Jump to content


Photo

[ROM] VegaComb 3.2 - by TeamNewCo and TeamVillain


  • Please log in to reply
2271 replies to this topic

#2221
ursulavasey

ursulavasey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • Gender:Female
  • Location:Near Blackburn, Lancashire
  • Interests:Mobile phones, technology, Facebook, anything gadget related.
  • Devices:Vega, X10 mini, Blade
  • Twitter:@ursulavasey

Problem Solved - Thankyou soooo much.....



So what was the problem then - were the date and time incorrect or did you have to download a new version of the market?

  • 0

#2222
netsalez

netsalez

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

So what was the problem then - were the date and time incorrect or did you have to download a new version of the market?



Sorry for not explaining - problem was date/time was wrong...

  • 0

#2223
Greyowl

Greyowl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Advent Vega
Finally got round to flashing Vegacomb 3.2 build build 9n + update 3 today, it`s awesome guys, solved all of my issues with USB hard drives and even got it networked with Samba Network Fileshare !

Thanks so much for all of your hard work

  • 0

#2224
netsalez

netsalez

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

So what was the problem then - were the date and time incorrect or did you have to download a new version of the market?


For some reason the date had changed & I only had to correct this....

  • 0

#2225
ursulavasey

ursulavasey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • Gender:Female
  • Location:Near Blackburn, Lancashire
  • Interests:Mobile phones, technology, Facebook, anything gadget related.
  • Devices:Vega, X10 mini, Blade
  • Twitter:@ursulavasey

For some reason the date had changed & I only had to correct this....


It does happen like that sometimes, especially when a reflash or update has been done. There is an app called Clocksync, which automatically syncs your tablet or other Android device with the internet time, as soon as it connects to the internet. It is free to download from the Android Market and the link for it is below:

https://market.andro...kNsb2NrU3luYyJd

  • 0

#2226
netsalez

netsalez

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

It does happen like that sometimes, especially when a reflash or update has been done. There is an app called Clocksync, which automatically syncs your tablet or other Android device with the internet time, as soon as it connects to the internet. It is free to download from the Android Market and the link for it is below:

https://market.andro...kNsb2NrU3luYyJd


Yep, just downloaded this - I agree here (Northern Ireland) it syncs great & updated my vega to the accurate time

thanks for this tip....

  • 0

#2227
ursulavasey

ursulavasey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • Gender:Female
  • Location:Near Blackburn, Lancashire
  • Interests:Mobile phones, technology, Facebook, anything gadget related.
  • Devices:Vega, X10 mini, Blade
  • Twitter:@ursulavasey

Yep, just downloaded this - I agree here (Northern Ireland) it syncs great & updated my vega to the accurate time

thanks for this tip....


It should sync every time now once it has an internet connection. I love NI, I visit the in-laws over there twice a year.

  • 0

#2228
netsalez

netsalez

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

It should sync every time now once it has an internet connection. I love NI, I visit the in-laws over there twice a year.


BTW any idea where I could get the original wallpaper that came with this ROM (see page 1) as I seem to have lost it when downloading others?

  • 0

#2229
Ian Kendall

Ian Kendall

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:Advent Vega
Hi all,

Just a final bump to see if anyone knows the cause of the screen mess that I got the other day (a photo is on the previous post by me).

Many thanks, Ian

  • 0

#2230
ursulavasey

ursulavasey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • Gender:Female
  • Location:Near Blackburn, Lancashire
  • Interests:Mobile phones, technology, Facebook, anything gadget related.
  • Devices:Vega, X10 mini, Blade
  • Twitter:@ursulavasey

Hi all,

Just a final bump to see if anyone knows the cause of the screen mess that I got the other day (a photo is on the previous post by me).

Many thanks, Ian


I have no idea, as I have never seen this problem before. I would suggest you start again with a clean install, to ensure that any problems created in this flashing process are not still in the system. It's a pain going through the whole procedure again, but sometimes a new, clean install is the best thing to do.

  • 0

#2231
ursulavasey

ursulavasey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • Gender:Female
  • Location:Near Blackburn, Lancashire
  • Interests:Mobile phones, technology, Facebook, anything gadget related.
  • Devices:Vega, X10 mini, Blade
  • Twitter:@ursulavasey

BTW any idea where I could get the original wallpaper that came with this ROM (see page 1) as I seem to have lost it when downloading others?


There is an ICS wallpapers app in the Android Market and the wallpaper is in there.

  • 0

#2232
Ian Kendall

Ian Kendall

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:Advent Vega
Thanks,

I've done three clean installs now - recovery, modstock v2, 9n and update 3. Every time the same result.

The only think that it might be, as far as I can tell, is that I have a replacement screen, and it is somehow different for the Vegacomb drivers. Every other rom works fine though, so it's frustrating! I'd really like to give the 3.2 a try!

The OS is running fine underneath - I can unlock the screen and move things around, but there's the banding issue which makes it all unreadable. I tried setting the LCD density in build.prop to 160 but that had no effect either. Running screen calibration didn't help.

Ho hum. :(

I have no idea, as I have never seen this problem before. I would suggest you start again with a clean install, to ensure that any problems created in this flashing process are not still in the system. It's a pain going through the whole procedure again, but sometimes a new, clean install is the best thing to do.


  • 0

#2233
ursulavasey

ursulavasey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • Gender:Female
  • Location:Near Blackburn, Lancashire
  • Interests:Mobile phones, technology, Facebook, anything gadget related.
  • Devices:Vega, X10 mini, Blade
  • Twitter:@ursulavasey

Thanks,

I've done three clean installs now - recovery, modstock v2, 9n and update 3. Every time the same result.

The only think that it might be, as far as I can tell, is that I have a replacement screen, and it is somehow different for the Vegacomb drivers. Every other rom works fine though, so it's frustrating! I'd really like to give the 3.2 a try!

The OS is running fine underneath - I can unlock the screen and move things around, but there's the banding issue which makes it all unreadable. I tried setting the LCD density in build.prop to 160 but that had no effect either. Running screen calibration didn't help.

Ho hum. :(


Small question, and it may sound obvious. I assume that you installed update 3n, not update 3b, as the update letter needs to match the main rom. You could also try installing version 9b and update 9b and see if that solves the problem. Nothing to lose by trying it.

  • 0

#2234
newbe5

newbe5

    Addict

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPip
  • 592 posts

Thanks,

I've done three clean installs now - recovery, modstock v2, 9n and update 3. Every time the same result.

The only think that it might be, as far as I can tell, is that I have a replacement screen, and it is somehow different for the Vegacomb drivers. Every other rom works fine though, so it's frustrating! I'd really like to give the 3.2 a try!

The OS is running fine underneath - I can unlock the screen and move things around, but there's the banding issue which makes it all unreadable. I tried setting the LCD density in build.prop to 160 but that had no effect either. Running screen calibration didn't help.

Ho hum. :(


Its the screen, explanation soon! :P



  • 0

#2235
Ian Kendall

Ian Kendall

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:Advent Vega
Yay! Thanks.

I knew it wasn't the update, because 9n had the same issue before I installed 3.

Its the screen, explanation soon! :P




  • 0

#2236
jono4001

jono4001

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts

Excellent work guys, thanks for sharing! This much talent working from all sides, won't be long now.


  • 0

#2237
jono4001

jono4001

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
Last few days the number off times whilst browsing the web via my vega where the browser window shuts down and takes me back to home screen is increasing,strange thing is that dads vega which has also been converted to honeycomb has started to do the exact same thing,he always had a force closure with trying to view his sky emails via the sky web page but is now reporting that it is happening more and more via other websites,performance is excellent apart from this and just wonder if there is anything we can do or try to prevent this happening ? as far as i know the honneycomb version is the very latest available-both vegas were very kindly modded via simonta off this forum. as l say just seems strange that its starting to happen to both vegas increasingly more and wonder what could be causing this ?

  • 0

#2238
mrguest

mrguest

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
I have been suffering this, I was loving vegacomb but in the last week or so the browser just crashes and goes back to the home screen every time i try and use the browser.

its unusuable now. it seems to be if you click on anything before the page has finished loading so when it looks like it has loaded but hasnt it crashes although this isnt the only time.

i tried dolphin hd yesterday and that seemed to be ok but it is strange that this has only just started to happen?!





Last few days the number off times whilst browsing the web via my vega where the browser window shuts down and takes me back to home screen is increasing,strange thing is that dads vega which has also been converted to honeycomb has started to do the exact same thing,he always had a force closure with trying to view his sky emails via the sky web page but is now reporting that it is happening more and more via other websites,performance is excellent apart from this and just wonder if there is anything we can do or try to prevent this happening ? as far as i know the honneycomb version is the very latest available-both vegas were very kindly modded via simonta off this forum. as l say just seems strange that its starting to happen to both vegas increasingly more and wonder what could be causing this ?


  • 0

#2239
riggsy

riggsy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Advent Vega

Last few days the number off times whilst browsing the web via my vega where the browser window shuts down and takes me back to home screen is increasing,strange thing is that dads vega which has also been converted to honeycomb has started to do the exact same thing,he always had a force closure with trying to view his sky emails via the sky web page but is now reporting that it is happening more and more via other websites,performance is excellent apart from this and just wonder if there is anything we can do or try to prevent this happening ? as far as i know the honneycomb version is the very latest available-both vegas were very kindly modded via simonta off this forum. as l say just seems strange that its starting to happen to both vegas increasingly more and wonder what could be causing this ?



Much the same for me, Honeycomb is a fantastic ROM but the frequency of browser crashes returning to the home screen is now at a point where its not usable, after a fresh install usage is fine but then over a week or so the problem reappears.
Admittedly I have not tried using an alternative browser as I actually like the stcok browser and it's features. If somebody could fix this issue the rom would be just perfect.

  • 0

#2240
newbe5

newbe5

    Addict

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPip
  • 592 posts

Much the same for me, Honeycomb is a fantastic ROM but the frequency of browser crashes returning to the home screen is now at a point where its not usable, after a fresh install usage is fine but then over a week or so the problem reappears.
Admittedly I have not tried using an alternative browser as I actually like the stcok browser and it's features. If somebody could fix this issue the rom would be just perfect.


I haven't experienced this, but then I don't use the stock browser for exactly this reason, unfortunately it is one if the most memory intensive applications that comes bundled with HC, and 512mb just doesn't cut the butter with it in a lot of situations, but at a guess, there was a Flash update recently, this could have caused the issue to become worse? Flash is UGLY on Android, and although it works, it is a memory hogging beast. Couple that with the HW accelerated browser and your in for a tough time.

My recommendation is to use Opera Mobile (NOT Opera Mini), it's different, but use it for a while and you will get used to it, I love it and use it on every single one of my Android devices. My only wish is that the icon wasn't so fugly :P

On the Wobbly screen issue that the guy earlier posted. I also am one of the only other people who has this issue on one of my devices. I have a prototype P10 (Vega) model in my posession from before it was officialy released, it has a 10-point multitouch screen on it that is different from the released models one. On all 2.2/2.3 ROMs (as in, with the old kernel) everything works fine, but using the new .36 kernel, it doesn't. I REALLY haven't looked in to this (although I should :P) but it seems to me that there are additional screens that the TP driver can be used for, and in the original kernel these device names are listed, where they are not in the newer kernel. I'm gonna have a word with Cass or Eduardo (the resident kernel kings) and see how obvious this might be to find and fix. But unfortunately, with the ongoing work with ICS and the relatively few people who have this issue (2, now :P) I'm not sure how much time they will be able to justify spending on the problem, but I'll see what we can do ;)

newbe5

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users