Jump to content


Photo

4 Apr Ir13 (IMM76D / 4.0.4 / CDMA + GSM): MoDaCo Custom ROM for the Galaxy Nexus

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
2541 replies to this topic

#81
sgauntlett

sgauntlett

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Well, I think the ball is on Facebooks court, and they should update their app to make it use the new contacts api...

Will this happen...we don't know at the moment...or then there is something else also blocking this.


Yeah i know about the situation with facebook and google regarding this and agree with you, its rather irritating. However i just hoped there was some kind of work around as its a feature i think a fair few people miss. I think i read that cyanogen managed to restore this feature on the nexus s? Not tried it myself so dont know for sure but this lead me to beleive there may be a workaround which could possibly get implemented into this rom possibly?

  • 0

#82
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

+1 for this one. Would be great if this is possible? :D

That's definitely on the to-do list!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#83
sgauntlett

sgauntlett

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

That's definitely on the to-do list!

P


Great stuff Paul. Nice one :D

  • 0

#84
inf

inf

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sensation, Galaxy Nexus
  • Twitter:@infz

That's definitely on the to-do list!

P


That would just make this pure awesome (it already is but still...)

  • 0

#85
L60N

L60N

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Not sure if this is something I can change in settings but in the brower, the text pane at the top isnt auto hiding when the page is loaded, its just always there. I remember it used to slide up before and would slide down temporarily if u swyped the page down, then auto hide again which I thought was a neat feature..


*Edit* Ignore me, its working fine. :rolleyes:

Edited by L60N, 29 November 2011 - 06:47 PM.

  • 0

#86
Paul77

Paul77

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4, Nexus 7, HOX, G1

Baked ROM without Google Search Widget option checked, however stil appears after installing ROM. Any thoughts?


You can get rid of the on-screen search box by disabling google search (under settings, apps, all,). The space isn't usable though because of the location of the trash can.

  • 0

#87
mhmohamadi1

mhmohamadi1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Galaxy nexus
GUYSSSSSSSSSSSSS
I installed clockworkmod, flashed from ROM manager, then installed the r1 custom rom
However, i got stuck at the Ice cream sandwich animation boot !!!!!!!!
What shall I do ????????
HELPPPPPPPPPPP

  • 0

#88
atters72

atters72

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:samsung galax nexus
  • Twitter:@atters72

That's definitely on the to-do list!

P


Maybe not the best solution as ione of the reasons for getting the nexus was for the layout etc but ive juat used phonebook 2.0 off the market and it seems to do the job with facebook pics but u have to link your friends manually :-(

  • 0

#89
jmagee

jmagee

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 427 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4; Nexus 7
  • Twitter:@jay84uk
Damn that's smooth. Baked in the wrong softkeys though. Any easy way of changing it? Looking really good though. Thanks :-)

  • 0

#90
inf

inf

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sensation, Galaxy Nexus
  • Twitter:@infz

Damn that's smooth. Baked in the wrong softkeys though. Any easy way of changing it? Looking really good though. Thanks :-)


Bake again, and install top of the old one :)

Edited by inf, 30 November 2011 - 06:12 AM.

  • 0

#91
Paul77

Paul77

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4, Nexus 7, HOX, G1

Damn that's smooth. Baked in the wrong softkeys though. Any easy way of changing it? Looking really good though. Thanks :-)




Bake again, and install top of the old one



Or just update them here

http://android.modac...on-when-hidden/

  • 0

#92
jmagee

jmagee

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 427 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4; Nexus 7
  • Twitter:@jay84uk
Was hoping of a quicker fix than baking again but I will do that. Paul77 if you read that thread those softkeys aren't working properly that's why I used the custom ROM (mainly)

  • 0

#93
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I updated that thread now.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#94
mhmohamadi

mhmohamadi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Guys
I installed everything
core and option rom
but my phone keeps rebooting !!!!!! what's the solution
it reboots approximately every 5 min !!!
how to fix this !!!

  • 0

#95
inf

inf

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sensation, Galaxy Nexus
  • Twitter:@infz

Guys
I installed everything
core and option rom
but my phone keeps rebooting !!!!!! what's the solution
it reboots approximately every 5 min !!!
how to fix this !!!

Wipe and reflash again

  • 0

#96
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Guys
I installed everything
core and option rom
but my phone keeps rebooting !!!!!! what's the solution
it reboots approximately every 5 min !!!
how to fix this !!!

Wipe and reflash again, but you've missed out a significant piece of information, that you're flashing this on an early dev phone that may or may not be different hardware wise.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#97
jmagee

jmagee

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 427 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4; Nexus 7
  • Twitter:@jay84uk

I updated that thread now.

P


Has anyone every told you how fantastic you are?

Cheers Paul, Now running your ROM with the softkey tweaks. All running so smoothly. Really like the landscape view.

How do google get the smallest things so wrong? Used to love the quick toggles in notification bar in Cyanogen mod too. I'm sure google could do this rather than just putting a settings shortcut. Lucky we have people like yourselves to finish their job.




  • 0

#98
AndyCr15

AndyCr15

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Devices:Galaxy Nexus
  • Twitter:@AndyCr15
Is it possible to stop just the launcher auto rotate, but keep it for everything else such as gallary? Thanks

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

  • 0
Me on Google+ | LAN Gaming in North London
Hemorrdroids.net - Android News, Guide's and App reviews. - @hemorrdroids

#99
Zarch1972

Zarch1972

    Diehard

  • Senior News Team
  • PipPipPipPip
  • 404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sheffield
  • Interests:Husband, Dad, Wednesdayite and Geek!
  • Devices:HTC One & 550 Chromebook
  • Twitter:@Zarch1972

This option includes support for 'Trackball Alert Pro' by lilHermit, available from the Android Market, to customise the notification LED colours.


I take it you need to download from the market then? :P

So which is best, "Trackball Alert Pro, £1.99" or "Light Flow LED Control, 75p"

Both seem to get good mentions for controlling the GN LED.

  • 0

#100
jmagee

jmagee

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 427 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4; Nexus 7
  • Twitter:@jay84uk

I take it you need to download from the market then? :P

So which is best, "Trackball Alert Pro, £1.99" or "Light Flow LED Control, 75p"

Both seem to get good mentions for controlling the GN LED.


+1 for track ball alert pro

  • 0




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users