Jump to content


Photo

[ROM] StreakDroid GingerStreak 2.4.4 RELEASE R1


  • Please log in to reply
370 replies to this topic

#61
rockymtnbri

rockymtnbri

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell Streak 5 & 7
  • Twitter:@rockymtnbri

Excellent!
Release Candidate already :D

Recommended procedure:


Went through these steps and now have a nice and stable Streak again! Thanks to all!

  • 0

#62
Technomenon81

Technomenon81

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:KC, MO, USA
  • Devices:Dell Streak 5
  • Twitter:@Techminion81
Thanks for the reply. Although I didn't change the install.txt file, I reflashed the rom and it works fine now. I'm pretty sure I forgot to clear the cache and dalvik cache the first time around.

I don't know about your camera problems, BUT, remove the density160 from your install.txt file. You need EITHER densityxxx OR usxxx (xxx=the density you prefer). NOT BOTH!


  • 0

#63
Crinos512

Crinos512

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
I just replaced the email.apk from GS2.4.4 RC1 with the one from GS2.4 to stop Exchange related FCs... so far so good. ;)




Oh, and replaced the Quickoffice.apk with the 'HD' Tablet version.


Edited by Crinos512, 05 November 2011 - 08:49 PM.

  • 0

#64
raptoid

raptoid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:dell streak
Why is corrupted after install some programs? (gingerstreak always loop boot but doesnt open!)

Edited by raptoid, 05 November 2011 - 08:57 PM.

  • 0

#65
marvin02

marvin02

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Streak, Inspire, Vizio Tablet

Why is corrupted after install some programs? (gingerstreak always loop boot but doesnt open!)


I have 77 apps installed with no FC or boot issues.

How are you installing the apps? Are you restoring from Titanium Backup or another backup program?

Did you do a reset?

Did you search or read the thread for possible solutions?

  • 0

#66
raptoid

raptoid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:dell streak
Can i install with 357 rom ? Because when i update 357 to 360 rom (after the install 360 update.pkg) wait dell logo 1 hour not happen ? (btw i tried recommended procedure..)

  • 0

#67
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren

Can i install with 357 rom ? Because when i update 357 to 360 rom (after the install 360 update.pkg) wait dell logo 1 hour not happen ? (btw i tried recommended procedure..)

Did you use the 360 recovery?
Others have had this issue and as long as you flash AMSS and DSP1 it should be fine.
About your current app issue. Did you wipe Dalvik cache in streakmod and perform a Dell factory reset (Option 1 before entering streakmod)?

  • 0

#68
strvmarv

strvmarv

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kansas City, MO
  • Devices:Dell Streak 5, Logitech Revue
  • Twitter:@strvmarv
A true work of art, thanks again steve!

  • 0
Dell Streak 5
StreakDroid/GingerStreak
---
Logitech Revue
---
Android @ MoDaCo

#69
khoacoi

khoacoi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Iphone, Dell Streak
Hi marvin2,

I flashed with stock density.

Below is my installation configurstion (install.txt) file:

Stageui
Bios

The phone icon can not work in dell launcher, but can work normally in another launcher. I love Dell launcher very much.

Thanks,

  • 0

#70
mellojoe

mellojoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell STREAK, Dell Axim x50
If i use "noapps" do i also need to include "noswype"?

  • 0

#71
Azurren

Azurren

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Azurren

If i use "noapps" do i also need to include "noswype"?

I wondered that too..
So I put both in and it worked just fine!

noapps could have meant "no dell bloat", seeing as swype isn't really bloatware and is pretty much the dells stock keyboard (Plus he fact its a separate option)
So.. Yeah, it does no harm to include both anyway :)

  • 0

#72
hacktor

hacktor

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
Does this fix the issue with flash websites exiting the browser? Edit: Nevermind. Read more and that answered my question.

Edited by hacktor, 06 November 2011 - 03:14 AM.

  • 0

#73
Papi-jj

Papi-jj

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Devices:Dell Streak
Got my first random reboot while phone in my pocket. No biggie after 22hrs.

  • 0

#74
savannahb

savannahb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Dell Streak
I'll add my 2 cents and a bug i didn't expect. Phone icon doesn't work, dell stage music widget doesn't work, but these are known. I haven't seen mentioned by anyone yet that .wmv files do not play. Anyone else running into this? I also get random reboots, quite a few, and they typically happen when trying to install an app. I have factory reset, and Dalvik wiped as well in the middle of troubleshooting. What kind of battery life are people seeing (short, average, better?) thanks Steve, you'll be seeing a donation shortly, least i can do.

  • 0

#75
muteman3

muteman3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts

If i use "noapps" do i also need to include "noswype"?


Yes

  • 0

#76
Papi-jj

Papi-jj

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Devices:Dell Streak

I'll add my 2 cents and a bug i didn't expect. Phone icon doesn't work, dell stage music widget doesn't work, but these are known. I haven't seen mentioned by anyone yet that .wmv files do not play. Anyone else running into this? I also get random reboots, quite a few, and they typically happen when trying to install an app. I have factory reset, and Dalvik wiped as well in the middle of troubleshooting. What kind of battery life are people seeing (short, average, better?) thanks Steve, you'll be seeing a donation shortly, least i can do.


That's the issue I was having with the reboots

  • 0

#77
JonHancock

JonHancock

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Dell Streak
Hi

Could anyone please confirm they can watch live tv on the BBC iPlayer app. I can watch previous shows but the video freezes when I try to watch live

Best regards,
Jon.

P.S. Apologies for the double post.

Edited by JonHancock, 06 November 2011 - 10:13 AM.

  • 0

#78
khoacoi

khoacoi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Iphone, Dell Streak
My internal speaker stop working now :), I tried to roll back to stock rom but it can't help. Is there anyone facing the same issue like me?


Regards,

  • 0

#79
Xurram52

Xurram52

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Dell Streak 5
just experienced it .... suddenly it starting rebooting over and over again .... for now i have just gone into streakmod ,,, wiped dalvik cache and re-flashed 2.4.4 .. lets see how it goes ... anyone else having this issue ...


edit: ..the re-flashing fixed it ...and i didnt loose any data or anything ...

Edited by Xurram52, 06 November 2011 - 10:06 AM.

  • 0

#80
80sLoveCHILD

80sLoveCHILD

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Devices:nexus 4, tf101, NSZ-GS7
The noapps option does not remove swype. So if u want to remove swype you must also use noswype

Edited by 80sLoveCHILD, 06 November 2011 - 10:52 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users