Jump to content


Photo

[ROM] By RexChun 2.3.4 Radio Fix


  • Please log in to reply
187 replies to this topic

#1
Archer_cn

Archer_cn

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer
:) Rexchun has recently released his newly Rom V2.3.4 with FM support !!! go check it out ! here's the link :
ROM:http://www.malshenzu.com/read.php?tid-1012.html
FM fix: http://www.malshenzu...?tid-1145.html;

OK, given the chinese and register-needed issue,, I'd rather give you the direct link of the downloads:
Rom:http://dl.dbank.com/c092i5mkt8
FM fix:http://dl.dbank.com/c0v2eeshhm

it works just great on my 3uk Racer , enjoy !

  • 0

#2
Khan Miro

Khan Miro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:ZTE Racer
what is the difference except the fm. how is the screen?

if i install should i make a wipe or over tigtex's rom is fine?

  • 0

#3
mladenovic73

mladenovic73

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android phones,medicine
  • Devices:ZTE Racer,Huawei G300
Good work by rexchun.I have one question,what is all about that status bar i never see that.It is realy annouing.How to remove that,please help.
The rom working perfect.Radio is extra.Thanx.

  • 0

#4
wwwaske

wwwaske

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:none yet

Good work by rexchun.I have one question,what is all about that status bar i never see that.It is realy annouing.How to remove that,please help.
The rom working perfect.Radio is extra.Thanx.


@mladenovic73
settings menu - cyanogenod settings - tablet tweaks - choose soft buttons

  • 0

#5
mladenovic73

mladenovic73

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android phones,medicine
  • Devices:ZTE Racer,Huawei G300

@mladenovic73
settings menu - cyanogenod settings - tablet tweaks - choose soft buttons


Thanx man.I fix it.

Edited by mladenovic73, 19 June 2011 - 02:40 PM.

  • 0

#6
wwwaske

wwwaske

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:none yet

Hvala care.Sve sam gledao samo tu ne

Thanx man.I fix it.


e jbg..aj na engleskom zbog ostalih :) :

google apps are missing ?
can i install it from "gapps-gb-full-20110404-signed.zip" ?
the one from here:
http://www.mediafire...1hblv8aagnpazlp

EDIT: looks like i can...it works

Edited by wwwaske, 19 June 2011 - 02:48 PM.

  • 0

#7
mladenovic73

mladenovic73

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android phones,medicine
  • Devices:ZTE Racer,Huawei G300
What aps are missing from google?

Pa moze malo i na srpskom da nas ceo svet razume :)

Idi na android srbija

Edited by mladenovic73, 19 June 2011 - 03:07 PM.

  • 0

#8
wwwaske

wwwaske

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:none yet

What aps are missing from google?

Pa moze malo i na srpskom da nas ceo svet razume :)


gmail, maps, market....startup initialisation (connect to google and restore) wasnt here after first boot.
My contacts were not restored either...
Everything is ok now after installing zip from my previous post.

e, a mogli smo sve ovo da kucamo i na android srbija....'se ne patimo sa prevodjenjem B)
PS. Sto pe presece onaj kineski posle prvog boot-a.....jbt, reko' sad sam mu ....kevu...
napamet sam ubo nekako engleski :D

  • 0

#9
Jésus Alberto

Jésus Alberto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Devices:HTC Excalibur
It doesn´t work with other 2.3 roms, I´ve installed just the FM mod and it locked my phone.

  • 0

#10
Jésus Alberto

Jésus Alberto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Devices:HTC Excalibur
And I don´t understand chinese to create a login to download the rom.

  • 0

#11
wwwaske

wwwaske

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:none yet

And I don´t understand chinese to create a login to download the rom.


you'll have to switch to english somehow...''blind method'' was what i did :)

  • 0

#12
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym
you guys could edit build.prop before flashing the new rom..
regarding missing gapps, if there are any in the rom, its probably the newest gapp pack (gapps-gb-20110613) that is missing a lot of apps thus i suggest flashing gapps-gb-20110404 over the rom.. blah blah etc etc

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#13
Dj Fluminee

Dj Fluminee

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:España
  • Devices:Htc Tytn II, Zte Racer
rexchun also posted gapps..dk if it works. I'll come back later with a feedback
http://dl.dbank.com/c0mxqfikyy

  • 0

#14
buzzhaina

buzzhaina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:zte racer
..an ultimate rom...GUys.... any help on how i can remove those home n back icons from the top.. n get back the normal status bar that can be pulled down...

  • 0

#15
mladenovic73

mladenovic73

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android phones,medicine
  • Devices:ZTE Racer,Huawei G300
settings menu - cyanogenod settings - tablet tweaks - choose soft buttons

Try this for status bar

  • 0

#16
buzzhaina

buzzhaina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:zte racer

settings menu - cyanogenod settings - tablet tweaks - choose soft buttons

Try this for status bar

Thanks finally Got to how i wanted it:D

  • 0

#17
dontworry

dontworry

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:blade

Thanks finally Got to how i wanted it:D

yes,you are right

Edited by dontworry, 21 June 2011 - 03:07 AM.

  • 0

#18
buzzhaina

buzzhaina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:zte racer
Any help with market n other google apps... the one posted here dint work for me:-s

  • 0

#19
takeokun

takeokun

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:ZTE X850 (VIVO)
ROM link is dead...
Could someone kindly post a working one?
Thank you!

  • 0

#20
pintas

pintas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:p3600
It seems that there is a new version...
http://dl.dbank.com/c0o2edpafq
The post: http://www.malshenzu...p?tid-1264.html

Not sure though, my chinese is really rusty :)

If the rom hosting site requests a login, you can use this invite in the Rexchun's post:
http://www.dbank.com/invite/2154588
Then just enter your email, username, password, repeat password, verification code and check your email to activate the account.
Login with your email (right side of the box) and download the Rom.

I've yet to try this Rom.

Edit: Ok, I'm trying right now, and so far i've had an issue installing an app and the screen off animation doesn't work, but for the rest, it seems very very good. The screen calibration is near to perfect. Very nice Rom.

Edited by pintas, 26 June 2011 - 04:08 PM.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users