Jump to content


Photo

Going back to Stock ROM - ZTE Blade

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
deb4sis

deb4sis

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hello,

I installed latest Cyanogenmod on my DELL XCD35 (ZTE Blade) using Clockworkmode Recovery. I did not take a backup. I want to go back to the stock ROM. I found the ROM from this link: http://android.modac...ade-stock-roms/ but when I flash it with Clockworkmode, it flashes fine but doesn't boot and stays on the Green Android Screen.

What am I doing wrong? Please suggest.

Thank you.

  • 0

#2
Shahmatt

Shahmatt

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 168 posts
  • Gender:Male
  • Location:Singapore
  • Devices:Jiayu G2 (6577), OSF, E51

Hello,

I installed latest Cyanogenmod on my DELL XCD35 (ZTE Blade) using Clockworkmode Recovery. I did not take a backup. I want to go back to the stock ROM. I found the ROM from this link: http://android.modac...ade-stock-roms/ but when I flash it with Clockworkmode, it flashes fine but doesn't boot and stays on the Green Android Screen.

What am I doing wrong? Please suggest.

Thank you.


I am new to this also so I can't help you very much with your problem.

Why do you want to go back to the stock ROM?

If CM7 is unsuitable for you, perhaps you might like to try Froyo 2.2 instead? I understand that CM7 has some bugs still.

I have been trying the Swedish Spring RLS5 Froyo 2.2 ROM, and I like it very much.
You can find basic instructions on how to install here:
http://orangesanfrancisco.co.uk

For ROM problems, post your question here:
http://android.modac...-customisation/

  • 0

#3
deb4sis

deb4sis

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hey Shahmatt,

Thanks for your attempt to help despite being new :unsure: CM7 seems to be doing OK. But I just wanted to be able to go back to the Stock ROM coz it's cleaner. I found the ROM but when I flash it using ClockworkMode Recovery, if flashes fine but doesn't boot. So, I was wondering if there is a different process/recovery method followed to install Stock ROMs. Hope someone guides me with that.

I will give the Froyo rom a try. Thanks again.

  • 0

#4
Watashi_PT

Watashi_PT

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Alcatel OT Idol S
I'm in this situation now! I need to go back to stock rom but after i install it in clockworkmod it stays on the android logo.

Please help me because i have to send my phone back to the store!!!

  • 0

#5
flat_steve

flat_steve

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:HTC TYTNII

I'm in this situation now! I need to go back to stock rom but after i install it in clockworkmod it stays on the android logo.

Please help me because i have to send my phone back to the store!!!


Did you clear the caches before flashing?

  • 0

#6
Allarddb

Allarddb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE blade
Same problem! :-(

  • 0

#7
dkkerry

dkkerry

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
I just want to go back to the stock rom cause I miss it.

  • 0

#8
seaman462

seaman462

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:romford
  • Interests:android, linux, bsd, ps3, python,
  • Devices:zte blade
when you flash the stock rom clear the cache, wipe data. then in advanced clear dalvik cache. I thin that should work. good luck!

  • 0
the quieter you become, the more you will hear.
Apple your s***!
add me on facebook: http://www.facebook.com/seaman462




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users