Jump to content


Photo

Inside the OMC (photos)

- - - - -

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,874 posts
As I am trying to revive my OMC, I thought I may as well take some photos:


  • 0

#2
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
do you no their are test points on the circuit board that allow something to work..this is from a toshiba please read pdf
file attached

Attached Files


  • 0

#3
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,874 posts

do you no their are test points on the circuit board that allow something to work..this is from a toshiba please read pdf
file attached


Tried. Failed. Seems risky, besides.

Thanks though.

  • 0

#4
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
their must be a way from those test points on the board to get it working .did you look at the pdf i sent you.

  • 0

#5
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,874 posts

their must be a way from those test points on the board to get it working .did you look at the pdf i sent you.


Yes, but that's a totally different phone. It didn't work, anyhow.

Thanks

  • 0

#6
chog1010

chog1010

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northumberland, UK
  • Devices:OMC
  • Twitter:@none
Hi

Noticed whilst browsing your photo's there appears to be a small battery clipped to the mobo.

Have you tried removing this to help with your issue? I only ask as it was one way of clearing
system memory (cmos) when I repaired PC's

Good luck anyhow!

  • 1

#7
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,874 posts

Hi

Noticed whilst browsing your photo's there appears to be a small battery clipped to the mobo.

Have you tried removing this to help with your issue? I only ask as it was one way of clearing
system memory (cmos) when I repaired PC's

Good luck anyhow!

I had tried that. One of the first logical steps I always take. Thanks

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users