Jump to content


Photo

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)


  • Please log in to reply
5246 replies to this topic

#1901
Odysseas07

Odysseas07

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 posts
  • Location:Athens
  • Devices:Omnia2
Hello

I have 2 problems

1 is with battery i cant reach to 100% . I have the phone on charge all the night and reach 97%

2 is with camera . I cant open it

  • 1

#1902
MAIL.SUDHAHAR

MAIL.SUDHAHAR

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:I8000

I also have this error before, then i format my storage as logical partition 1st and sdcard primary partition as default, you may have a try


Hi, I checked in Minitool Partition, it shows the below result. Please review and advise if anything is wrong.

SD - Capacity - 1.84 GB , File System - FAT 32 , Type - Primary
MY Storage - Capacity 7.16 GB, File System - Other, Type - Logical

Thanks
C:Documents%20and%20SettingsAll%20UsersDocumentsMy%20Pictures1.bmp

Edited by MAIL.SUDHAHAR, 22 October 2011 - 08:18 AM.

  • 0

#1903
thanh_nha0706

thanh_nha0706

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:Omnia 2 (i8000)

It hanged for me too once but I removed battery and restarted and it worked

also are you using the default extended partition and just resized the fat32 partition? if so maybe the partitions are not set properly in startup.txt or init.rc or vold.fstab



I've followed all the tutorials which you have made, but the sdcard dont want to mount.. when i open the gallery/music there is a info that my sdcard is not present.. Posted Image I am a bit confused with your instructions about vold.fstab, what are the effects of changing these vold.fstab? oouucchh damn it, I still cant use the camera, give up on it.Posted Image



@ Gardakkan

Wow your tutorial worked! I just needed one line, the part where you edit the vol.fstab file!

Now my SD card does not show, so do I just uncomment the line the init.rc that reads: # mount vfat /dev/block/mmcblk0p5 /sdcard

Oh and change it to 0p1 for the SD card right?




Also usb connection to PC doesnt seem to work in android, is this normal?




Mee, too. After following the instruction, I finally installed successfully with swap working great. However, my phone doesn't recognize internal storage as SD (doesn't show) and USB seems not to work...Any helps???



I changed the line in init.rc to enable the SD card and it worked to some extent.

The SD card shows up under /mnt/sdcard with the files i put on there as a test but still the camera app wont work and complains that there is no SD card present?

-------------------------------------------------


I've found the issue that makes phone not to recognize internal Storage as SD card (or doesn't show it) and USB issue (not to connect to PC)

This is Gardakkan's tutorial:

vold.fstab in /media/system/system/etc

sudo vi /media/system/system/etc/vold.fstab


Change the following line:
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/s3c-sdhci.0/mmc_host/mmc0

Like this:

dev_mount sdcard /sdcard auto /devices/platform/s3c-sdhci.1/mmc_host/mmc1

-->This line is not correct for my case. I have changed it like this:
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/s3c-sdhci.1/mmc_host/mmc1


That's all. After doing this step, my phone has recognized its internal Storage (~14GB) and can connect to laptop in order to transfer files...


Posted Image


Posted Image

Edited by thanh_nha0706, 22 October 2011 - 05:07 PM.

  • 1

#1904
AoSra1n

AoSra1n

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Devices:Samsung Omnia II i8000
  • Twitter:@venu_nair
id like to add to my poll vote. I use external SD card, but would like to install in internal storage, if it works as well as external SD (without problems and camera is OK).

  • 0

#1905
arezoo_002

arezoo_002

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Female
  • Location:ایران/persia/iran
  • Devices:omnia2-i8000
  • Twitter:@arezoo_002
hi
please help me
1-i cant load android on my phone
when run androidinestall in folder cant creat partion and print "end?"
2-how to use sd card in android beta 3 update beta2?
3-my phon speed in beta3 update beta2 is very low...
4-in load android beta 3update beta2 is very low 24min and uper!!
5-help me for load beta3 in phone and use sd card in android

please...

  • 0

#1906
con73

con73

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
Hello.

I found a program that mounts the linux disks for Windows
The disk is mounted in the preliminary reading / writing, and you can edit the files withwindows and linux do not need Ubuntu.



Ext2Fsd Projekt

  • 0

#1907
shoarmabakpao

shoarmabakpao

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Omnia II, Galaxy Nexus
Does android work faster on the MyStorage Install?

OR is SDCARD install better for faster android? (i have class 4 sd card)

  • 0

#1908
ASIDER

ASIDER

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 160 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC-HD2,GALAXY S

if you use b2 zimage(pink screen one) on beta 3 it will have same ram
you can check easy
no need reinstallation only change zimage thats it since yesterday i my phone good working no heat and longer battery life :rolleyes::)
thanks dev s team and vocteyk

Attached Files


  • 0

#1909
wlw6600

wlw6600

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:I8000
  • Twitter:@NO
Any things about B3 install to internal storage Worth the wait ,

  • 1

#1910
Job21

Job21

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 posts
  • Gender:Not Telling
  • Devices:GT-I8000

Any things about B3 install to internal storage Worth the wait ,

as long as swap is properly mounted (storage or sd),u're having the best android so far (ok,battery life is still an issue)

Not sure related to storage installation or not,only problem to me are camera crash and can't move app to sd

Edited by Job21, 22 October 2011 - 10:31 AM.

  • 0

#1911
skunk 01

skunk 01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
i've problem with 3g , is not working....

I've installed beta3 with the upgrade on internal storage of the beta2 , and 3g was working...but after i had to make a fresh install with beta3 ad 3g is not working now ?

anyone can help me ? i'll became carzy with this..

  • 0

#1912
AoSra1n

AoSra1n

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Devices:Samsung Omnia II i8000
  • Twitter:@venu_nair

i've problem with 3g , is not working....

I've installed beta3 with the upgrade on internal storage of the beta2 , and 3g was working...but after i had to make a fresh install with beta3 ad 3g is not working now ?

anyone can help me ? i'll became carzy with this..


Is 'Use only 2G networks' selected in your settings --> wireless and networks --> mobile networks settings? If so, uncheck 'Data enabled' and then uncheck 'Use only 2G networks'. Wait for 3G to connect, then recheck 'Data enabled'. Works for me.

Edited by AoSra1n, 22 October 2011 - 12:54 PM.

  • 0

#1913
demy94

demy94

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:i8000

Asphalt5
is able to run our i8000,now almost good,just need a litter 3d performance rise, and i really thanks for dev‘work,now beta3 is much better


You can give me the apk for asphalt 5? thank


  • 0

#1914
skunk 01

skunk 01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts

Is 'Use only 2G networks' selected in your settings --> wireless and networks --> mobile networks mobile network settings? If so, uncheck 'Data enabled' and then uncheck 'Use only 2G networks'. Wait for 2G to connect, then recheck 'Data enabled'. Works for me.


i solve , another operator was checked and i've check for mine and it's work again :)


now ,i've copy the fstab.tar.gz in system/etc/ but swap not still working why ?

  • 0

#1915
lotuxete

lotuxete

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Devices:HTC Touch

-------------------------------------------------
That's all. After doing this step, my phone has recognized its internal Storage (~14GB) and can connect to laptop in order to transfer files...

Posted Image


What's the command line to get this screen and check the swap?

Thanks ¡


  • 0

#1916
voyteckst

voyteckst

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 889 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cracow, Poland
  • Devices:Xperia Neo V/Nexus 7

What's the command line to get this screen and check the swap?

Thanks ¡


Sorry, but are You blind? Command is free . Now look again at the picture and find it...

  • 1

#1917
mangaba

mangaba

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Hi,
Thera are possibility that the android instalation is messed up with GPS in Windows Mobile ?
After instaling beta 3 in a new SD card, I was trying to improve GPS fix, using a optimized GPS.conf (putted in system/etc folder) finded in another site, and the GPS stops to work in WM. In IGO, the GPS is connected but can´t find any satellite.
I´ll wait for your coments.
Thanks

  • 0

#1918
synescu

synescu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G XT1032

i solve , another operator was checked and i've check for mine and it's work again :)


now ,i've copy the fstab.tar.gz in system/etc/ but swap not still working why ?


You must extract that file if you have not already done
and check if it's already there

  • 0

#1919
ASIDER

ASIDER

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 160 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC-HD2,GALAXY S
this chineese b3 they copied our froyo beta3 first it was not good
then i use our beta2 zimage again best result you can see

Attached Files


  • 0

#1920
thanh_nha0706

thanh_nha0706

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:Omnia 2 (i8000)

this chineese b3 they copied our froyo beta3 first it was not good
then i use our beta2 zimage again best result you can see

I saw your pics and it shows 154MB RAM that means there is no additional memory for graphic as Voyteckst said. I guess that you cannot play Angry birds without white squares... :)

Edited by thanh_nha0706, 22 October 2011 - 12:22 PM.

  • 0




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users