Jump to content


Photo

10 Nov 3.48.405.1 - Installing Honeycomb on your Flyer - the complete guide

- - - - -

  • Please log in to reply
176 replies to this topic

#21
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Jep, worked fine.
Issue: The button row is not fully activ - "Home", "Menu" and "Back" are not available, "PenOptions" is available.

That's by design. Honeycomb = soft buttons.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#22
vipper_2004

Thanks Paul! Everything went very well ;)

  • 0
Former WinMO ;)
(Qtek 2020,2020i,9090)
(HTC Uni, P3600, Kaiser, HD, HD2)



Android
Samsung Galaxy I9000 (Sold)
Samsung Galaxy Tab 7´´ (sold)
LG Optimus x2 (baa not a ver good choice Posted Image)
HTC Flyer
HTC Sensation
Thats all Posted Image

#23
glitzbd

glitzbd

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:HTC Passion (Google Nexus One)
  • Twitter:@irashack
Paul much thanks! Best Buy WiFi only Flyer working on Honeycomb!




About to pair up my bluetooth keyboard and try out all the fancy Honeycomb only functions haha!


  • 0

#24
Luqi

Luqi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hi, My flyer is still stock with only the few updates that I got OTA. Would I have to first root my device or s-off before I can

follow this guide? Or are all these procedures included in the guide?

Thanks guys


  • 0

#25
sickwitit

sickwitit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Paul, when i get to the unlocking bootloader part, i select yes and push the power button but noting happens. any suggestions.

  • 0

#26
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
Think you have skipped step 9:

Flash your device's radio with the Honeycomb radio with the fastboot command 'fastboot flash radio stock-hc-flyer-radio.img'

  • 0
Posted Image

#27
sickwitit

sickwitit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Think you have skipped step 9:

Flash your device's radio with the Honeycomb radio with the fastboot command 'fastboot flash radio stock-hc-flyer-radio.img'


im installing this on a wifi only version i didn't think i needed to install the raido. when tried installing the radio now i get a error, (remote: signature verify fail)

  • 0

#28
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
Paul wrote:

A member in IRC (Raio) has followed the guide successfully on his WiFi Flyer.


-----------------------

Need to do the guide from Step 1 and follow ALL the steps till the end.

  • 0
Posted Image

#29
sickwitit

sickwitit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Paul wrote:

A member in IRC (Raio) has followed the guide successfully on his WiFi Flyer.


-----------------------

Need to do the guide from Step 1 and follow ALL the steps till the end.

so what should i do. the instructions say not to "Do NOT under any circumstances run the RUU in it's entirety nor 'fastboot flash rom.zip' - this will make irreversible changes that you don't want!"

  • 0

#30
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
Think you need the stock RUU that came with you wi-fi Flyer.

You need to double check, but think it could be this:

RUU_Flyer_HTC_WWE_Wifi_1.36.1114.32_Radio_20.3501. 30.089BU_3809.05.04.10_M_release_191235_signed

You'll find it on XDA here: http://forum.xda-dev...d.php?t=1062184

But as I said double check if this is the right one for your wi-fi version.

Edited by BrumBrum74, 06 September 2011 - 07:58 AM.

  • 0
Posted Image

#31
sickwitit

sickwitit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Think you need the stock RUU that came with you wi-fi Flyer.

You need to double check, but think it could be this:

RUU_Flyer_HTC_WWE_Wifi_1.36.1114.32_Radio_20.3501. 30.089BU_3809.05.04.10_M_release_191235_signed

You'll find it on XDA here: http://forum.xda-dev...d.php?t=1062184

But as I said double check if this is the right one for your wi-fi version.


how would i know if it is the right one

  • 0

#32
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
Speaking for myself here, but I always check these things before I start changing roms and flash in case I need info in the future.

If you didn't check this I would ask in the Modaco irc channel in irc.freednode.net server.

  • 0
Posted Image

#33
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

how would i know if it is the right one

Because you would have verified this in step 1 of the guide...

You MUST flash the radio regardless of your device type.

You MUST do all steps of the guide.

You MUST ensure you have a RUU to match your device version if you want a 'safety net'.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#34
sickwitit

sickwitit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Because you would have verified this in step 1 of the guide...

You MUST flash the radio regardless of your device type.

You MUST do all steps of the guide.

You MUST ensure you have a RUU to match your device version if you want a 'safety net'.

P


so im stucked at the locked bootloader screen, what do i do now. thanks.

  • 0

#35
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

so im stucked at the locked bootloader screen, what do i do now. thanks.

Flash the Gingerbread RUU that matches your previously installed version.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#36
sickwitit

sickwitit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Flash the Gingerbread RUU that matches your previously installed version.

P


i can't find 1.36.1540.32

  • 0

#37
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
You should go to the topic here and ask:

http://forum.xda-dev...d.php?t=1062184

  • 0
Posted Image

#38
mcnoiserdc

mcnoiserdc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Flash the Gingerbread RUU that matches your previously installed version.

P


Hi,
It seems the ROM for USA bestbuy flyers isn't available anywhere, so I am stuck in the bootloader unlocking step, as I skipped the flashing radio step.
I see there are a few people stuck here too.
Is there anything we can do to solve this issue?

  • 0

#39
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Hi,
It seems the ROM for USA bestbuy flyers isn't available anywhere, so I am stuck in the bootloader unlocking step, as I skipped the flashing radio step.
I see there are a few people stuck here too.
Is there anything we can do to solve this issue?

Maybe use a goldcard with a 'higher numbered' WiFi RUU from another region?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#40
mcnoiserdc

mcnoiserdc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Maybe use a goldcard with a 'higher numbered' WiFi RUU from another region?

P


the problem is that I can't make a gold card from recovery, I need to be inside android, right?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users