Jump to content


Photo

Streakdroid 2.3


  • Please log in to reply
196 replies to this topic

#41
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn
ok; I've found it.
but it does not include cifs...

  • 0

#42
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren

Hello i'm Hungary. I dont speak english. He would be a question of mine. How it is necessary to refresh it the DSP-t?I hope so somebody can help.

As far as I know the AMSS and DSP1 you must flash are the developer versions
I maybe wrong but its likely that these roms make use of things only available in the developer versions

If you were asking how to flash then its easy :P
1) Download Fards AMSS and DSP zip on the main page
2) Download my attachment and extract
http://www.mediafire.com/?x706g42bydhm66v
3) Extract AMSS and DPS into the "2.3" folder
4) Power off your streak, power on while holding the "camera" button and enter fast-boot mode
5) Connect your USB cable and open "go.bat"
6) Press any key when prompted to go through the stages of "go.bat"

Almost exactly the same steps as when you flashed clockwork recovery! If you haven't done this or you have driver issues that you can't solve then perhaps you shouldn't be doing this :o

Edited by Azurren, 03 September 2011 - 10:12 AM.

  • 0

#43
bedo13

bedo13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

As far as I know the AMSS and DSP1 you must flash are the developer versions
I maybe wrong but its likely that these roms make use of things only available in the developer versions

If you were asking how to flash then its easy :P
1) Download Fards AMSS and DSP zip on the main page
2) Download my attachment and extract
http://www.mediafire...x706g42bydhm66v
3) Extract AMSS and DPS into the "2.3" folder
4) Power off your streak, power on while holding the "camera" button and enter fast-boot mode
5) Connect your USB cable and open "go.bat"
6) Press any key when prompted to go through the stages of "go.bat"

Almost exactly the same steps as when you flashed clockwork recovery! If you haven't done this or you have driver issues that you can't solve then perhaps you shouldn't be doing this :o



Thanks!Posted Image



  • 0

#44
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn

found following information on another thread:

You'll need to change kernel/slow-work.c to be compiled as a module which is not very hard:

move kernel/slow-work.c in fs/slow-work/slow-work.c
remove "config SLOW_WORK" from init/Kconfig
create fs/slow-work/Kconfig with config SLOW_WORK as tristate and add it to fs/Kconfig (source fs/slow_work/Kconfig)
create fs/slow-work/Makefile with obj-$(CONFIG_SLOW_WORK) += slow-work.o and add it to fs/Makefile: obj-$(CONFIG_SLOW_WORK) += slow-work/
-------

Then, some useful commands:

adb shell
su
insmod slow-work.ko
insmod cifs.ko
lsmod | grep cifs
dmesg

mount -o username=guest -t cifs //IP/SHARE /mnt/cifs
(or CifsManager)

...also add "iocharset=utf8" in CifsManager's options field (non-latin characters support).

will try tomorrow...


I did exactly what it says above but when I try to compile SLOW_WORK as a module , I get the error:

symbol value 'm' invalid for SLOW_WORK

how can I definitely state that is a module ?

Edited by mrmrmrmr, 03 September 2011 - 06:09 PM.

  • 0

#45
Adam Mallinson

Adam Mallinson

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell Streak, Advent Vega

for anyone having rotation issues can you delete the sensors.qsd8k and sensors.8x50 from the /system/lib/hw/ folder so that there is only the sensors.default.so in there please.

I'll update the first post, then make a complete rom.zip tomorrow as b2, to simplyfy it , I cant upload now too late :D


Hey fards and everyone else

Good work on progressing this further, really prefer the subtle changes in the Gingerbread interface over Froyo one.

Just wondering if you have updated the zip file and if so is it just a case of flashing AMSS, DSP and the zip in First post?

Keep up the great work everyone

  • 0
HTC Sensation XE - Android Revolution HD 4.1.5 (Primary phone)
Dell Streak - StreakDroid 1.9.1 (Previous phone)
Advent Vega - Corvus 5 Rom (Tablet)

#46
80sLoveCHILD

80sLoveCHILD

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Devices:nexus 4, tf101, NSZ-GS7

Hey fards and everyone else

Good work on progressing this further, really prefer the subtle changes in the Gingerbread interface over Froyo one.

Just wondering if you have updated the zip file and if so is it just a case of flashing AMSS, DSP and the zip in First post?

Keep up the great work everyone


Beta 2 is the most recent zip. Contains new kernel. All info is in 1st post

So yes. Just flash amss, dsp and beta 2 zip.

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

  • 0

#47
Adam Mallinson

Adam Mallinson

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell Streak, Advent Vega

Beta 2 is the most recent zip. Contains new kernel. All info is in 1st post

So yes. Just flash amss, dsp and beta 2 zip.

Sent from my Dell Streak using Tapatalk


Thanks, thats what i thought but wanted to make sure first

  • 0
HTC Sensation XE - Android Revolution HD 4.1.5 (Primary phone)
Dell Streak - StreakDroid 1.9.1 (Previous phone)
Advent Vega - Corvus 5 Rom (Tablet)

#48
fards

fards

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,434 posts
  • Location:staffordshire
  • Interests:Human powered vehicles
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@fardsmobile
yes you're going to be in for a bit of a shock.
make sure you read the first page properly :D

37 hours of use and I've just stuck it on charge at 10%

  • 0

#49
fards

fards

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,434 posts
  • Location:staffordshire
  • Interests:Human powered vehicles
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@fardsmobile

I did exactly what it says above but when I try to compile SLOW_WORK as a module , I get the error:

symbol value 'm' invalid for SLOW_WORK

how can I definitely state that is a module ?


that isn't going to work as slow-work needs to be defined when the kernel is being built I think, whether as a module of not.

I'll have a quick look, but pretty sure it wont play



  • 0

#50
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren

yes you're going to be in for a bit of a shock.
make sure you read the first page properly :D

37 hours of use and I've just stuck it on charge at 10%

How did you manage to get 37 hours out of it? :D
As soon as I start playing around with mine if freezes and reboots :rolleyes:
Is anyone else getting the same issue or is it just me?

  • 0

#51
80sLoveCHILD

80sLoveCHILD

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Devices:nexus 4, tf101, NSZ-GS7
No reboots since latest kernel but ive not flashed DSP. Dont know of that would cause issues.

Have u flashed latest kernel? Quick way to check, latest kernel has no overclocking

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

  • 0

#52
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn

that isn't going to work as slow-work needs to be defined when the kernel is being built I think, whether as a module of not.

I'll have a quick look, but pretty sure it wont play




I applied the instructions here:
http://www.cruzcat.net/drupal/?q=node/21
http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1113191.html
http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-837170.html

now I can load module slow-work.ko with no problems.
but after that I try to load cifs.ko and it hangs the device. waits for 10 seconds and reboots.

step by step it's gonna happen but I don't know where the problem is at the moment.

  • 0

#53
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren
Just re-flashed, wiped everything and used dells factory reset.
So far its rock solid.. Will try restoring my backed up apps and see if it continues ;)

Edit: Seems better.. One small freeze but other than that it's running fairly well. Can't say for sure yet though :)

Edited by Azurren, 03 September 2011 - 09:57 PM.

  • 0

#54
trhildebrand96

trhildebrand96

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Dell Streak (AT&T)
What's this about a mic problem? If it doesn't work, can I use some headphones (non-stock) with an inline mic?

  • 0

#55
fards

fards

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,434 posts
  • Location:staffordshire
  • Interests:Human powered vehicles
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@fardsmobile

What's this about a mic problem? If it doesn't work, can I use some headphones (non-stock) with an inline mic?


not anymore

  • 0

#56
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren
Hmmm.. Tried everything I can think of yet I still get freezes and rebppts while doing anything intensive (Watching videos, flash player, games ect.)

I will try a complete stock update then re-flash tomarrow. I will try leaving out the DSP incase thats whats causing issues ;)
I really want to get this working

  • 0

#57
fards

fards

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,434 posts
  • Location:staffordshire
  • Interests:Human powered vehicles
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@fardsmobile

Hmmm.. Tried everything I can think of yet I still get freezes and rebppts while doing anything intensive (Watching videos, flash player, games ect.)

I will try a complete stock update then re-flash tomarrow. I will try leaving out the DSP incase thats whats causing issues ;)
I really want to get this working


what rom did you come from? I can't see why it would happen for just one person, no-one else seems to have had issues like that (loads of made up ones on xda due to sheer stupidity, but not many real ones).

  • 0

#58
pompeyboyz

pompeyboyz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:Dell Streak 16GB - O2
Have taken the plunge and installed and have to say I am impressed. I can tell the overclocking is gone now and again but hey...slightly disappointed that the dpi is back to the default 160 but that is easily rectified. Have had a few issues with Zeam Launcher and widgets not working fully, but not sure if it is the rom or the restore from titanium.

At the end of the day though, Fards, DJSteve and co have worked their collective asses off to get GB on the Streak and I am very grateful.

Good Work Fellas :D

  • 0

#59
Adam Mallinson

Adam Mallinson

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell Streak, Advent Vega

what rom did you come from? I can't see why it would happen for just one person, no-one else seems to have had issues like that (loads of made up ones on xda due to sheer stupidity, but not many real ones).


I had an issue on the previous gingerbread build you did when using iPlayer (both web and app), it would try to load the video and then hang and force reboot.

I have yet to try this new build though so not sure if that is still an issue, if someone is in the UK would be great if you could test it and see if it does hang before the video loads?

  • 0
HTC Sensation XE - Android Revolution HD 4.1.5 (Primary phone)
Dell Streak - StreakDroid 1.9.1 (Previous phone)
Advent Vega - Corvus 5 Rom (Tablet)

#60
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren

what rom did you come from? I can't see why it would happen for just one person, no-one else seems to have had issues like that (loads of made up ones on xda due to sheer stupidity, but not many real ones).

I came from:
Stock, 1.9.0, 1.9.1, nandroid to 1.9.0 to your latest build.
I actually started getting issues with 1.9.1.. Not half as predictable as with 2.3 but enough to downgrade

Needless to say I will be completely re-flashing everything :D

Edit: Complete stock wipe and re-flash!
Not flashed dsp yet
Was worried that my internal SD could be failing but it passed the dev. test just fine.

Fingers crossed eh? :lol:

Edited by Azurren, 04 September 2011 - 11:24 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users