Jump to content


Photo

-------

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
739 replies to this topic

#61
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

same issue here otherwise a great rom


think i may know why this is happening will upload a fixed version in a couple of hours Posted Image

  • 0

#62
garym123

garym123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Devices:orange monte carlo
  • Twitter:@steamheadz
thanks tillaz,ill let u watch football :D hatrick for ba

Edited by garym123, 24 September 2011 - 03:29 PM.

  • 0

#63
dadashi

dadashi

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,157 posts
  • Gender:Male
  • Devices:MonteCarlo + HTC EVO 3D

the only problem on this rom im getting is when i go into gallery is sometimes reboots the phone and i dont know why.:blink:


...hasn't happened to me....very nice rom, stabile and fast...

  • 0
MonteCarlo + HTC EVO 3D

#64
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

the only problem on this rom im getting is when i go into gallery is sometimes reboots the phone and i dont know why.:blink:


could you tell me if you are overclocked when this is happening ? .

Edited by tillaz, 24 September 2011 - 11:47 PM.

  • 0

#65
garym123

garym123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Devices:orange monte carlo
  • Twitter:@steamheadz
yeah im at 998mhz

could you tell me if you are overclocked when this is happening ? .


  • 0

#66
h1975641209

h1975641209

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
could you pls the download link of the Chinese xt9 keyboard ,
tks

  • 0

#67
dadashi

dadashi

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,157 posts
  • Gender:Male
  • Devices:MonteCarlo + HTC EVO 3D

yeah im at 998mhz


:D theres your problem.....this rom is just fine a stock speeds, specialy the battery life

  • 0
MonteCarlo + HTC EVO 3D

#68
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

yeah im at 998mhz


you should run quadrant tests on various frequencies to see wot you phone is stable at, i think it will be 940mhz.
to be honest i do not run overclocked as i have not found any need for extra power at the moment,
even the video of the hd gaming i posted woz on stock speeds Posted Image

  • 0

#69
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

could you pls the download link of the Chinese xt9 keyboard ,
tks


i'm sorry but i don't think there is Chinese xt9 keyboard, the one i posted woz from the stock orange/OMC rom,
you could try the market tho, you might find a similar keyboard in Chinese Posted Image

  • 0

#70
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact
<<<UPDATE COMING SOON>>

tilal6991 is now contributing to the rom and has added improved performance & other tweaks

possible new fatures

480p video recording.

wiimote & other Bluetooth controller support

ad hoc wifi support

Edited by tillaz, 25 September 2011 - 06:12 PM.

  • 0

#71
philmein

philmein

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 330 posts
  • Gender:Male
  • Location:Proud Lancastrian
  • Interests:E-Cigs
    expensive hobby
  • Devices:Orange Monte Carlo zte blade

<<<UPDATE COMING SOON>>

tilal6991 is now contributing to the rom and has added improved performance & tweaks

possible new fatures

480p video recording.

wiimote & other Bluetooth controller support

ad hoc wifi support


thank for the news good to see you guys working togetherPosted Image



  • 0

#72
plop08

plop08

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
Nice to see you guys working together !

  • 0

#73
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
what themes are you going to add to this rom? would be nice to see some new ones?

  • 0

#74
LadronZTE

LadronZTE

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:ZTE SKATE
I know it' s pretty lame question, but guys... what do i need for installing this rom on my skate ? i bought this phone just yesterday and like always, i am looking for upgrades, i used to flash all computer devices for better performance, but this thingy is driving me crazy... i spent all day looking for "how to videos" or how to guides, but still i am not able to move from the starting spot. My question is simple, what do i need to to get this custom rom working ?

My phone : version P743B01 core version: 2.6.35.7-perf zte-kernel@Zdroid-SMT i am using MAC OS 10.5.8

I know that you would probably think that i should UTFG or smthg like that, but i really tried :/ hope you will be friendly on me :) cheers

  • 0

#75
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

I know it' s pretty lame question, but guys... what do i need for installing this rom on my skate ? i bought this phone just yesterday and like always, i am looking for upgrades, i used to flash all computer devices for better performance, but this thingy is driving me crazy... i spent all day looking for "how to videos" or how to guides, but still i am not able to move from the starting spot. My question is simple, what do i need to to get this custom rom working ?

My phone : version P743B01 core version: 2.6.35.7-perf zte-kernel@Zdroid-SMT i am using MAC OS 10.5.8

I know that you would probably think that i should UTFG or smthg like that, but i really tried :/ hope you will be friendly on me :) cheers


do this http://android.modac...-the-zte-skate/

then......

copy you custom rom to your phones sd card it should be a .zip

boot into clockwork recovery by powering you phone on and when the green android man shows up press and hold the volume down button untill small vibration then release, it should now boot in recovery.

volume buttons = up & down movements.
home button = select/ok
back button = go back

select wipe data/factory reset
press yes

select wipe cache partion
press yes

now select install .zip from sdcard

choose .zip from sdcard

navigate to you custom rom

select it and press yes

wait for it to install.........

select reboot system now. Posted Image

Edited by tillaz, 25 September 2011 - 10:05 PM.

  • 0

#76
LadronZTE

LadronZTE

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:ZTE SKATE

do this http://android.modac...-the-zte-skate/

then......

copy you custom rom to your phones sd card it should be a .zip

boot into clockwork recovery by powering you phone on and when the green android man shows up press and hold the volume down button untill small vibration then release, it should now boot in recovery.

volume buttons = up & down movements.
home button = select/ok
back button = go back

select wipe data/factory reset
press yes

select wipe cache partion
press yes

now select install .zip from sdcard

choose .zip from sdcard

navigate to you custom rom

select it and press yes

wait for it to install.........

select reboot system now. Posted Image


Yeah, i've already tried clockwork and i will give it another try, but it just won't work ... I will post my progress but THX a lot!

EDIT: http://android.modac...20#entry1810834

Edited by LadronZTE, 25 September 2011 - 10:52 PM.

  • 0

#77
cyberbit

cyberbit

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:Everything related with tech
  • Devices:ZTE SKATE
My monte carlo from optimus Portgal with this rom works 100% and very fast, no problems at all, but with stock firmware there are problems because optimus get back all devices because software problems.

I need a program to use the back led as a lantern but none of them works, can you help me?

  • 0

#78
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

My monte carlo from optimus Portgal with this rom works 100% and very fast, no problems at all, but with stock firmware there are problems because optimus get back all devices because software problems.

I need a program to use the back led as a lantern but none of them works, can you help me?


i am looking into this, hopefully will be available in the next release.

  • 0

#79
putbinoot

putbinoot

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300, Jiayu G3.
Have noticed one thing when i wake phone up the home screen is blank apart from the bottom ten millimeters. This fixes itself as soon as i move left or right, anybody else get this.

  • 0
Posted Image

#80
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
yes but it always fix its self.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users