Jump to content


Photo

My last custom Rom for Pulse

- - - - -

  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#1
totiadrenalin

totiadrenalin

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • Location:Sveti Nikole
  • Devices:Pulse
I took the pulse from (Dalibor) ,the guy who bought the Pulse from me, only for few hours and made nandroid backup and unyaffs the system image. Rebuild the Rom once again. And test it onto the phone.
Everithing is working now.
I mistake the boot image to. So replace the boot.img to

So, now guys I'm uploading the rom on dropbox.
Here's the Updated rom.
the link
Uploaded!
It will fit in the new 2.1 uk update system partition!
I don't know what more to tell you!
I already returned the phone back to the owner.
That's all from me folks!
Tworck you can take it from now on.
If you like of course!

My last custom rom for pulse : My_last_used_custom_rom-2.1.zip - Updated

EDIT:
Now the update-script will format the data by it self.
I really can't understand why people still saying they can not install this rom. When I have test it and working!

I test this rom over another Pulse phone yesterday.
And I was able to install it with none of the problems you mention.
That pulse had the 2.1 uk 2011 Updata.APP
Give it one more try on this rom.
Best Regards
TOTI

Edited by totiadrenalin, 16 June 2011 - 06:09 PM.

  • 0

#2
leeshore

leeshore

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Devices:U8230
not install !

  • 0

#3
maitrepathelin

maitrepathelin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Huawei U8230 / T-Mobile Pulse
Hum, I've tried to install the rom but first : This is a .rar, and second : even if I rename it in .zip, not run ... So not very good ^^' Sorry XD

  • 0

#4
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300

Hum, I've tried to install the rom but first : This is a .rar, and second : even if I rename it in .zip, not run ... So not very good ^^' Sorry XD

Can one of you who downloaded it already upload it to another site (mirror it)? Megaupload is horrid!

Nevermind, I got it.

But, Toti, even after repackaging it to zip format, it has an installation error:

E:Can't chown/mod /system/xbin/dropbear
(No such file or directory)
E:Failure at line 359: set_perm 0 0 04755 SYSTEM:xbin/dropbear
Installation aborted.

For the record, I'm trying to install it on the CHT8000 partitions, which have an even larger /system partition than the HU rom.

Edited by twrock, 11 June 2011 - 02:02 PM.

  • 0

#5
yunzhiyue

yunzhiyue

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Location:北京
  • Interests:打篮球
  • Devices:u8220
  • Twitter:@云之月
4. added Flash plugin, and FlashLite
No Flash!!!

  • 0

#6
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300

Hum, I've tried to install the rom but first : This is a .rar, and second : even if I rename it in .zip, not run ... So not very good ^^' Sorry XD

BTW, you can't just rename a RAR to Zip. They are two different compression methods.

  • 0

#7
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300
Toti, what is CustomAPKsHidden.apk?
You have some interesting additions in this rom I've never heard of. ;)

  • 0

#8
totiadrenalin

totiadrenalin

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • Location:Sveti Nikole
  • Devices:Pulse

BTW, you can't just rename a RAR to Zip. They are two different compression methods.

I'll repack it! And upload it!
But tomorrow!
Also I put the wrong flashlite app.
And also I pack the rom into .rar
Sorry!
Also I forgot that first I add the dropbear in the rom, .
but since I didn't see some changing in the android functionality i remove it, but forgot to delete the lines in update-script.

  • 0

#9
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300

I'll repack it! And upload it!
But tomorrow!
Also I put the wrong flashlite app.
And also I pack the rom into .rar
Sorry!
Also I forgot that first I add the dropbear in the rom, .
but since I didn't see some changing in the android functionality i remove it, but forgot to delete the lines in update-script.

;)
There is something wrong with the resolv.conf lines as well in the update script.
And moving a few of the larger "unnecessary" apps (DocsToGo, etc.) out of /system will get this rom down to the size for the new UK rom.
But someone else can do that easily if you don't want to.
I'll look forward to your update tomorrow.
Thanks.

Edit: I have it running after some minor editing of the update script. However, looks like the wifi is not working either.

Edit2: Similar to previous 2.1 roms, I created a /system/etc/wifi directory, and copied /system/cust/hw/default/wpa_supplicant.conf file into /system/etc/wifi/. Then I commented out the line in the update script that referenced that. YMMV, but that worked for me.

Edit3: A2SD not working either. Missing the mount point /system/sd. No dta2sd is a show-stopper for me. :P

Edited by twrock, 11 June 2011 - 04:05 PM.

  • 0

#10
pbacev

pbacev

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Devices:pulse
Is the camera working on this one?

  • 0

#11
biron_w

biron_w

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 424 posts
  • Location:Super Leeds
  • Devices:pulse
  • Twitter:@biron_w
Does this work or not? I'm quite interested in a ROM with the U8500 emotion widgets in!

  • 0

#12
Casterina

Casterina

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 590 posts
  • Location:Wolverhampton, UK
  • Devices:T-Mobile Pulse (AKA U8220)

Does this work or not? I'm quite interested in a ROM with the U8500 emotion widgets in!

Yeah same, and i want to check the rom because of it's 2 day battery ;) overall, this rom sounds sweet!

  • 0

#13
gocegi

gocegi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:pulse
Nice one Totti, a non working ROM. Great !

  • 0

#14
biron_w

biron_w

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 424 posts
  • Location:Super Leeds
  • Devices:pulse
  • Twitter:@biron_w
At the moment it won't work as it's a RAR file and not a zip. Here's hoping a proper ZIP file is uploaded that works properly.

  • 0

#15
Casterina

Casterina

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 590 posts
  • Location:Wolverhampton, UK
  • Devices:T-Mobile Pulse (AKA U8220)

Nice one Totti, a non working ROM. Great !

You should be grateful that Toti provided us with this ROM, dofus.

  • 0

#16
jeddy1

jeddy1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 943 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Many
  • Devices:Blade-Lg e720-SE x8

Nice one Totti, a non working ROM. Great !

fool! wait a day..

  • 0
Click + if i´ve helped u :P

#17
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300
People just needs to read the previous posts! ;)
Sheesh.
Unless you know how to rework the download yourself, no, you can't install a .rar compressed file. Don't bother to download it unless you know how to work with it.
I already did repack it, installed it, and pointed out some of the installation and other problems. (It's called testing and feedback.)
Toti already said he will try to fix the problems and repack it for us.
SO, HAVE A LITTLE PATIENCE!

In the mean time, if you have the skills to work on it and give him some feedback, please do so. If not, just sit patiently and WAIT.
Incidentally, the camera will work fine in all 2.1 roms, unless the dev does something bad to screw it up.

  • 0

#18
biron_w

biron_w

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 424 posts
  • Location:Super Leeds
  • Devices:pulse
  • Twitter:@biron_w

You should be grateful that Toti provided us with this ROM, dofus.


I agree. There was absolutely no need for him to be rude about it.

In the mean time, if you have the skills to work on it


I know I don't ;)

SO, HAVE A LITTLE PATIENCE!


patience

Edited by biron_w, 12 June 2011 - 10:29 AM.

  • 0

#19
totiadrenalin

totiadrenalin

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • Location:Sveti Nikole
  • Devices:Pulse

I agree. There was absolutely no need for him to be rude about it.
I know I don't ;)
patience

Uploading the rom.
I Made a bit changes in the update-script
Also i move some apps from /system/app/ to /data/app/ but still can not reduce the size of /system/
I can not test this rom since I don't have pulse anymore.
And I can't wait for Friday to come.
That's the day when I'll buy my new phone!
Please wait for some minutes to upload the rom. I'll replace the link in the first post

Edited by totiadrenalin, 12 June 2011 - 02:50 PM.

  • 0

#20
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300

I can not test this rom since I don't have pulse anymore.

Really?! :P
I'm having a bad feeling about this. ;)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users