it very odd? My boot image is now 'Quietly brilliant'!


You could turn on USB debugging mode, plug Racer on USB port, from command prompt of your Windows (or from Terminal of your Linux :unsure:) type

adb shell mount

and examine the result. Maybe whole "partition" is in read-only mode? If /system is R/O and you need write access, you can remount it as R/W by:

adb remount

I don't know if I got your problems right?

  • 0

#106
imarkov

imarkov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:ZTE Racer

i back i got my new racer today ;)


Great, now back to business :o :unsure:

I found interesting problem. If settings for WiFi static IP are filled and WiFi is turned on, phone does not connect to remembered network although it finds it. I have to select it and explicitly order connect. If static settings are not turned on, it is connected automatically. Is this bug or it suppose to work that way?

BTW, in the mean time while WiFi is turned on but before I order connect by hand, there is no icon in status bar :) Edge icon is removed, but WiFi icon is simply not there, it is an empty space :P

  • 0

#107
blatny93

blatny93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer

You could turn on USB debugging mode, plug Racer on USB port, from command prompt of your Windows (or from Terminal of your Linux :unsure:) type

adb shell mount

and examine the result. Maybe whole "partition" is in read-only mode? If /system is R/O and you need write access, you can remount it as R/W by:

adb remount

I don't know if I got your problems right?


Brilliant! Thanks mate, worked like a dream!

  • 0

#108
blatny93

blatny93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer
The command for swappiness, to answer my own question, and in case anyone doesn't know, is

echo 80 > /proc/sys/vm/swappiness

Of course you set your own value - and there's a lot of debate whether swap is good or bad!?

  • 0

#109
blatny93

blatny93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer
And you know what? I've got Watchdog lite on my phone - guess what it's found to be over the 'threshold'? Watchdog Lite!!

  • 0

#110
blatny93

blatny93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer
And, finally, just a cautionary tale for anyone who upgrades with a new rom. I, at first, backed up both my own apps and sytem apps and data using titanium and tried to restore both - don't! I got 'android process error' - only restore your own apps!

Edited by blatny93, 15 May 2011 - 12:05 PM.

  • 0

#111
blatny93

blatny93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer
I set my swappiness at 30 and now it's working very smoothly - the point about swap is that it means that the system will hopefully not close down programs when ram is full. But at 80 it became very slow!

  • 0

#112
AndroidKid98

AndroidKid98

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
The link is not working, please fix! :unsure: Thanks for the awesome rom btw

  • 0

#113
AndroidKid98

AndroidKid98

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
anyone kind enough to upload to mediafire/megaupload?

  • 0

#114
imarkov

imarkov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:ZTE Racer

  • 0

#115
mvimal09

mvimal09

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD 28
  • Twitter:@vimal.kanojia
i am not able to download it, as the link u provided for android2.2.zip is unavailable.., plz help:(

Edited by mvimal09, 01 July 2011 - 04:13 PM.

  • 0

#116
darren2

darren2

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
Can anyone upload Vending.apk for this ROM? I managed to delete mine :(

Edited by darren2, 13 July 2011 - 09:58 PM.

  • 0

#117
lfernandes

lfernandes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Devices:ZTE RACER (SOFTSTONE TMN)
Room link didn't work, can any one reupload it?

  • 0

#118
PSpectrum62

PSpectrum62

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Here Is My New Rom Android 2.2
==========================


ABOUT
======
This rom is using mutable zte roms to make just one rom for the ZTE Racer
i spent most of the day fixing meany bugs and adding my own mods from my last rom
this rom is using rexchun's boot.img witch fixes wifi and much more without him no one would that a 2.2 rom
so i say thanks to rexchun now...



WHATS DIFERENCE'S BETWEEN THIS ROM AND REXCHUN'S ROM
===========================================

* this rom is no longer based on the zte v852 witch means less bug's

* all icons are the rite size for are screen's

* rom is based on P729V Sweden V1.00.01


WHATS BE FIXED
=============

* fixed browser crash when we was using the zte v852 framework

* fixed slide to unlock so not showing gray when sliding

* fixed slide to answer slide bars are no in line with are screen

* Added google settings wizard so you can setup google on frist boot

* contacts backround and contacts inport form simcard

* Phone in call ui as been fixed by rexchun thanks

* radio works no 5 sec bug



BUGS
======

* One were you cant turn wifi tether on in settings
but if you use this then go here
and dwonload wifi_tether_v3_0-pre13.apk install then use that to turn on wifi tether

REMEMBER
========

* do a full wipe

DOWNLOAD
=========

here
this also has Lam1Q music fix
Thanks Lam1Q


UPDATES
=======

YOU WILL HAVE TO DO A FACTORY WIPE

* Added sound fix for vol

* Sorted launcher desktop icons and widgets

* Changed default wallpaper

* DOWNLOADHere


W00t w00t!
Thank you so much! :D

  • 0

#119
NunoMGNunes

NunoMGNunes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMN Soft Stone (ZTE)
Work in rom stock TMN yes or no i using android 2.1

Edited by NunoMGNunes, 09 March 2012 - 02:20 AM.

  • 0

#120
Sidharth Vinod

Sidharth Vinod

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung galaxy ace 5830i
Hello, Your link for the android 2.2.zip is not working. Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users