Jump to content


Photo

Zte Racer(mtc 916)2.3android os(thanks rexcun%4pda.ru)


  • Please log in to reply
111 replies to this topic

#21
shubkin

shubkin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Iz srbije brale.I now about root explorer but there is no app with that name.I dont now which name the app use.

Here is the link removes the hold system applications http://4pda.ru/forum...howtopic=228915

  • 0

#22
mladenovic73

mladenovic73

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android phones,medicine
  • Devices:ZTE Racer,Huawei G300

Here is the link removes the hold system applications http://4pda.ru/forum...howtopic=228915

We defenetly dont understand each outher,i have root explorer but when i go to sustem/app there is now app whit the name advanceduninstaler,what is the name thet this app use.

  • 0

#23
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym
you guys are making this all waaaaaay confusing just use root explorer and find /system/app/TaskManager.apk if you want to remove it

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#24
mladenovic73

mladenovic73

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android phones,medicine
  • Devices:ZTE Racer,Huawei G300

you guys are making this all waaaaaay confusing just use root explorer and find /system/app/TaskManager.apk if you want to remove it

Thank you now we understand each outher.

  • 0

#25
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
dose the home menu and back keys work in this rom?

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#26
yetikid234

yetikid234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Racer

dose the home menu and back keys work in this rom?


They work.. pretty dam well tbh, I haven't hit it yet and not had a response.

  • 0

#27
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
dose it vibrate when you press them?

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#28
yetikid234

yetikid234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Racer

dose it vibrate when you press them?


Not atm

  • 0

#29
Vlatko25

Vlatko25

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Macedonia-Gostivar
  • Devices:ZTE RACER 2.3.7 #257 Racer Boy

Iz srbije brale.I now about root explorer but there is no app with that name.I dont now which name the app use.


  • 0

#30
Khan Miro

Khan Miro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:ZTE Racer
The screen issue is here again... with ever 2.3 ROM, there is an issue:
The down-left part of the screen is incorrectly-responsing - the test is easy - when you hit repeatedly the space bar of the keyboard, suddenly after a while letter occur, such as 'a', 'w', 'q'. I tried calibrators, but none of them worked. Rex, have you got any idea of this problem ?

  • 0

#31
yetikid234

yetikid234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Racer

The screen issue is here again... with ever 2.3 ROM, there is an issue:
The down-left part of the screen is incorrectly-responsing - the test is easy - when you hit repeatedly the space bar of the keyboard, suddenly after a while letter occur, such as 'a', 'w', 'q'. I tried calibrators, but none of them worked. Rex, have you got any idea of this problem ?


Works fine here... I hit space as fast as I could and not one other key was pressed.

  • 0

#32
Khan Miro

Khan Miro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:ZTE Racer
Well, I had that particular problem when I was with my original ROM and haven't done any rooting and I gave it to the service, and they changed my touchscreen and ROM(also the kernel I guess) and it worked perfectly and now, if I recover my backup of this ROM I guess it would work perfectly, but since then I have that same issue with the screen with every other custom ROM.... any help appreciated ...

  • 0

#33
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym

Well, I had that particular problem when I was with my original ROM and haven't done any rooting and I gave it to the service, and they changed my touchscreen and ROM(also the kernel I guess) and it worked perfectly and now, if I recover my backup of this ROM I guess it would work perfectly, but since then I have that same issue with the screen with every other custom ROM.... any help appreciated ...

they all must have zte stock kernel without custom patches for drivers etc etc, prolly thats the issue.. maybe you should give ricky or sebastian to have a look at your boot.img or something

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#34
Khan Miro

Khan Miro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:ZTE Racer
Thanks again equiliym :o

Welll, can anyone Ricky/Rex/Sebastian or just anyone who is competent in boot images and can help me send me PM. I have my previous boot.img, from the stock rom, where there was no problem if that can help. I can do whatever I must to solve this one with a little help ( I say a little, cause I am not a complete n00n :mellow: ).
Thanks.

  • 0

#35
mr_bridger

mr_bridger

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Gnex, TF101, MT4GS, MT4G, TPad
  • Twitter:@mr_bridger
Looks like this has been pulled? Where did it go?

  • 0

#36
yetikid234

yetikid234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Racer

Looks like this has been pulled? Where did it go?


No idea, I'll throw a link up soon so you can grab it.

  • 0

#37
mr_bridger

mr_bridger

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Gnex, TF101, MT4GS, MT4G, TPad
  • Twitter:@mr_bridger
Thanks, look forward to it :-)

  • 0

#38
Denkro

Denkro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
Link for black_update_2.3@4pdamod_signed.zip
http://dl.dropbox.co...amod_signed.zip

Edited by Denkro, 01 May 2011 - 12:48 PM.

  • 0

#39
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym

Link for black_update_2.3@4pdamod_signed.zip
http://dl.dropbox.co...amod_signed.zip

is this new, based on cm7.0.2? or is the same one as before (20042011 i think)

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#40
mr_bridger

mr_bridger

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Gnex, TF101, MT4GS, MT4G, TPad
  • Twitter:@mr_bridger

Link for black_update_2.3@4pdamod_signed.zip
http://dl.dropbox.co...amod_signed.zip


Thanks, appreciate it :mellow:

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users