Jump to content


Photo

ZTE Skate TPTs

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#81
ihateorange

ihateorange

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo

Yea you could, it doesnt make that mutch difference, but i recommend people doing it this way better safe then sorry :)

I updated the tutorial its part10 now and it should make things clearer.




Thanks alot Wacky.ddw. I Finally thought I understood enough to have a go at it. I install the TPT and then installed Atomic 3c and it looks good and seems to be working so far. Thanks again for your help and great tutorial. :)

  • 0

#82
ihateorange

ihateorange

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo

Exactly :) So once you did the TPT you wil need to flash a ROM and then just flash the recovery from the link below and you wil l your clockworkmod wil be back up to date again.

LINK: http://minus.com/mbaeBP2yjl#1

No problem glad i could help



Hi;
I downloaded the updated ClockworkMod in the link in the quote post. But i'm not entirely sure how to install it.

Do I install the new Clockworkmod_ZTE_skate_4-4.0.1.5 by following your Part 2 of your [FAQ] Rooting for beginners, but instead of double clicking on “0_Install_CWM_recovery.bat” I double click on "install-recovery-windows"?

Thanks

  • 0

#83
Wacky.ddw

Wacky.ddw

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sint-Niklaas (Belgium)
  • Devices:None :(

Hi;
I downloaded the updated ClockworkMod in the link in the quote post. But i'm not entirely sure how to install it.

Do I install the new Clockworkmod_ZTE_skate_4-4.0.1.5 by following your Part 2 of your [FAQ] Rooting for beginners, but instead of double clicking on “0_Install_CWM_recovery.bat” I double click on "install-recovery-windows"?

Thanks


Yes the for the clockworkmod on the last page have to click "install-recovery-windows" if you take the package from the first page you click “0_Install_CWM_recovery.bat” It doesnt matter they are both 4.0.1.5



  • 0

>>>> [FAQ] Rooting for beginners <<<<

Tutorial on installing installing Superboot and Clockworkmod.

Changing bootscreen, how to unbrick and more.

[UPDATED 26-02-2012]



#84
ihateorange

ihateorange

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo

Yes the for the clockworkmod on the last page have to click "install-recovery-windows" if you take the package from the first page you click “0_Install_CWM_recovery.bat” It doesnt matter they are both 4.0.1.5




Thanks again Wacky.ddw, you're a legend! Posted Image

  • 0

#85
philmein

philmein

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 330 posts
  • Gender:Male
  • Location:Proud Lancastrian
  • Interests:E-Cigs
    expensive hobby
  • Devices:Orange Monte Carlo zte blade
amphoras will you be releasing tpt helper skate version used it on 2 skates/omc and it works flawlessly

philmein

  • 1

#86
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD

amphoras will you be releasing tpt helper skate version used it on 2 skates/omc and it works flawlessly

philmein


You have used the blade version on skate and it works,is that what your saying ?

  • 0

#87
Amphoras

Amphoras

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 766 posts

You have used the blade version on skate and it works,is that what your saying ?


No, he was testing the new version which adds Skate TPTs as well.

amphoras will you be releasing tpt helper skate version used it on 2 skates/omc and it works flawlessly

philmein


Hopefully soon, maybe this weekend if I get time to finish checking everything.

Edited by Amphoras, 09 January 2012 - 10:54 AM.

  • 1

TPT Helper lets you easily repartition your ZTE phone, install a new ROM and for the Blade, convert to/from Gen 2. Available for Orange San Francisco/ZTE Blade, Orange Monte Carlo/ZTE Skate and Orange San Francisco II/T-Mobile Vivacity. https://market.andro...horas.tpthelper

TPTs and other apps


#88
Amphoras

Amphoras

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 766 posts
Could anyone upload the latest version of ClockworkMod? Think its 4.0.1.5, but if there's a newer one then that's good too. Can't seem to find it. There are some recovery.img's around, but can't check which version they are.

Edited by Amphoras, 09 January 2012 - 04:13 PM.

  • 0

TPT Helper lets you easily repartition your ZTE phone, install a new ROM and for the Blade, convert to/from Gen 2. Available for Orange San Francisco/ZTE Blade, Orange Monte Carlo/ZTE Skate and Orange San Francisco II/T-Mobile Vivacity. https://market.andro...horas.tpthelper

TPTs and other apps


#89
Wacky.ddw

Wacky.ddw

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sint-Niklaas (Belgium)
  • Devices:None :(

Could anyone upload the latest version of ClockworkMod? Think its 4.0.1.5, but if there's a newer one then that's good too. Can't seem to find it. There are some recovery.img's around, but can't check which version they are.


The one in the package of my tutorial is 4.0.1.5 (the orange one) its also on separatly on page 4 i think.

http://minus.com/mbaeBP2yjl#1


Edited by Wacky.ddw, 09 January 2012 - 04:33 PM.

  • 1

>>>> [FAQ] Rooting for beginners <<<<

Tutorial on installing installing Superboot and Clockworkmod.

Changing bootscreen, how to unbrick and more.

[UPDATED 26-02-2012]



#90
Amphoras

Amphoras

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 766 posts


The one in the package of my tutorial is 4.0.1.5 (the orange one) its also on separatly on page 4 i think.

http://minus.com/mbaeBP2yjl#1



Thanks :)

  • 0

TPT Helper lets you easily repartition your ZTE phone, install a new ROM and for the Blade, convert to/from Gen 2. Available for Orange San Francisco/ZTE Blade, Orange Monte Carlo/ZTE Skate and Orange San Francisco II/T-Mobile Vivacity. https://market.andro...horas.tpthelper

TPTs and other apps


#91
rjm2k

rjm2k

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,096 posts
Just used the alpha TPT Helper I was sent, resized to 58m cache and 170m system nicely :)

  • 0

#92
Atomix86

Atomix86

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 750 posts
  • Gender:Male
  • Devices:See sig
Any chance of a 160MB system, 2MB cache, 278MB data TPT? I saw a 160MB one floating about but was for the 35MB cache ROM's.

  • 1
Nasty budget phones, begone! Hello sexy brand new Galaxy S2!

#93
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,877 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Any chance of a 160MB system, 2MB cache, 278MB data TPT? I saw a 160MB one floating about but was for the 35MB cache ROM's.


this would be ideal Posted Image

  • 0

#94
bob214

bob214

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSF and OMC

this would be ideal Posted Image


I've written an editor which will do this for you but you need to install ooRexx :-)

  • 0

#95
PejotA

PejotA

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Osasco - S.P Brasil
  • Devices:Zte Skate V960 Ice Armor
  • Twitter:@Pajorve
Thank you my friend ...<br style="font-family: Arial; ">Did the procedure here in Skate and gave everything right ...I'm with 205 mb free and using the Link2SD throwing everything to Ext3 the result is fascinating!<br style="font-family: Arial; ">I used your application TPT Helper, remembering that I am from Brazil and that for now all procedures made this device served in the same way as in European appliances (monte Carlo among others)<br style="font-family: Arial; ">Thank you little I'll be donating!<br style="font-family: Arial; ">Stays in peace!
Posted ImagePosted Image

  • 0

#96
ronc2000

ronc2000

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 241 posts
I am running CM7 and do not intend to change for the rest of its life. 162MB of stock rom space take little time to fill up. So which is best for me? Does 2MB or 35MB cache makes much difference? e.g. for running navigation program and video such as iplayer/youtube? Thanks.

I have not tried TPT helper, do I understand that you cano do away flashing a TPT just by using TPT helper to resize the partitions?

Edited by ronc2000, 31 January 2012 - 09:38 AM.

  • 0

#97
Amphoras

Amphoras

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 766 posts

I am running CM7 and do not intend to change for the rest of its life. 162MB of stock rom space take little time to fill up. So which is best for me? Does 2MB or 35MB cache makes much difference? e.g. for running navigation program and video such as iplayer/youtube? Thanks.

I have not tried TPT helper, do I understand that you cano do away flashing a TPT just by using TPT helper to resize the partitions?


The 2MB cache one should be fine for CM7. To check if 150MB will be enough for the system partition, you can type "df -h" into the terminal emulator app and check how much space it says it being used on /system. If its less than 150MB, then that TPT should be fine. If its more, use the 200MB one.

TPT Helper lets you download one of these TPTs and does the checks for you on the phone. If you want different sizes from the ones here, then it lets you make a TPT with the sizes you want as well. There are some problems copying the file needed to make the custom TPTs on some roms just now, but it should work fine on CM7.

  • 0

TPT Helper lets you easily repartition your ZTE phone, install a new ROM and for the Blade, convert to/from Gen 2. Available for Orange San Francisco/ZTE Blade, Orange Monte Carlo/ZTE Skate and Orange San Francisco II/T-Mobile Vivacity. https://market.andro...horas.tpthelper

TPTs and other apps


#98
creedence

creedence

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austria,Graz
  • Devices:LG OPTIMUS 4XHD

Perfect description!
Works perfectly on my Skate
Thank you very much

Edited by creedence, 05 February 2012 - 04:30 PM.

  • 0
Each problem is simple, if is already solved.

#99
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake
My skate got stuck at 39% after trying 200MB 35 MB cahce TPT.......luckily it did not brick........i have CWM5 and i want to get rid of it somehow........:angry:

Edited by JThumar, 22 February 2012 - 04:33 PM.

  • 0

#100
Wacky.ddw

Wacky.ddw

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sint-Niklaas (Belgium)
  • Devices:None :(

My skate got stuck at 39% after trying 200MB 35 MB cahce TPT.......luckily it did not brick........i have CWM5 and i want to get rid of it somehow........:angry:


Why would you want to get rid of clockworkmod? You can download the package from my tutorial it has clockworkmod 4.0.1.5.

You can also copy the recovery.img from that package and flash it trough terminal emulator (download it from the market)

Edited by Wacky.ddw, 22 February 2012 - 05:17 PM.

  • 0

>>>> [FAQ] Rooting for beginners <<<<

Tutorial on installing installing Superboot and Clockworkmod.

Changing bootscreen, how to unbrick and more.

[UPDATED 26-02-2012]






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users