Jump to content


Photo

[ROM] Gingerounay 3.0.1 (05/11/2011)

* * * * * 9 votes

  • Please log in to reply
663 replies to this topic

#61
deepfabry

deepfabry

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Location:naples
okok sorry
the problem there's when restore app with titanium at next reboot and never before
also i deleted sendlog app can be a problem?

Edited by deepfabry, 23 June 2011 - 08:52 AM.

  • 0

#62
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

okok sorry
the problem there's when restore app with titanium at next reboot and never before
also i deleted sendlog app can be this problem?


SendLog can be deleted without problems.

Did you wait some minutes when it stop on Android logo (at least 5min) ?
How many apps did you restore ?

  • 0

#63
deepfabry

deepfabry

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Location:naples
yes i wait 15-20 minutes becausse made massif backup
many many apps restored :) (about 150-180)
if is useful with old firmware with backup never problem
...................now if i think for install 2.3.4 firmware i used an old version of acer download tool , can be this ?

Edited by deepfabry, 23 June 2011 - 09:00 AM.

  • 0

#64
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

yes i wait 15-20 minutes becausse made massif backup
many many apps restored :) (about 150-180)
if is useful with old firmware with backup never problem
...................now if i think for install 2.3.4 firmware i used an old version of acer download tool , can be this ?


I really need a logcat.

How to provide a logcat :

Open up a terminal window and type:

adb logcat > logcat.txt (let it run 30sec)


Press Ctrl+C to stop it.

This will create a file named "logcat.txt" in your current directory.
Now upload the file somewhere or copy/paste content on pastebin.com and share the link.

  • 0

#65
deepfabry

deepfabry

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Location:naples
sorry vache but i can t use adb B)
now i see on web how to use it give me some min. please :)

edit: now have done another backup and all is fine , maybe an old installed launcher to have problem (go launcher ex) i deleted it before backup and now it seems to work.
if i have the problem after i send you directly a log cat :D

Edited by deepfabry, 23 June 2011 - 09:21 AM.

  • 0

#66
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet
Updated OP with some addons. (Launcher2 from Acer, Acer Lockscreen and Acer MMS)

  • 0

#67
enigmista85

enigmista85

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italia
  • Devices:acer liquid metal

First of all :

1. You have to be on the latest GingerBread update (3.021.01. You can find it here - You have to use this version of Acer Download Tools to flash it : http://bit.ly/kH5C0C (ADT_Edit By Ma).
2. You will need an updated version of the recovery for that bin to flash the ROM. V2.0 : http://bit.ly/kEbL7F
Next, the ROM :

Posted Image
Posted Image Added/Modded :
Posted Image Removed :
Posted Image
WIPE BEFORE INSTALL

If you like it, feel free to donate some cudos Posted Image
Addons :



vache Hello I installed everything right and everything works perfectly and made ​​a backuo with titanium recovery2.0 But when I go back and do a nandroid I charge all the time I waited 15 minutes but nothing I tried it twice and I nn sn forced to do so and remove the battery to reboot but I was snookered. and I have to reinstall everything from scratch and only want to know if my problem that makes me a nandroid No backups or even someone 'else ... and if so how can I resolve to make a nandroid backuo? thanks

  • 0

#68
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

vache Hello I installed everything right and everything works perfectly and made ​​a backuo with titanium recovery2.0 But when I go back and do a nandroid I charge all the time I waited 15 minutes but nothing I tried it twice and I nn sn forced to do so and remove the battery to reboot but I was snookered. and I have to reinstall everything from scratch and only want to know if my problem that makes me a nandroid No backups or even someone 'else ... and if so how can I resolve to make a nandroid backuo? thanks


I know about this issue, recovery have many issue with last firmware.
I will have a look later.

  • 0

#69
Nesli

Nesli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, Liquid MT, A1
  • Twitter:@nesliva
Hmm...bad..

I just made reset and I lost about half of my installed apps :/ Damn ad2sd :/

  • 0

#70
Z3r0Th3H3r0

Z3r0Th3H3r0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Devices:Acer Liquid MT LG GW620R

Hmm...bad..

I just made reset and I lost about half of my installed apps :/ Damn ad2sd :/


Have yoy tried link2sd? I havent had any luck with app2sd but link works perfectly. Moves new apps automatically too.

  • 0

#71
Svarion

Svarion

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
on my device sms led notification isn't working, but battery charger icon works...is it correct or i'm missing something?

  • 0

#72
Nesli

Nesli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, Liquid MT, A1
  • Twitter:@nesliva

Have yoy tried link2sd? I havent had any luck with app2sd but link works perfectly. Moves new apps automatically too.


Link2SD is useless, it is the same as moving apps by default ( the same could make TI backup or move2sd enabler with simillar way, ok, not on ext part.).

  • 0

#73
Z3r0Th3H3r0

Z3r0Th3H3r0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Devices:Acer Liquid MT LG GW620R

Link2SD is useless, it is the same as moving apps by default ( the same could make TI backup or move2sd enabler with simillar way, ok, not on ext part.).


Works perfectly for me. All of my apps (aside from system apps) are moved to my SD card on the ext partition. Only exceptions are games that have to download extra content, which default to the FAT or FAT32 partition.

  • 0

#74
Z3r0Th3H3r0

Z3r0Th3H3r0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Devices:Acer Liquid MT LG GW620R
I noticed someone asked this before but I didn't see a response. If my apps are on my EXT partition, can I leave them alone and just flash the new rom or do I have to back everything up and then restore it to the ext drive? I don't plan on formatting my SD card to do the flash so its not like I'm going to be clearing the EXT part...

Thanks;

  • 0

#75
Nesli

Nesli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, Liquid MT, A1
  • Twitter:@nesliva

Works perfectly for me. All of my apps (aside from system apps) are moved to my SD card on the ext partition. Only exceptions are games that have to download extra content, which default to the FAT or FAT32 partition.


1)Yes, works perfectly, but it doesn´t move dalvik and cache, so it is like a GB move to sd, nothing more...

2) always is better to make Ext partition wipe when you are changing ROM (cause not every parts of your apps are stored in ext)

Edited by Nesli, 23 June 2011 - 02:27 PM.

  • 0

#76
Z3r0Th3H3r0

Z3r0Th3H3r0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Devices:Acer Liquid MT LG GW620R

1)Yes, works perfectly, but it doesn´t move dalvik and cache, so it is like a GB move to sd, nothing more...

2) always is better to make Ext partition wipe when you are changing ROM (cause not every parts of your apps are stored in ext)



So backup with Titanium and then wipe the EXT? I've only started using an EXT with this phone (my last phone had loads of internal memory) and I want to be sure my apps or at least my app data is backed up properly.

  • 0

#77
Nesli

Nesli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, Liquid MT, A1
  • Twitter:@nesliva
Yes, TI backup is the sollution :)..Yeah, intermal memory is weakness of our Metal ;)( don´t understand why they don´t put inside more memory, 1gb nand mem cost 3$ ;)(..

..But dont worry, when the scripts will be ok, we can safetly use ext partition B) But now, it is still buggy - too young ROM :D...

EDIT: Yea, TI backup and than wipe ext

Edited by Nesli, 23 June 2011 - 02:42 PM.

  • 0

#78
vache

vache

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer CloudMobile
  • Twitter:@vachounet

Yes, TI backup is the sollution :)..Yeah, intermal memory is weakness of our Metal ;)( don´t understand why they don´t put inside more memory, 1gb nand mem cost 3$ ;)(..

..But dont worry, when the scripts will be ok, we can safetly use ext partition B) But now, it is still buggy - too young ROM :D...

EDIT: Yea, TI backup and than wipe ext


A2SD is safety, at least for me.
Issues with backup/restoring are not related to the ROM, but to the recovery.

  • 0

#79
Nesli

Nesli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Sensation, Liquid MT, A1
  • Twitter:@nesliva
Nop, at Gingerounay 1.1 and 1.2, it was ok, I haven´t problems, but on Gingerounay 2.0, it is still buggy, tryed 3 times, still problems, reboots, disappearing apps B) :D

Not, I´m on pure gingerounay 2.0, apps in system :)

  • 0

#80
barni

barni

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Devices:Liquid_Metal
Hi Vache

Everthing seems working very well for me. B)

Thank you very much for your hard & fast work. You're the best :)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users