Jump to content


Photo

[OLD THREAD SUPPORT ONLY] [ATOMICMOD]

* * * * * 18 votes

  • This topic is locked This topic is locked
3319 replies to this topic

#21
philmein

philmein

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 330 posts
  • Gender:Male
  • Location:Proud Lancastrian
  • Interests:E-Cigs
    expensive hobby
  • Devices:Orange Monte Carlo zte blade
if any body wants to update there music app for the ice cream sandwich music app get it here http://www.megaupload.com/?d=36YCX5HK much better than the gingerbread onePosted Image

  • 1

#22
PedroVader

PedroVader

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts

do facebook contacts & others link / work in the CM7 for skate by tilal6991 ?
if so can you tell me how you do it ?
i might have just fixed this but don't know how to test as i don't realy bother with facebook any more.


Just checked, they work fine in CM7:

Open Contact->Menu->Edit Contact->Menu->Join... then select FB/Twitter/Linkedin/Google+ contact to join.

Always worked fine on the Blade, but as I said to glossywhite, the Icon for AOSP contacts is usually green, whereas ZTE app is orange. It's not a deal breaker TBH, this is absolutely the best ROM so far.

Well done TillazPosted Image

Pete

  • 0
<a href="http://giffgaff.com/...ate/anakin1138" target="_blank"><img src="http://giffgaff.com/.../07_468x60.png" width="468" height="60" alt="Get a free giffgaff Sim" /></a>

#23
PedroVader

PedroVader

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts

if any body wants to update there music app for the ice cream sandwich music app get it here http://www.megaupload.com/?d=36YCX5HK much better than the gingerbread onePosted Image


Thats pleasing on the eye, pleanty of options to search/shop artists too!!

Pete

  • 0
<a href="http://giffgaff.com/...ate/anakin1138" target="_blank"><img src="http://giffgaff.com/.../07_468x60.png" width="468" height="60" alt="Get a free giffgaff Sim" /></a>

#24
Kayusumi

Kayusumi

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Gender:Male
  • Location:TAIWAN
  • Devices:ZTE Skate / SonyEricsson X8
Hi,first of all, thank you for your hard working on these roms.
I got a problem about mounting ext3, does this Rom support it?
I use newest link2sd and try to mount ext3 but it shows mounting error.
But I can mount ext3 in my stock T3 Rom although it's 2.3.4.
thanks!!

Edited by Kayusumi, 09 October 2011 - 01:37 PM.

  • 0

#25
StevePJ

StevePJ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
Wont load for me...


Writing recovery partition...
assert failed...write_raw_image("tmp/recovery.image". "recovery)

E:error in /sdcard/Bluemonte-Plus.zip
(Status 7)
Installation aborted.




Have gone back to v1.6 which loads fine.....

  • 0

#26
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,850 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Just checked, they work fine in CM7:

Open Contact->Menu->Edit Contact->Menu->Join... then select FB/Twitter/Linkedin/Google+ contact to join.

Always worked fine on the Blade, but as I said to glossywhite, the Icon for AOSP contacts is usually green, whereas ZTE app is orange. It's not a deal breaker TBH, this is absolutely the best ROM so far.

Well done TillazPosted Image

Pete



i have fixed this problem, facebook contacts now sync (signature miss match)

losts more also coming from tilal6991 (new kernel,cpu governors, better performance, & lots more) << thanks

  • 0

#27
spigot

spigot

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:HTC EVO 3D
If I may suggest, could you add some screenshots? Thanks.

Edited by spigot, 09 October 2011 - 07:17 PM.

  • 0
There's no place like 127.0.0.1
FSC Loox N560 -> HTC Diamond 2 -> ZTE Skate -> HTC EVO 3D

#28
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,850 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

if any body wants to update there music app for the ice cream sandwich music app get it here http://www.megaupload.com/?d=36YCX5HK much better than the gingerbread onePosted Image


thanks for this will add to the rom Posted Image

  • 0

#29
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,876 posts
Just one item I cannot find, tillaz, and that's the "power control" widget...

  • 0

#30
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,850 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Just one item I cannot find, tillaz, and that's the "power control" widget...


its called extended controls (advanced version with customization )

or you can find the standard version under settings (2widgets)
not sure wot the cell broadcaster is... but its broke so i'm removing it Posted Image

  • 0

#31
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,876 posts

its called extended controls (advanced version with customization )

or you can find the standard version under settings (2widgets)
not sure wot the cell broadcaster is... but its broke so i'm removing it Posted Image


Extended controls force closes... :-/

[EDIT]

Never mind. Reboot sorted it :)

Edited by glossywhite, 09 October 2011 - 07:32 PM.

  • 0

#32
StevePJ

StevePJ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hi Tillaz:

Wont load for me...


Writing recovery partition...
assert failed...write_raw_image("tmp/recovery.image". "recovery)

E:error in /sdcard/Bluemonte-Plus.zip
(Status 7)
Installation aborted.




Have gone back to v1.6 which loads fine.....


Any ideas? I have even changed my SD Card in case that was the probelm...

  • 0

#33
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,850 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

Hi Tillaz:

Wont load for me...


Writing recovery partition...
assert failed...write_raw_image("tmp/recovery.image". "recovery)

E:error in /sdcard/Bluemonte-Plus.zip
(Status 7)
Installation aborted.




Have gone back to v1.6 which loads fine.....


Any ideas? I have even changed my SD Card in case that was the probelm...


im not sure about this, but i'm looking into it... but you could try upgrading your clockwork recovery to the latest version (should be orange) Posted Image

Edited by tillaz, 09 October 2011 - 07:44 PM.

  • 0

#34
StevePJ

StevePJ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade

im not sure about this, but i'm looking into it... but you could try upgrading your clockwork recovery to the latest version (should be orange) Posted Image


JUst updated, and still the same. Could it be anything to do with links? All other ROMS are installing fine though

  • 0

#35
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
BLUE MONTE MD5 SUM: 8c3ab1cca07a3b0d6ad23da11d71963d
make shure it matches this .i have got it on my monte carlo okay.
just thought other users should check the md5 sum .
i usd astro file manager.
thanks tillaz good rom

  • 0

#36
LadronZTE

LadronZTE

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:ZTE SKATE
just installed this rom... first thing i would say... i liked the loading from version 1.5 more then this google loading stuff... :) now i will continue looking for whats new

  • 0

#37
StevePJ

StevePJ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
Yep.


MD5 is spot on.......


Buggered if i know what is going on..

  • 0

#38
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,850 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:Nexus 4

just installed this rom... first thing i would say... i liked the loading from version 1.5 more then this google loading stuff... :) now i will continue looking for whats new


new boot animation will be in the next release Posted Image

  • 0

#39
PedroVader

PedroVader

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 posts
Been having a play, only just noticed that my dictionary is working properly now as well, no more suggesting words from my contact list..wicked!

Re: Facebook contact sync...I installed the contactsprovider.apk from blueginger for the blade, normally fails to install, fixed the issue this time.

Still can't get over how tidy this rom is ;-)

Edited by PedroVader, 10 October 2011 - 07:25 AM.

  • 0
<a href="http://giffgaff.com/...ate/anakin1138" target="_blank"><img src="http://giffgaff.com/.../07_468x60.png" width="468" height="60" alt="Get a free giffgaff Sim" /></a>

#40
gitf@ce

gitf@ce

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 283 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newmarket(ish), England
  • Devices:Skate - Streak - Transformer
If I install this rom (after full wipe etc), will I need to wipe again when V1.1/1.5 whatever is released?

Edited by gitf@ce, 10 October 2011 - 10:17 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users