Jump to content


Photo

HELP!!!!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
ravendagrey

ravendagrey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newmarket, Ont
  • Devices:Samsung Galaxy S Captivate
Hi I've been using the cm_cavtivatemtd_32 nightly rom and after the install I lost the root to I tried installing the speedmod to re-root the phone and now it is stuck on the boot screen and when I try to restore or flash in recovery it gives me an error

assert failed: getprop("ro.product.device") == "captivate"
|| getprop ("ro.build.product") == "captivate"
|| getprop ("ro.product.board") == "captivate"
|| getprop ("ro.product.device") == "captivatemtd"
|| getprop ("ro.build.product") == "captivatemtd"
|| getprop ("ro.product.board") == "captivatemtd"
|| getprop ("ro.product.device") == "SGH-I896"
|| getprop ("ro.build.product") == "SGH-I896"
|| getprop ("ro.product.board") == "SGH-I896"
|| getprop ("ro.product.device") == "SGH-I897"
|| getprop ("ro.build.product") == "SGH-I897"
|| getprop ("ro.product.board") == "SGH-I897"
E:Error in /mnt/sdcard/cm_captivatemtd_full-30.zip
(Status 7)
Installation aborted

and when i try to restore I get

E:Can't mount /dev/block/st19 to /system with parameters auto llw,check=no
(file exists)
Can't mount /system/!

Edited by ravendagrey, 19 June 2011 - 05:34 AM.

  • 0

#2
ravendagrey

ravendagrey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newmarket, Ont
  • Devices:Samsung Galaxy S Captivate
ok after hours or searching and trying different things i used the heimdall suite to flash my phone back to the rogers default rom and from there I was able to start again and reload cm7

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users