Jump to content


Photo

Want to unlock your OMC / Skate? Tutorial here!

* * * * * 9 votes

  • Please log in to reply
718 replies to this topic

#41
zToni

zToni

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:OMC
when i try flash stock recovery and run .bat file, phone is rebooting, but flash not starting, and i see "waiting for device"
If i see "FTM" - that mean, i flashed stock recovery?

  • 0
<form action="https://www.paypal.c...cgi-bin/webscr" method="post"><input type="hidden" name="cmd" value="_donations"><input type="hidden" name="business" value="[email protected]"><input type="hidden" name="lc" value="US"><input type="hidden" name="no_note" value="0"><input type="hidden" name="currency_code" value="USD"><input type="hidden" name="bn" value="PP-DonationsBF:btn_donateCC_LG.gif:NonHostedGuest"><input type="image" src="https://www.paypalob...onateCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - The safer, easier way to pay online!"><img alt="" border="0" src="https://www.paypalob.../scr/pixel.gif" width="1" height="1"></form>

#42
putbinoot

putbinoot

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300, Jiayu G3.

i think it might of shipped on 2.3.5 if this has never worked for you *983*0#
as it now seems to not work for shipped 2.3.4 users after doing the unlock that is based on 2.3.5 stuff Posted Image

could be why your not getting that pop up...


I am on 2.3.4 running bluemonte have only flashed stock recovery and *983*0# returns "connection problem or invalid MMI code" phone is not connected to computer not sure if it needs to be to run that code as i don't know what it should return.

  • 0
Posted Image

#43
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150

when i try flash stock recovery and run .bat file, phone is rebooting, but flash not starting, and i see "waiting for device"
If i see "FTM" - that mean, i flashed stock recovery?

did you CWM installed before?

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#44
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,869 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

will this mean we cannot calibrate ?


not using that method no.. but there should be other ways, there is an app in lalits cm7 rom should do it

Edited by tillaz, 11 November 2011 - 08:55 PM.

  • 0

#45
xiaoyaoswim

xiaoyaoswim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 365 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate

@tilal6991
To enter FTM mode, in my case, you need to hold pressed 'volume down' button, not the 'volume up'.


It should be 'volume down' .

  • 1

#46
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
Yep fixed in tut.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#47
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,869 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

I am on 2.3.4 running bluemonte have only flashed stock recovery and *983*0# returns "connection problem or invalid MMI code" phone is not connected to computer not sure if it needs to be to run that code as i don't know what it should return.


it should give a list of hardware tests to preform

  • 0

#48
ninjagordy

ninjagordy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
right...im getting no where, i started using tillals method a reflashed the stock rom from cwm7.... so...now when i try this method i get waiting for device.... if i try tillas method it asks for the file i posted earlier...all help appreciated before i brick this...lol

Edited by ninjagordy, 11 November 2011 - 09:03 PM.

  • 0
Zte Blade (sanfransisco) , Zte Skate (Montecarlo)

#49
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,869 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

right...im getting no where, i started using tillals method a reflashed the stock rom from cwm7.... so...now when i try this method i get waiting for device.... if i try tillas method it asks for the file i posted earlier...all help appreciated before i brick this...lol


waiting for device ? do you have debugging turned on ?

  • 0

#50
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
so whhere r u up to .r u in ftm mode or are you by with unlock or just starting .

  • 0

#51
ninjagordy

ninjagordy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts

waiting for device ? do you have debugging turned on ?


after i flashed thye srock rom i cant find the debugging option now...can you tell me where it will be ??

  • 0
Zte Blade (sanfransisco) , Zte Skate (Montecarlo)

#52
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,869 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

after i flashed thye srock rom i cant find the debugging option now...can you tell me where it will be ??


settings/applications/development

  • 0

#53
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
answered post above


Edited by wrtease, 11 November 2011 - 09:11 PM.

  • 0

#54
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#55
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
question have you unlocked it yet.

  • 0

#56
ninjagordy

ninjagordy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
noobtastic...lol....will start again...cheers troops!!

  • 0
Zte Blade (sanfransisco) , Zte Skate (Montecarlo)

#57
wrtease

wrtease

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:SCOTLAND
  • Interests:TESTING ANDROID MOBILES TO THE LIMIT
    ALWAYS READY TO TRY OUT ANY ROM AND MOBILE TO THE LIMIT
  • Devices:SAMSUNG GALAXY TAB2 & S1 8GB
  • Twitter:@none
well this has set the forum on fire it will be buzzing for ages now and probily see all the blade owners bying it now .good for the forum and members .

  • 0

#58
zToni

zToni

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:OMC

did you CWM installed before?

YES

  • 0
<form action="https://www.paypal.c...cgi-bin/webscr" method="post"><input type="hidden" name="cmd" value="_donations"><input type="hidden" name="business" value="[email protected]"><input type="hidden" name="lc" value="US"><input type="hidden" name="no_note" value="0"><input type="hidden" name="currency_code" value="USD"><input type="hidden" name="bn" value="PP-DonationsBF:btn_donateCC_LG.gif:NonHostedGuest"><input type="image" src="https://www.paypalob...onateCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - The safer, easier way to pay online!"><img alt="" border="0" src="https://www.paypalob.../scr/pixel.gif" width="1" height="1"></form>

#59
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150

YES


OK. In which case the flashing of stock recovery should work. Does it say waiting for device while the green android is on screen?

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#60
putbinoot

putbinoot

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300, Jiayu G3.
ok downloading new zip and going to start but one thing I have installed es file explorer enabled root mounted file system but for the life of me i can't get it to leave the sd card when you press to go up folders it just closes. any ideas.

update in ES File Explorer i had to change home directory. go into settings then home directory and change from /sdcard/ to just / and that lets you into files system.

Edited by putbinoot, 11 November 2011 - 09:43 PM.

  • 0
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users