Jump to content


Photo

-------

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
739 replies to this topic

#81
gitf@ce

gitf@ce

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 283 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newmarket(ish), England
  • Devices:Skate - Streak - Transformer

Have noticed one thing when i wake phone up the home screen is blank apart from the bottom ten millimeters. This fixes itself as soon as i move left or right, anybody else get this.


I get this quite often, and I'm running Orange stripped stock rom.

  • 0

#82
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

I get this quite often, and I'm running Orange stripped stock rom.


i think this is a problem with launcher pro, try this:

menu / preferences / advanced settings / memory usage settings / memory usage preset / and select medium or high

  • 0

#83
gitf@ce

gitf@ce

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 283 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newmarket(ish), England
  • Devices:Skate - Streak - Transformer

i think this is a problem with launcher pro, try this:

menu / preferences / advanced settings / memory usage settings / memory usage preset / and select medium or high


Thanks tillaz, I'll give that a try and see if it works :)

  • 0

#84
Sidecar_jon

Sidecar_jon

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE skate working !
As a beginner i had girded my loins to give this a go..sadly the links come up as removed due to violation of service....eekk... did i miss the boat or am i better waiting for another rom to come along?

  • 0

#85
putbinoot

putbinoot

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300, Jiayu G3.

As a beginner i had girded my loins to give this a go..sadly the links come up as removed due to violation of service....eekk... did i miss the boat or am i better waiting for another rom to come along?


The file will get hosted again somewhere.

  • 0
Posted Image

#86
PraveenVS

PraveenVS

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, HTC Sensation
  • Twitter:@Prazy09
Link down :( can't download the rom :( can i find this Rom anywhere else ??

  • 0

#87
Christian Edwards

Christian Edwards

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
I downloaded it yesterday and it works a treat, only bug I've found is I can't login to Facebook when using the Launcher Pro Friends Widget but that is not an issue really.
Thanks for the hard work.

  • 0

#88
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X
can someone please tell me why mediafire would have done this ? wot violation ?

will upload v 1.5 now, has a couple of changes from me & tilal

Edited by tillaz, 27 September 2011 - 04:52 PM.

  • 0

#89
plop08

plop08

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
I don't know they are stupid.

Hey when you finished with all of this, do you think you could have time to modify the ROM and kernel for my phone ? I am really struggeling with battery life with the CM7 (other than that it is working really really great !) and it seems this ROM has a better battery life (I mean I do 10h normal use :/ )

  • 0

#90
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

I don't know they are stupid.

Hey when you finished with all of this, do you think you could have time to modify the ROM and kernel for my phone ? I am really struggeling with battery life with the CM7 (other than that it is working really really great !) and it seems this ROM has a better battery life (I mean I do 10h normal use :/ )


you would be best asking tilal6991 as he fixed CM7 for you, i'm not sure if it can be done on this rom.. he might have a better idea if it can or not.

  • 0

#91
plop08

plop08

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
Yep I thought he stopped all of his OMC activities but then I saw he was back on track with you

Anyway thanks, I will try to see when he has time

  • 0

#92
PedroVader

PedroVader

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts
RE mediafire, could it be that the included Launcherpro is the paid version?

Didn't think widgets were useable in free version?

  • 0
<a href="http://giffgaff.com/...ate/anakin1138" target="_blank"><img src="http://giffgaff.com/.../07_468x60.png" width="468" height="60" alt="Get a free giffgaff Sim" /></a>

#93
Navie

Navie

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 484 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy Note GT-N7000
Is version 1.5 up for download yet Tillaz?

  • 0

#94
cyberbit

cyberbit

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:Everything related with tech
  • Devices:ZTE SKATE
Tillaz how can i install gtalk?

  • 0

#95
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X
v 1.5 should be up today around 8 o,clock Posted Image

Edited by tillaz, 28 September 2011 - 04:12 PM.

  • 0

#96
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Tillaz how can i install gtalk?


should be to just download from the market, it will be in v 1.5

  • 0

#97
Navie

Navie

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 484 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy Note GT-N7000

v 1.5 should be up today around 8 o,clock Posted Image



Can't wait :D

  • 0

#98
garym123

garym123

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Devices:orange monte carlo
  • Twitter:@steamheadz
can i just install this 1.5v over the other bluemonte v1 without doing all the wipes?cause ill loose all apps and settings again if i do wont i?

Edited by garym123, 28 September 2011 - 04:31 PM.

  • 0

#99
dadashi

dadashi

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,157 posts
  • Gender:Male
  • Devices:MonteCarlo + HTC EVO 3D
is there a change log for the new version...?

  • 0
MonteCarlo + HTC EVO 3D

#100
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
when is ur xsim due

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users