Jump to content


Photo

ZTE Skate Stock ROMs

- - - - -

  • Please log in to reply
132 replies to this topic

#81
jojozep

jojozep

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Interests:OMC
  • Devices:OMC
Hi
I installed GB_BP_P743V1.0.0B01.zip using ClockWorkMod as few weeks back and found it works well.

Today I installed GPS Status & Toolbox (EclipSim) and GPS Test (Chartcross Limited).

When running these Apps I noticed that I'm not getting the Latitude/Longitude information - even though 3 satellites are usually in view.

Does anyone else use these Apps ? Has anyone else noticed this problem ?

Thanks in advance.

Edited by jojozep, 11 February 2012 - 07:34 PM.

  • 0

#82
8200

8200

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:ZTE Blade
TMO_AUT_P743TV1.0.0B08

seems to be offline. Can anyone re-upload it?


Thanks!

Regards,
Arthur

  • 0

#83
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

TMO_AUT_P743TV1.0.0B08

seems to be offline. Can anyone re-upload it?


Thanks!

Regards,
Arthur


http://forum.xda-dev...392&postcount=2

Multiupload have taken their servers down


  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#84
monographix

monographix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Devices:orange monte carlo / ZTE Skate
I would like to install this Local Stock ROM (post #75) http://android.modac...ost__p__1895195 . Its a three files local stock Skate rom , boot.img, recovery.img, system.img . I think, if i am not wrong, that the CWM way to install a stock rom is probably the easier one ? ( i want to retain CWM in my phone anyways)


So if i understood correctly :
(note: I already have ( i believe) a V2a partitions layout which i want to keep, and CWM installed)
-- I can use this stock local Rom by using the recovery command from CWM excluding though its recovery.img and following these steps ? :

1. create a nandroid.md5 (have maybe some info what exactly is this, how is made, where is placed, how is used ?)
2. and then through CWM format boot, system, data, cache in mounts and storage, (4 wipes in total?)
3. Use recovery command from CWM , point to the stock Rom zip (with its recovery.img deleted)


Edited by monographix, 11 March 2012 - 04:42 PM.

  • 0

#85
VirusPlus

VirusPlus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens - Greece
  • Devices:ZTE Skate / HTC Touch2
Anyone who have Offline Updater and can re upload it?

  • 0
Diga > GD30 > T10s > 3310 > SL45i > S55 > SX1 > S75 > 8500 > Touch2 > Skate > Newman N2

#86
viluDense

viluDense

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:ZTE Skate
There is a big problem, multiupload is closed... can anyone reupload them i'm very interested so i'll be grateful

  • 0

#87
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#88
kliskobg

kliskobg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Grand X
Here is ROM backed up from Telenor phone. I haven't tried full restore yet. I am android noob and I created this by following instructions from this forum and other Internet sources. I hope it's OK, but I don't give any guarantees. If you flash this and have some problems or even brick your device, I take no responsibility. But if you find it OK, please let us know here. Following is disclaimer in Serbian language (where this phone is sold):

Ja sam android početnik i ovaj bekap može, a ne mora biti ispravan. Sve što radite sa njim, radite na svoju odgovornost. Ako pokvarite uređaj, nije moja krivica.

http://www.mediafire.com/?tqz97vjqlbax6xd

Posted Image

Edited by kliskobg, 23 March 2012 - 08:54 AM.

  • 0

#89
Isaias1983

Isaias1983

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Hi there!
Where i can find Stock rom for ZTE SKATE from Greece?GB stock roms have greek language in them???
Can i use them to flash orange mote carlo??
Thnks for ur asnwers!

  • 0

#90
VirusPlus

VirusPlus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens - Greece
  • Devices:ZTE Skate / HTC Touch2

Hi there!
Where i can find Stock rom for ZTE SKATE from Greece?GB stock roms have greek language in them???
Can i use them to flash orange mote carlo??
Thnks for ur asnwers!


Here is the Greek Stock ROM but i think there is no way to flash it... if you find any way to flash it please post it.
Any GB stock ROM should be multilanguage so they have Greeks...To be sure use one GENERIC ROM from here.

  • 0
Diga > GD30 > T10s > 3310 > SL45i > S55 > SX1 > S75 > 8500 > Touch2 > Skate > Newman N2

#91
MiiMuu

MiiMuu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade III
Anybody know where i can fin stock rom ZTE-SKATEV1.0.0B01?

Edited by MiiMuu, 09 April 2012 - 12:32 PM.

  • 0

#92
VirusPlus

VirusPlus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens - Greece
  • Devices:ZTE Skate / HTC Touch2

Anybody know where i can fin stock rom ZTE-SKATEV1.0.0B01?


http://ceco.sk.eu.or...43V1.0.0B01.zip

  • 0
Diga > GD30 > T10s > 3310 > SL45i > S55 > SX1 > S75 > 8500 > Touch2 > Skate > Newman N2

#93
MiiMuu

MiiMuu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade III

  • 0

#94
viluDense

viluDense

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:ZTE Skate
Sorry but multiupload had desapired so if someone could reupload them I'll be Thanksful

  • 0

#95
Isaias1983

Isaias1983

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Here is the Greek Stock ROM but i think there is no way to flash it... if you find any way to flash it please post it.
Any GB stock ROM should be multilanguage so they have Greeks...To be sure use one GENERIC ROM from here.


I tried a lot of GB generic stock roms....None of them has greek language...I dont think they are myltilanguage...Any help to get greek language to stock rom?

  • 0

#96
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5

Edited by C3C0, 10 April 2012 - 06:52 PM.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#97
VirusPlus

VirusPlus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens - Greece
  • Devices:ZTE Skate / HTC Touch2

I tried a lot of GB generic stock roms....None of them has greek language...I dont think they are myltilanguage...Any help to get greek language to stock rom?

Im using ZTESkate_TPT_StockROM_GENERIC_P743V1.0.0B01.zip atm from the link that i give before and ROM have Greeks and xT9 Greek keyboard (mind that default Android keyboard haven't Greeks) ive also try Generic 0B20 and 0B22 and they have Greeks too. The Stock ROM of WIND GR was the Generic B01.
Posted Image Posted ImagePosted Image Posted Image


Edited by VirusPlus, 10 April 2012 - 10:51 PM.

  • 0
Diga > GD30 > T10s > 3310 > SL45i > S55 > SX1 > S75 > 8500 > Touch2 > Skate > Newman N2

#98
Isaias1983

Isaias1983

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
U were right from the beggining...i tried a lot of versions but not B1 cause i thought it was the oldest.Now i am ok!Ty very much!!!

  • 0

#99
lexferro

lexferro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:LG optimus 2x, zte skate
I bought the skate last week, from UK. I have this Compilation number: GB_CAMDEN_P743V1.0.0B01.
I want to root it, but I have a doubt.


Which one should I use to restore the stock rom?

It's a 2.3.4 version

Edited by lexferro, 11 April 2012 - 11:02 AM.

  • 0

#100
KapTmaH

KapTmaH

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • Gender:Male
ZTE Skate GB_TELENOR_P743TV1.0.0B01 - 01.04.2012
MD5: 47c9bd8b1df6ca93e29050cfbb47699c
Скачать с HitFile
Скачать c TurboBit


ZTE Skate OAT_P743TV1.0.0B08 - 01.04.2012
MD5: e2deac3398450e6664aa963aeaa2dab4
Скачать с HitFile
Скачать c TurboBit


ZTE Skate TLR_AT_SKATEV1.0.0B03 - 01.04.2012
MD5: f5e1a26eb5479f2f155c42b5000e9523
Скачать с HitFile
Скачать c TurboBit

Edited by KapTmaH, 28 May 2012 - 03:56 PM.

  • 1




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users