Jump to content


Photo

Zte Racer(mtc 916)2.3android os(thanks rexcun%4pda.ru)


  • Please log in to reply
111 replies to this topic

#101
Denkro

Denkro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
​​vibration response of soft buttons #2 good
http://4pda.ru/forum...Back_signed.apk

  • 0

#102
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982
i cant download it from that forum could someone upload it here

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#103
Vlatko25

Vlatko25

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Macedonia-Gostivar
  • Devices:ZTE RACER 2.3.7 #257 Racer Boy

i cant download it from that forum could someone upload it here

Ricky you back:D

  • 0

#104
Khan Miro

Khan Miro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:ZTE Racer

Ricky you back:D



Yep, he's back in business, anyway, Ricky congrats for the fixed racer :P

  • 0

#105
KunpuoT

KunpuoT

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Edited by KunpuoT, 20 May 2011 - 07:44 AM.

  • 0

#106
deadlink

deadlink

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Location:Russia, Samara
  • Interests:programming
  • Devices:ZTE RACER
  • Twitter:@deadlink

how do you get this to work?

I wrote two versions of vibration response. The first version runs as service accessibility and responds to changing the window. The second version of the device reads / dev/input/event1 and vibrate when you press events softkeys.
Now I'm rewriting touch_to_key to increase the active softkeys and the introduction of vibration response. It would be a great help to find the source of touch_to_key.

Sorry, translated by google

  • 0
Posted Image

#107
RobertsAccount

RobertsAccount

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall, England
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@RobertsAccount
I don't understand how I'm supposed to get vBack to work... I installed the .apk package and I'm not sure where to go from here.

  • 0

#108
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym
i dunno why but this new version of vback isnt working at all on my phone
it just made my phone buggy and unusable, everything lags

Edited by equiliym, 20 May 2011 - 03:13 PM.

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#109
deadlink

deadlink

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Location:Russia, Samara
  • Interests:programming
  • Devices:ZTE RACER
  • Twitter:@deadlink

I don't understand how I'm supposed to get vBack to work... I installed the .apk package and I'm not sure where to go from here.

After installation you must turn it in the settings of special features. He called Виброотклик. He needs root.

This version I posted only for the test. He is now rewritten in C, runs as a background service and it will be in a new rum.

Edited by deadlink, 20 May 2011 - 03:18 PM.

  • 0
Posted Image

#110
Denkro

Denkro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

I don't understand how I'm supposed to get vBack to work... I installed the .apk package and I'm not sure where to go from here.

Menu. => Special Options.
I do not know how to write ..(((

Edited by Denkro, 20 May 2011 - 03:21 PM.

  • 0

#111
RobertsAccount

RobertsAccount

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall, England
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@RobertsAccount
Ah I found it, it was under 'Menu \ Settings \ Accessibility'

Thank you so much it works perfectly :P

  • 0

#112
blatny93

blatny93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer
OK - could someone address this question - that of when apps are moved to sd they aren't moved to sd-ext but rather to .android-secure in fat as asec files and mounted at mnt/asec/ (I discovered this by looking as nautilus-root in Ubuntu and showing hidden files! Can't be read or seen as even root-explorer on phone!?)? Why doesn't it or can't it use my ext-2 partition? When rickys' 2.2 sees and uses it fine? Any answer?
The same is true with Rexchuns' so is this a known bug with cyagenmod 7.0.0, corrected in 7.0.3 or am I doing something wrong?
Apparently 'asec' are android secure files, to prevent tampering, and this is a typical form in which apps are moved to sd in froyo - but in ginger bread? And, what's the point then of having the sd-ext?

Edited by blatny93, 21 May 2011 - 05:40 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users