Jump to content


Photo

dell streak 5 not working no power


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null
i flash amss.mbn and osbl.mbn not dsp1.mbn by mistake
and reboot ,thin streak dont want to work again,
i Search in google and i did not see any one have this problem ,,
i need help

  • 0

#2
Virtu300

Virtu300

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

i flash amss.mbn and osbl.mbn not dsp1.mbn by mistake
and reboot ,thin streak dont want to work again,
i Search in google and i did not see any one have this problem ,,
i need help


Goto Streakdroid, and download use the streakflash utility.

  • 0

#3
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null

Goto Streakdroid, and download use the streakflash utility.

i know if remove battery and contact streak to loptop the screen will turn on,
bout its not turn on,
i try many things to turn streak to on like removeing battry and bout streak on charge and bouting battry back bout its not work,
i know how to ues streakflash and qdtooll bout its not work, i change battry to bout nothing change
the problom my streak does not want to turn on.
so i cant contact to loptop,
what i have to do ,it looks like my streak is death,
help

  • 0

#4
Stephen Hyde

Stephen Hyde

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,658 posts
  • Location:Durham, UK
  • Devices:Atrix, Dell Streak
  • Twitter:@dmonsterprod
diag mode should still be usable in theory so try streakflash

  • 0
Devices: Dell Streak(O2 MBB), Nokia E63(O2 PAYG), Nokia N900(T-Mobile Contract)| Notion Ink Adam(PixelQi+3G+WiFi | HTC Wildfire | Nexus One
Developing Android/Cyanogenmod for Streak - Please feel free to Donate : GBP Donate | USD Donate
Developing Officially For Notion Ink Adam - Please feel free to Donate: GBP Donate | USD Donate

#5
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null

diag mode should still be usable in theory so try streakflash


thanks i try it and its not work
and i will try it agien

  • 0

#6
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null
streakflash is not work.
laptop is not recn the hardware of streak.
Qualcomm HS-USB Diagnostics 9002

  • 0

#7
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null

streakflash is not work.
laptop is not recn the hardware of streak.
Qualcomm HS-USB Diagnostics 9002

###QDLTool: M 2.7.4.5, build ID: 1.302.20100910, time stamp: Thu Nov 03 03:46:30 2011
Check image DBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\dbl.mbn ...
Check image FSBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\fsbl.mbn ...
Check image OSBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\osbl.mbn ...
Check image AMSS: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\amss.mbn ...
Check image DSP1: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\dsp1.mbn ...
Check image APPSBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\appsboot.mbn ...
Check image DT: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\DT.img ...
ERROR[D10]: cannot find device, please check if device is correctly connected.
Wait for modem set up ......
Download Fail! - 2011/11/03 03:46:37
Elapsed Time: 7.06 sec

  • 0

#8
aweAMsome

aweAMsome

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:dell streak
  • Twitter:@none

###QDLTool: M 2.7.4.5, build ID: 1.302.20100910, time stamp: Thu Nov 03 03:46:30 2011
Check image DBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\dbl.mbn ...
Check image FSBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\fsbl.mbn ...
Check image OSBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\osbl.mbn ...
Check image AMSS: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\amss.mbn ...
Check image DSP1: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\dsp1.mbn ...
Check image APPSBL: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\appsboot.mbn ...
Check image DT: D:\jassssss\dell\life to streak\streakflash\streakflash\images\DT.img ...
ERROR[D10]: cannot find device, please check if device is correctly connected.
Wait for modem set up ......
Download Fail! - 2011/11/03 03:46:37
Elapsed Time: 7.06 sec



You have drivers issue. google search, download & install to your PC then start QDL tool again.

  • 0

#9
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null

You have drivers issue. google search, download & install to your PC then start QDL tool again.


its install my friend and i know how qdltool work its not the first time i use it

  • 0

#10
tenorntex

tenorntex

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dallas, TX
  • Devices:Dell Streak 5
And you made sure you pressed the volume up key when you connected the cable? (That is a key step that most people miss)
Then run QDL Tool. You might try Streakflash again.

  • 0
Sent using ICS Longhorn 2.0

#11
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null

And you made sure you pressed the volume up key when you connected the cable? (That is a key step that most people miss)
Then run QDL Tool. You might try Streakflash again.

yes i did
and i did it befor with 2 streak of my friend befor.i now how to use QDL Tool,
bout its not work,
thank you

  • 0

#12
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null
------------------------------------------------------------
<_<

  • 0

#13
Spencershaun

Spencershaun

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Messing around with gadgets. bit dyslexic so please bare with me, :-) f1,tropical fish,Fishing lol and playing on my ps3 add me if u want elsey1983 just say ur from modaco
  • Devices:"DJ" streak GingerStreak 2.4.4
  • Twitter:@elsey1983
I have had issues with QDL tool b4, This is what i did i deleted everything and anything to do with the "DJ" streak on my pc cleaned my registry on the pc rebooted & started again There is loads of videos on the web to help you to install the qdl tool and everything what goes with it but once you get it right u will have ur "DJ" streak back. Posted Image

Posted Image I NOW LONGER CALL MY STREAK "DELL" BECASUE THE DJ HAS DONE MORE THAN DELL WOULD EVER DO FOR US Posted Image

------------------------------------------------------------
<_<


  • 0
Black dell streak<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">Cwm V0 .3.2.6 beta<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">Dell Streak with Froy<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">DJ Steve's 1.9.0<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">DJ Steve's 2.3.3<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">MIUI Streak 2.3.23 <br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">Motorola Xoom Stock<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">OtterBox Commuter<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">PS3<br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; ">Posted Image

#14
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null

I have had issues with QDL tool b4, This is what i did i deleted everything and anything to do with the "DJ" streak on my pc cleaned my registry on the pc rebooted & started again There is loads of videos on the web to help you to install the qdl tool and everything what goes with it but once you get it right u will have ur "DJ" streak back. Posted Image

Posted Image I NOW LONGER CALL MY STREAK "DELL" BECASUE THE DJ HAS DONE MORE THAN DELL WOULD EVER DO FOR US Posted Image

thank you Spencershaun,
i dont have problme with qdl tool,
my problom is my streak is off and dasint want to turn on ,and i try it in dffrint pc and loptop,
loptop Does not recognize streak,
if you have anythin like mose usb and you bot it in usb the loptop recognize it,
it was recognize streak befor even if it off or no bettry,
bout now its not

Edited by kkof94, 05 November 2011 - 10:53 AM.

  • 0

#15
kkof94

kkof94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:null
?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users