Jump to content


Photo

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)


  • Please log in to reply
5246 replies to this topic

#101
dabiz

dabiz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:samsung omnia II
Is there anyway to see the debug window? it would make things easier

  • 0

#102
r1c4rd0

r1c4rd0

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto-Madeira-Portugal
  • Devices:Samsung Omnia i8000 and i900

Did you solved the problem?!

no, and i have no idea how to fix it. :(

  • 0

#103
aspenin

aspenin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
can someone do a tutorial for beta 2 froyo in my storage plis? I cant continue more than pink

  • 0

#104
whashnez

whashnez

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
Hello there! Great job on Froyo Beta2 it's really stable. I have a problem since the beta1 days that is quite serious. I have some files with greek filename. When I open file explorer they appear as question marks and File explorer crashes. Can you please help me out? Thank you!

  • 0

#105
nikkotsoi

nikkotsoi

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 279 posts

... ok so i dont get the instructions at alll

you have to manually create a partition on your SD or my storage? to Exfat?
and i dont understand step 1. Mount Your ext4 partition...

and do you need linux to get it installed... if so.. just great........<_<


i just use a ubuntu live cd to do it :)

  • 0

#106
alabama20

alabama20

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 157 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Interests:IT, PDA, WEB
  • Devices:Samsung GT-I8000 Omnia 2

no, and i have no idea how to fix it. :(


Neither i... Its disturbing that i can't go to the Market. Is anybody here who got wifi working? Posted Image

  • 0

#107
zappazz

zappazz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts

If sdd is your SDCARD then your startup should be:

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk0p7 init=/init"

Or else it's My Storage:

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p7 init=/init"

.

Try it, i may be wrong.


THIS IS THE SOLUTION to go haead and see Android Logo:
-For SD: root=/dev/mmcblk0pYourPartiotionNumber init=/init
-For My storage: root=/dev/mmcblk1pYourPartiotionNumber init=/init


rom_omnia2, THANKS!

Edited by zappazz, 17 September 2011 - 06:53 PM.

  • 0

#108
rom_omnia2

rom_omnia2

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 240 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Omnia

Hello there! Great job on Froyo Beta2 it's really stable. I have a problem since the beta1 days that is quite serious. I have some files with greek filename. When I open file explorer they appear as question marks and File explorer crashes. Can you please help me out? Thank you!


Go to init.rc and add this iocharset=utf8 after your MyStorage mount command line, like this:

mount vfat /dev/block/mmcblk0p5 /storage iocharset=utf8

  • 1

#109
nikkotsoi

nikkotsoi

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 279 posts

Hello there! Great job on Froyo Beta2 it's really stable. I have a problem since the beta1 days that is quite serious. I have some files with greek filename. When I open file explorer they appear as question marks and File explorer crashes. Can you please help me out? Thank you!


oh, my chinese files shows as ??? also
i use froyo beta 1 modified by chinese , it was solved
So i think we can wait for a modification soon

  • 0

#110
vmosc

vmosc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

If you don't have a Linux then you will have wait for the installer.

Or you can use some froyo bundle like this one:

http://www.modaco.co...nstall-updated/

Just use the new beta froyo package.


Have you tested that and its working??????????

  • 0

#111
pessoa

pessoa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

THIS IS THE SOLUTION to go haead and see Android Logo:
-For SD: root=/dev/mmcblk0pYourPartiotionNumber init=/init
-For My storage: root=/dev/mmcblk1pYourPartiotionNumber init=/init


rom_omnia2, THANKS!



Already did it, man...

Still, no good...

  • 0

#112
nikkotsoi

nikkotsoi

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 279 posts

Go to init.rc and add this iocharset=utf8 after your MyStorage mount command line, like this:

mount vfat /dev/block/mmcblk0p5 /storage iocharset=utf8


i am trying this thank you
but a kind remainder , MyStorage mount command line is no longer mmcblk0p5 /storage but mmcblk1p5 /storage :)

  • 0

#113
nikkotsoi

nikkotsoi

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 279 posts
i am installing the second time with my own modified .tar.gz
still, first boot was freeze when seeing android logo for some time
second boot was perfect :lol::lol::lol::lol:

  • 0

#114
rom_omnia2

rom_omnia2

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 240 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Omnia

Have you tested that and its working??????????


No, read the instructions there.

You will download that froyo bundle package, and inside npkinstall folder you will use the new beta froyo instead that old package that is already there.

Or you can just wait for the installer

  • 0

#115
betamale

betamale

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago
  • Devices:Omnia II

THIS IS THE SOLUTION to go haead and see Android Logo:
-For SD: root=/dev/mmcblk0pYourPartiotionNumber init=/init
-For My storage: root=/dev/mmcblk1pYourPartiotionNumber init=/init


rom_omnia2, THANKS!


-For my I8000 on My storage: root=/dev/mmcblk1p2 init=/init

-> AND I get the moving ANDRIOD logo...it moves for about 1 minute... than stops moving (freezes)....I have been waiting for 5 minutes ;(

I tried a couple of times ... the same "!/§&"§$ every time.

any hint?

should I try to change the ext4 partition to ext3 ???

Thanks dev team and everybody else!

  • 0

#116
vmosc

vmosc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

No, read the instructions there.

You will download that froyo bundle package, and inside npkinstall folder you will use the new beta froyo instead that old package that is already there.

Or you can just wait for the installer


i know how to do it, but i am not sure its gonna work

  • 0

#117
pessoa

pessoa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
OMG,
Why the heck doesn't it go further than the "ANDROID" logo?

Anyone got the same problem and was able to correct it? Tryied ext3 too, didn't work...

  • 0

#118
rom_omnia2

rom_omnia2

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 240 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Omnia

OMG,
Why the heck doesn't it go further than the "ANDROID" logo?

Anyone got the same problem and was able to correct it? Tryied ext3 too, didn't work...


It's a partition problem, maybe we need to rebuild all that partition table. Yes, erase even the fat32 partition. I had to do that once.

  • 0

#119
pessoa

pessoa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

It's a partition problem, maybe we need to rebuild all that partition table. Yes, erase even the fat32 partition. I had to do that once.


geez!
And, if I do it, I how do i get my WinMo back?

  • 0

#120
Ngage

Ngage

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Interests:IT, Music, Constructable, Graphic, Good wine....
  • Devices:Samsung I8000

THIS IS THE SOLUTION to go haead and see Android Logo:
-For SD: root=/dev/mmcblk0pYourPartiotionNumber init=/init
-For My storage: root=/dev/mmcblk1pYourPartiotionNumber init=/init


rom_omnia2, THANKS!



There is wrong for numbers of partitionPosted Image

mmcblk0p... is My Storage
mmcblk1p.......is SD card


Correct format is:
Partition on MyStorage: - Primary partition: mmcblk0p1, mmcblk0p2,..........p4
- Logical partition: mmcblk0p5, mmcblk0p6........

Partition on SD card: - Primary partition: mmcblk1p1, mmcblk1p2............p4
- Logical partition : mmcblk1p5, mmcblk1p6.......

If you want to correctly recognize FAT32 SD card in FROYO for camera use, YOU MUST TO FORMAT THIS PARTITION OF SDCARD AS PRIMARY.



  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users