Jump to content


Photo

Recover from an almost bricked HANNSPad tablet!

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
bhups

bhups

    n00b to life.

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK London
  • Devices:OnePlus1 || HANNS pad SN10T1
I would strongly recommend the info on this thread for anyone who is modding their tablet!
http://www.slatedroi...post__p__215091

It helped me come back from an almost bricked tablet!

I had installed HannsTitan-v0.2d on my tablet and it worked great for a while.
But once it had been turn off by holding the power button down too long, and then turning it back on, I got stuck on the Hannspree startup logo.
I could not even boot to the recovery mod!

But after running the restore, I was able to get manufacturer recovery (as it overwrote the custom one) and then was able to rerun the rom installations!

  • 0

#2
bhups

bhups

    n00b to life.

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK London
  • Devices:OnePlus1 || HANNS pad SN10T1

I would strongly recommend the info on this thread for anyone who is modding their tablet!
http://www.slatedroi...post__p__215091

It helped me come back from an almost bricked tablet!

I had installed HannsTitan-v0.2d on my tablet and it worked great for a while.
But once it had been turn off by holding the power button down too long, and then turning it back on, I got stuck on the Hannspree startup logo.
I could not even boot to the recovery mod!

But after running the restore, I was able to get manufacturer recovery (as it overwrote the custom one) and then was able to rerun the rom installations!


Scrap that! The pad just dies everytime its rebooted!

I did a power off, and back on and again it stuck at the Hannspree logo.

Anyone know what could have caused this
I put the stock rom back on it and still the same.

Edited by bhups, 12 August 2011 - 10:30 PM.

  • 0

#3
bhups

bhups

    n00b to life.

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK London
  • Devices:OnePlus1 || HANNS pad SN10T1

Scrap that! The pad just dies everytime its rebooted!

I did a power off, and back on and again it stuck at the Hannspree logo.

Anyone know what could have caused this
I put the stock rom back on it and still the same.


Phew, this is sorted now.
Followed http://www.slatedroi...post__p__215674
Scary moments man!

  • 0

#4
ThrashMan

ThrashMan

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 464 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miserable old git!
  • Devices:ZTE Blade [UK 512MB TFT]
Nice post bhups.....well worth having those files ready :)

  • 0

#5
fishwick

fishwick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE blade
I am trying to follow the guide but I am getting stuck at point 6. My PC wont recognise the usb device. any pointers?

  • 0

#6
fishwick

fishwick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE blade
Ignore, Guide was fine. I was being dense phew!

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users