Jump to content


Photo

[ROM] Factory unlocked ZTE Skate shipped with 2.3.5 [LINKS ADDED]

- - - - -

  • Please log in to reply
83 replies to this topic

#21
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
he had 4 files ,the 1 i extracted was the system tar file.

  • 0

#22
PedroVader

PedroVader

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts

he had 4 files ,the 1 i extracted was the system tar file.


Ditto, I had a look, tried installing a couple of .apk's from it, all in Chinese though..I must be more patient Posted Image

  • 0
<a href="http://giffgaff.com/...ate/anakin1138" target="_blank"><img src="http://giffgaff.com/.../07_468x60.png" width="468" height="60" alt="Get a free giffgaff Sim" /></a>

#23
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
so you have the same picture and stuff yes?from the rom

  • 0

#24
PedroVader

PedroVader

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts

so you have the same picture and stuff yes?from the rom



Identical matey, wish I was more technically minded like the Dev's on here, wouldn't have a clue on how to build the image from the files, but I'm more than happy to test any roms that might come out of this.

Pete


  • 0
<a href="http://giffgaff.com/...ate/anakin1138" target="_blank"><img src="http://giffgaff.com/.../07_468x60.png" width="468" height="60" alt="Get a free giffgaff Sim" /></a>

#25
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
im totally agree with you have tested a few now .

  • 2

#26
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D

and your phone should reboot and stay at the android logo, once that happens you should type 'fastboot-windows.exe boot clockworkmod.img' >>> press enter

and clockwork mod will boot...

once there you can use clockwork mod to do a full nadroid backup, make sure you only share your boot.img, recovery.img and system.img files, the other ones will contain your personal information..


Hi.
After 'adb-windows.exe reboot bootloader', I have android logo, but the command line is waiting for device (see attachment)?

Attached Files


Edited by spigot, 03 October 2011 - 03:46 PM.

  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#27
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X
the rom dump we are trying to get in this post is 2.3.5..... (also this member is using windows 7 )

colonels is 2.3.4.... (using vista)

hopefully this member will have better luck...

if you succeed...... in the filer you should see a clockworkmod folder

Posted Image

open it untill you get here.... & them are the three we need....Posted Image

Posted Image

Edited by tillaz, 03 October 2011 - 03:43 PM.

  • 0

#28
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

Hi.
After 'adb-windows.exe reboot bootloader', I have android logo, but the command line is waiting for device (see attachment)?


no problem just unplug your phone and it will reboot. Posted Image

we need to wait for paul or Sebastian to figger out why this is happening as i have no idea ..... Posted Image

EDIT: after looking at the attached pics. you are missing drivers for android phone...
hold on and i will help you install them

Edited by tillaz, 03 October 2011 - 03:52 PM.

  • 0

#29
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
Ok. No problem. But pc recognize my phone.

Attached Files


  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#30
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
I have driver. Now is everything OK. But what's next?

It's same as this: http://android.modac...ost__p__1815400

Attached Files

  • Attached File  cmd2.jpg   27.17KB   35 downloads

Edited by spigot, 03 October 2011 - 04:06 PM.

  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#31
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X
download this http://www.mediafire...f6klgsfpnp4i6m8 (google usb drives from the sdk) extract it to desktop

make sure usb debugging is turned on.

follow the guide until you get to the point where it says waiting for device and phone stops at green android logo.

now press start & right click on my computer or computer witch ever yours says then click manage.

then select device manager.

now under other devices it should say androidphone double click the androidphone then the driver tab & open update driver.

select browse my computer for driver software.

use the browse for driver software to direct it to the usb_driver folder from the android sdk.

then underneath click let me pick from a list of driver devices on my computer.

the box will be empty so press have disc.

now select the drive you have the usb drivers extracted to >>>>> C:\

now direct it to the goole / usb_driver folder. (that you extracted)

it should be ---->desktop / google / usb_driver

open the usb_driver folder & select the android_winusb.inf press ok then next.

windows will give some warning saying if you want to proceed just ignore it & press yes and install.

now there might be two androidphone devices in device manager (one under the other) disable the one that has the yellow triangle next to it by right clicking then pressing disable.

soon as you do that the process should continue and the phone should boot clockworkmod

if not run the process again.

Edited by tillaz, 03 October 2011 - 04:10 PM.

  • 0

#32
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
With google driver it didn't work, but with this one: http://android.modac...rivers-and-adb/
But as I wrote in post #30 nothing else happened

Edited by spigot, 03 October 2011 - 04:13 PM.

  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#33
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

With google driver it didn't work, but with this one: http://android.modac...rivers-and-adb/
But as I wrote in post #30 nothing else happened


Posted Image

this shows it has no drivers installed for other devices / android. that is wot the yellow caution sign next to it is indicating

  • 0

#34
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
I don't see your image, but now I don't have problem with driver, I installed usb driver and everything is OK. But after then, I'm stuck as ColonelZap in this thread: http://android.modac...00#entry1815400
Look at post #30

Edited by spigot, 03 October 2011 - 04:26 PM.

  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#35
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
1. Connect phone to pc (pic1)
2. run: adb-windows.exe reboot bootloader (pic2)
3. pic3
4. run: 'fastboot-windows.exe boot clockworkmod.img (pic4)
5. nothing happens - android green man is still there

Attached Files


  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#36
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

I don't see your image, but now I don't have problem with driver, I installed usb driver and everything is OK. But after then, I'm stuck as ColonelZap in this thread: http://android.modac...00#entry1815400
Look at post #30


wait for the page to fully load and it should pop up, i know this because it the same thing that woz stopping me rooting <waiting for device>

after i installed the drivers for other devices / androidphone it continued from <waiting for device>

if you run the process till it stops at the green abdroid logo & doubble click on the other devices / android you show in your picture it will tell you it has no drivers installed for it .

  • 0

#37
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X
ok i woz going of the pic you posted in post#29

it seems you now have the drivers

same problem as colonel Posted Image

Edited by tillaz, 03 October 2011 - 04:38 PM.

  • 0

#38
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
yes I have driver, I'm in next step but that's all :(

  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#39
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,857 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

yes I have driver, I'm in next step but that's all :(


no worries it also givs me the same outcome (dose not boot clockworkmod)


[img]http://http://img834.imageshack.us/img834/9202/resultc.png[/img]

Edited by tillaz, 03 October 2011 - 08:16 PM.

  • 0

#40
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
Why I can't see your pictures? :(

  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users