Jump to content


Photo

[ROM][GEN1-2-3] Moldovan Mile-High-Mountain-Pie RLS9 (Android 2.3.5)

* * * * - 46 votes

  • Please log in to reply
1141 replies to this topic

#1081
divyanshuvats

divyanshuvats

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
hello i flashed this rom and now i want to flash another but the problem is that the phone would not boot into recovery, neither in the ftm is simply freezes on the green android screen when i power it up with volume down key pressed
Please help

  • 0

#1082
youngsta2010

youngsta2010

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tamworth, UK
  • Devices:ZTE Blade, JoyTAB, Moto G 8GB
Try reinstalling clockwork this happened to me once, reinstalling clockwork fixed it. Make sure to install the correct version, if you're Gen2 5.0.2.0 is fine, for Gen1 install 3.0.1.4. I did it using ROM Manager.

Edited by youngsta2010, 02 March 2012 - 09:56 PM.

  • 0

#1083
gmc007

gmc007

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
can i get some confirmation before i flash this to my phone

i am gen1 (oled) running flb-froyo r7 and have been for about a year i have clockwork 3.0.1.4

do i just boot to recovery do the 2 wipe options (data/factory reset and cache partition) then install zip from sd card then select the Moldovan-Mile-High-Mountain-Pie-RLS9.zip i downloaded from the first page

if i have that right to change the dialler i do the same again (with out the wipes) but selecting the M-MHMP-RLS9-ZTE-Dialer.zip

  • 0

#1084
youngsta2010

youngsta2010

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tamworth, UK
  • Devices:ZTE Blade, JoyTAB, Moto G 8GB
Yes,
Wipe data/factory reset,
Wipe cache partition,
Then go to advanced and wipe dalvik cache,
Flash ROM
Flash ZTE dialer
Reboot.

  • 0

#1085
gmc007

gmc007

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Yes,
Wipe data/factory reset,
Wipe cache partition,
Then go to advanced and wipe dalvik cache,
Flash ROM
Flash ZTE dialer
Reboot.



thank you all done but i stuck with the dialler that was with the rom all seems to be working ok so far


EDIT: i have just noticed that the data and call signal keep changing from white to green is there any way to make it stay green?

Edited by gmc007, 04 March 2012 - 02:08 PM.

  • 0

#1086
flshg

flshg

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 552 posts
  • Gender:Male
  • Location:HK
  • Devices:Nexus 4

thank you all done but i stuck with the dialler that was with the rom all seems to be working ok so far


EDIT: i have just noticed that the data and call signal keep changing from white to green is there any way to make it stay green?


I think the green bars just show that the phone is connected to the google servers (to sync contacts, calendar, app updates etc), white bars are standard network connection without google. If you really wanted to change the behaviour you'd have to edit the rom files so it wont differentiate the status.

  • 0
flsh grdn


...................................................................................................................................................................................

ZTE Blade / Orange San Francisco Grey

Running Eco CM9

#1087
vysakh

vysakh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade galaxys
OH God searched and searched finally the solution to my problem!!!!!!!!!!!!


camera and wifi working on my idea blade thanks to allll

Thank you very much
konstat for developing this rom i was stuck with custum rom and now i can use it there are many people who brought the blade from idea cellular now i can help them out too the swedish stock kernal fixed the problem of the camera .... Once again thank you very much..:D


  • 0

#1088
CompChamp

CompChamp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:Dell XCD35
Hi,
I think i have hard bricked my ZTE Blade :( .At first was able to boot in cloclkworkmod recovery,but now it just shows the dell logo does not go any further,can anybody help me with this one.I do have Moldovan Mile High Mountain Pie on my sd card.please guide me what to do ...

  • 0

#1089
CompChamp

CompChamp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:Dell XCD35
hi i have installed on my phone but there is a strange problem it wont recognize network its airplane mode is always on and mobile networks is disabled

even bluetooth is disabled..what should i do now?

  • 0

#1090
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,764 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

hi i have installed on my phone but there is a strange problem it wont recognize network its airplane mode is always on and mobile networks is disabled

even bluetooth is disabled..what should i do now?

You still haven't said what you did when "bricked" your device in the first place. Sounds like you have used a windows flasher and you have corrupted your NV memory (you've lost your IMEI). Follow instructions in [Guide] de-bricking a ZTE Blade.

Since this isn't something related to this ROM, you should continue this in the thread you already created.

  • 0

#1091
CompChamp

CompChamp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:Dell XCD35

You still haven't said what you did when "bricked" your device in the first place. Sounds like you have used a windows flasher and you have corrupted your NV memory (you've lost your IMEI). Follow instructions in [Guide] de-bricking a ZTE Blade.

Since this isn't something related to this ROM, you should continue this in the thread you already created.


When my phone was bricked i tried to use fastboot method ,but my pc didnt recognize it,it just said android phone..

i even installed zte driver but it didnt list my phone under adb devices ,so i used TPT method to de-brick my phone.

i installed the MMHMP,but as said above it wont recognise mobile network(mobile networks in settings is disabled.)


the IMEI NO on the phone is same as that listed in the About Phone menu ..So what do you think is the problem..

  • 0

#1092
Maxsas360

Maxsas360

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 455 posts
  • Gender:Male
  • Location:Behind ya
  • Devices:Samsung Galaxy S i9000

When my phone was bricked i tried to use fastboot method ,but my pc didnt recognize it,it just said android phone..

i even installed zte driver but it didnt list my phone under adb devices ,so i used TPT method to de-brick my phone.

i installed the MMHMP,but as said above it wont recognise mobile network(mobile networks in settings is disabled.)


the IMEI NO on the phone is same as that listed in the About Phone menu ..So what do you think is the problem..

Did the phone have signal before flashing?

  • 0
Liked my help? Buy me a big nice cup of coffee. <form action="https://www.paypal.c...cgi-bin/webscr" method="post">
<input type="hidden" name="cmd" value="_s-xclick">
<input type="hidden" name="encrypted" value="-----BEGIN PKCS7-----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-----END PKCS7-----
">
<input type="image" src="https://www.paypalob...onateCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - The safer, easier way to pay online!">
<img alt="" border="0" src="https://www.paypalob.../scr/pixel.gif" width="1" height="1">
</form>

#1093
CompChamp

CompChamp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:Dell XCD35

Did the phone have signal before flashing?


you mean before i bricked my phone? ya it was working fine..

what do you think i should do ,reinstall the ROM or go for another ROM may be CM7..will it help?

  • 0

#1094
CompChamp

CompChamp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:Dell XCD35

You still haven't said what you did when "bricked" your device in the first place. Sounds like you have used a windows flasher and you have corrupted your NV memory (you've lost your IMEI). Follow instructions in [Guide] de-bricking a ZTE Blade.

Since this isn't something related to this ROM, you should continue this in the thread you already created.

yes dude you r write it was not related to ROM but the TPT is used was wrong..but np got the phone working back..

and know wat MMHMP is awsome..

thanks for the Help...

  • 0

#1095
gmc007

gmc007

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
any way to stop this rom from blocking ads?

i am wanting to try blueputdroid but when i start it it wont work it has a warning: banners are blocked. so it wont let me use it unless i upgrade to the paid version which im not going to do unless i know it works first

  • 0

#1096
maxiiNdroid

maxiiNdroid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Idea Blade
If any newbie needs Complete installation guide and working Download Links I Found Here :
http://ideabladesupp...ndroid-235.html

Just go and Checkout !!!
Posted Image


Btw Right now using MMHMP RSL9 faster than Stock Froyo and awsome GUI changes..
Thanx a lot KonstaT !Posted Image

  • 0
Idea Blade(Zte Blade V880)
> Stock Rom
> Moldovan-Mile-High-Mountain-Pie-RLS7
> Swedish snow RLS6
> Lezo OS 1.7.20 - link
> JOYOS 1.2.2 - link (Best Rom :* :*)
> Currently Running Lewa OS 16/3 - link + V6 Supercharger (awsome \m/) :D

Posted Image

#1097
sdrakopo

sdrakopo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:ZTE Blade
KonstaT thank you for your work.!!!!!!
Everything working fine!!!!
Keep on your good work, waiting updates only for the apps are included... all the others are PERFECT !!!!
I think i'll never try another rom

  • 0

#1098
destrakto

destrakto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hi everyone, I just flashed this ROM, everything seems ok just a couple questions. 1) How can select to view only phone contacts (not the SIM contacts) 2) I cant favorite any of my contacts! I push the star beside them go back but nothing happen! when i select the contact again its not favorited (the star is blank). 3) on the second day a green line appeared on the right upper screen that doesnt dissappear after reboot. 4) is there a way that i can view my apps in pages (like on android 1.2 or iOS?)
3) ok thats the battery bar! sorry.

Edited by destrakto, 25 March 2012 - 04:14 PM.

  • 0

#1099
shanky887614

shanky887614

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Devices:orange san franciso

Hi everyone, I just flashed this ROM, everything seems ok just a couple questions. 1) How can select to view only phone contacts (not the SIM contacts) 2) I cant favorite any of my contacts! I push the star beside them go back but nothing happen! when i select the contact again its not favorited (the star is blank). 3) on the second day a green line appeared on the right upper screen that doesnt dissappear after reboot. 4) is there a way that i can view my apps in pages (like on android 1.2 or iOS?)
3) ok thats the battery bar! sorry.


this rom has been replaced by swedish snow


read the first post

http://android.modac...s6-android-235/

Edited by shanky887614, 26 March 2012 - 04:46 PM.

  • 0

#1100
RayDid

RayDid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE Blade Gen2
Hello
If I changed my rom with this method ( http://android.modac...zte-blade-tpts/ for the rom Moldovan), and today I want to change again to have the rom Swedish Snow, do I have to start over ?

EDIT: i found :)

Edited by RayDid, 26 March 2012 - 07:50 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users