Jump to content


Photo

Official T-mobile 2.2 update [2011-05-10] Build: ZTE-P729TV1.0.0B02

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#1
agpoli

agpoli

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE Blade
If someone is interested, the hungarian official T-mobile update is out:
http://www.t-mobile....fon/zte_blade_2

Posted Image

Firmware: 2.2
Baseband: P729T01
Kernel: 2.6.32.9-perf zte-kernel@Zdroid-SMT
Build: ZTE-P729TV1.0.0B02

Posted Image

Edited by agpoli, 11 May 2011 - 11:17 AM.

  • 0

#2
The Soup Thief

The Soup Thief

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,042 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin
  • Devices:Nexus 5 (N4 etc retired)
  • Twitter:@TheSoupThief
Crikey!
That's very public spirited of them just to stick it on the internets for all and sundry to download!
Hats off to t'mobile (as they're known in Yorkshire)

Edited by The Soup Thief, 10 May 2011 - 09:28 PM.

  • 0

#3
hedgepigdaniel

hedgepigdaniel

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 850 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia
  • Devices:Galaxy Nexus, ZTE Blade (OLED)
amss.mbn: C9E92A35BB8ECF7CEBCAEA651FFE4261

I think that is different from the Comviq and Sonera updates.

  • 0

#4
shmizan

shmizan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 574 posts
  • Devices:ZTE Blade
hmm and to the question: is the 850 MHz band offered by T-Mobile in Hungary, and does this update enable it?

  • 0

Orange San Francisco, Upgraded to Gen 2 with TPT Helper (custom partition layout: 150-sys, 302-data, 4-cache)
CyanogenMod 10


#5
markusj

markusj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Location:Budapest
  • Devices:ZTE Blade [TFT]
  • Twitter:@aresius_

hmm and to the question: is the 850 MHz band offered by T-Mobile in Hungary, and does this update enable it?


It's not offered, but I guess this update enables it. (By upgrading the phone to gen2)

  • 0

#6
agpoli

agpoli

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE Blade

hmm and to the question: is the 850 MHz band offered by T-Mobile in Hungary, and does this update enable it?


850 MHz isn't offered here, so I didn't know this update enable it or not.

  • 0

#7
markusj

markusj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Location:Budapest
  • Devices:ZTE Blade [TFT]
  • Twitter:@aresius_

850 MHz isn't offered here, so I didn't know this update enable it or not.


Did you upgrade this way? What does Mr. Pigfish say?

// Ezzel upgrade-elted? Az Ask Mr. Pigfish app szerint gen2 lett?

  • 0

#8
shmizan

shmizan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 574 posts
  • Devices:ZTE Blade

It's not offered, but I guess this update enables it. (By upgrading the phone to gen2)

Gen 2 doesn't mean the phone has 850 MHz enabled.
I have TPT'd my phone to Gen 2 and don't have 850 MHz enabled (my provider offers 850 MHz).

  • 0

Orange San Francisco, Upgraded to Gen 2 with TPT Helper (custom partition layout: 150-sys, 302-data, 4-cache)
CyanogenMod 10


#9
unrandomsam

unrandomsam

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 916 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:Xperia Play / Xoom / ZTE Blade
Extracted files dir (from C:\windows\sysdy)

http://www.multiupload.com/RW3LAS868U

  • 0

#10
unrandomsam

unrandomsam

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 916 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:Xperia Play / Xoom / ZTE Blade

amss.mbn: C9E92A35BB8ECF7CEBCAEA651FFE4261

I think that is different from the Comviq and Sonera updates.


04e9f7ae96e414f4a53df87c7e4aaddd - Latest Softbank (SS RLS3 Softbank)

ac47aa8ea4fe21348146708f89caa855 - Comviq/Tele Sweden

definately different

  • 0

#11
dadashi

dadashi

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,157 posts
  • Gender:Male
  • Devices:MonteCarlo + HTC EVO 3D
can I flash this on my recently converted Gen2 OLED SF...? and will it be in English?

Edited by dadashi, 11 May 2011 - 07:17 AM.

  • 0
MonteCarlo + HTC EVO 3D

#12
Zacsipacsi

Zacsipacsi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade

Did you upgrade this way? What does Mr. Pigfish say?

// Ezzel upgrade-elted? Az Ask Mr. Pigfish app szerint gen2 lett?



Ez érdekelne engem is :unsure:

  • 0

#13
netuddki

netuddki

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
és engem is :unsure:

  • 0

#14
sxp

sxp

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 22 posts

és engem is :unsure:



yas after the upgrade Gen2 device

  • 0

#15
fonix232

fonix232

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 942 posts
  • Location:Hungary, Debrecen
  • Devices:ZTE Blade [TFT 512RAM]
  • Twitter:@fonix232
A gen2 CM7 gyönyörűen fut, szóval gen2 :unsure:

  • 0
If you like my work, invite me for a drink or two!

Also, take a look at my Blade-dedicated site too! fonix232.co.cc

#16
Jekle

Jekle

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 555 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSF, Galaxy Ace, Ascend G300
Just extracted system.img seems to be a very vanilla version of 2.2 the least branded version i've seen.
I'm guessing the Boot.img is ZTE Branded

Edited by Jekle, 11 May 2011 - 11:06 AM.

  • 0

#17
h@mster81

h@mster81

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Moto G 16GB

can I flash this on my recently converted Gen2 OLED SF...? and will it be in English?

I TPT'd mine, too. Will this method work on upgraded phones as well?
I wonder if any of the devs about to release a ROM based on this one. I would be happy even with an update.zip version of this. :unsure:

  • 0

#18
agpoli

agpoli

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE Blade

Did you upgrade this way? What does Mr. Pigfish say?

// Ezzel upgrade-elted? Az Ask Mr. Pigfish app szerint gen2 lett?


Mr. Pigfish says it's GEN2 now.

If you used a custom ROM on your Blade, you have to change the custom recovery back to the original one (which has the FTM mode). You don't have to use TPT or anything else, just revert back to the original recovery (I used the Fastboot method), and run the upgrader. After this, use kallt_kaffe's modified z4root app to get root access, install Recovery Manager 0.36b and flash a GEN2 ClockWorkMod recovery. You are now good to go with Swedish Spring, CyanogenMod, etc.

  • 0

#19
h@mster81

h@mster81

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Moto G 16GB

Mr. Pigfish says it's GEN2 now.

If you used a custom ROM on your Blade, you have to change the custom recovery back to the original one (which has the FTM mode). You don't have to use TPT or anything else, just revert back to the original recovery (I used the Fastboot method), and run the upgrader. After this, use kallt_kaffe's modified z4root app to get root access, install Recovery Manager 0.36b and flash a GEN2 ClockWorkMod recovery. You are now good to go with Swedish Spring, CyanogenMod, etc.

Too much hassle. Just wanted to give a try. :unsure:

  • 0

#20
fonix232

fonix232

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 942 posts
  • Location:Hungary, Debrecen
  • Devices:ZTE Blade [TFT 512RAM]
  • Twitter:@fonix232

Just extracted system.img seems to be a very vanilla version of 2.2 the least branded version i've seen.
I'm guessing the Boot.img is ZTE Branded


Yep, T-Mobile kept it very stock, only additions are the proper Hungarian translation, some ZTE stuff (FM Radio, dialer, QC diag apps, and ofc the "Update from SD Card" option in Settings -> About Phone), and that's all. Kernel is ZTE, what else it could be? :unsure:

  • 0
If you like my work, invite me for a drink or two!

Also, take a look at my Blade-dedicated site too! fonix232.co.cc




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users