Jump to content


Photo

[ROM] : Stock ROMs for ZTE Blade 2/Orange San Francisco II/T-Mobile Vivacity

* * * * - 1 votes

  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#41
domenico lamberti

domenico lamberti

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:hastings
  • Devices:ZTE Crescent,HTC Explorer
  • Twitter:@Mobile_Dom
hey guys, i need do i need to have the Stock TPT to run the Stock ROM ? because i am going to shoot my review of the phone and it would be fair if i reviewed it with Fish n chips first off, so will i need to tpt back to stock or can the rom go over any tpt ?

  • 0

#42
Metooism

Metooism

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
Thank


  • 0

#43
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Blade III
Orange San Francisco II/T-Mobile Vivacity stock TPTs in ZTE website.
http://wwwen.zte.com...data/mobile/UK/

San Francisco II SD card upgrading instruction & software
http://wwwen.zte.com...11756049474.zip

ro.build.display.id=OUK_P736VV1.0.0B04
ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Wed Feb 15 18:50:49 CST 2012
ro.com.google.gmsversion=2.3_r9
ro.build.sw_internal_version=OUK_P736VV1.0.0B13

Vivacity SD card upgrading instruction & software
http://wwwen.zte.com...14731386512.zip

ro.build.display.id=P736EV1.0.0B05
ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Wed Feb 15 01:49:09 HKT 2012
ro.com.google.gmsversion=2.3_r9
ro.build.sw_internal_version=P736EV1.0.0B14

Most recent/interesting is this one. It seems that this Optimus Barcelona = ZTE Atlas W = some Vivacity variation.
http://wwwen.zte.com...obile/Portugal/
http://wwwen.zte.com...31844117591.zip

ro.build.display.id=OPTIMUS_P736EV1.0.0B02
ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Thu Mar 15 01:03:41 CST 2012
ro.com.google.gmsversion=2.3_r9
ro.build.sw_internal_version=OPTIMUS_P736EV1.0.0B02

  • 0

#44
app10336

app10336

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade S (FNC rom)
Somebody has link for this stock rom ?
Posted Image
Or how to make it myself ?

Edit: Blade S = Crescent/OSF II

Edited by app10336, 13 June 2012 - 07:45 PM.

  • 0

#45
iharrybao

iharrybao

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE vivacity
  • Twitter:@iharrybao

Somebody has link for this stock rom ?
Posted Image
Or how to make it myself ?

Edit: Blade S = Crescent/OSF II



Blade S = Crescent/OSF II?
maybe you can use OSF II

Edited by iharrybao, 22 June 2012 - 11:30 AM.

  • 0
Sorry, I'm Chinese....

#46
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
He wants that specific ROM, the one shipped with P771Fs.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#47
KEZZY1965

KEZZY1965

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:VIVACITY
Hi Guys,
I am after a stock Kernel & ROM for Vivacity. Would the above TPT's provide both or just the ROM ?

(I have loaded fish n chips to a locked phone and now need to revert to stock build to run an unlock)
Thanks for your help in advance.

  • 0

#48
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

Most recent/interesting is this one. It seems that this Optimus Barcelona = ZTE Atlas W = some Vivacity variation.
http://wwwen.zte.com...obile/Portugal/
http://wwwen.zte.com...31844117591.zip

ro.build.display.id=OPTIMUS_P736EV1.0.0B02
ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Thu Mar 15 01:03:41 CST 2012
ro.com.google.gmsversion=2.3_r9
ro.build.sw_internal_version=OPTIMUS_P736EV1.0.0B02



could this be used to flash on to the vivacity as its just a vivacity debranded?

if so anyone able to root it and apply app2sd?

  • 0

#49
fiskbulle

fiskbulle

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:ZTE Blade II
I have rooted my Blade 2 phone, but i must ask if this stock rom is for the actual Blade 2? (http://pdadb.net/ind...&c=zte_blade_ii)

  • 0

#50
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

I have rooted my Blade 2 phone, but i must ask if this stock rom is for the actual Blade 2? (http://pdadb.net/ind...&c=zte_blade_ii)

No, this is for the Blade S/Crescent

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#51
fiskbulle

fiskbulle

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:ZTE Blade II

No, this is for the Blade S/Crescent


Okay, thanks.

I don't know if the actual Blade 2 has been released in any other country yet, except from Sweden. But is there any possibility that you Developer's could give a helping hand in creating a working ROM for the actual Blade 2? (Stock or Not, doesnt matter) I don't know what's needed for it, but i'll gladly help..

  • 0

#52
Aztexa

Aztexa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

could this be used to flash on to the vivacity as its just a vivacity debranded?

if so anyone able to root it and apply app2sd?


I second that question as I am interested in unlocking & rooting & debranding my TMobile Vivacity, but would like to stick to 2.3.5 rather than experiment with 4.0.
Anyone can give a hint? or Two? ;-D

  • 0

#53
Aztexa

Aztexa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

Most recent/interesting is this one. It seems that this Optimus Barcelona = ZTE Atlas W = some Vivacity variation.
http://wwwen.zte.com...obile/Portugal/
http://wwwen.zte.com...31844117591.zip

ro.build.display.id=OPTIMUS_P736EV1.0.0B02
ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Thu Mar 15 01:03:41 CST 2012
ro.com.google.gmsversion=2.3_r9
ro.build.sw_internal_version=OPTIMUS_P736EV1.0.0B02


Hey,
as it seems that TMobile UK is just a bunch of %$%I*&%& -> can i use abovementioned ROM for üpdating my TMobile Vivacity and get rid of those TMobile junk apps?

edit: How do I root TMobile Vivacity? After unlocking it and re-flashing a stock rom (aye, I need to have everything working as intended 'cause its my son's phone) I am stuck with unwanted bloatware running in the background (TMobile apps, Mapps etc etc)

Edited by Aztexa, 06 October 2012 - 10:49 AM.

  • 0

#54
dimi89

dimi89

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:LG 4X HD :D
@Aztexa even if you root thta phone you wont be able do delete that bloatware apps because they are system apps (i couldn delete them even with titanium backup) so i will suggest you do install clockwork mode and flash your sons mobile with this rom >>>> http://www.modaco.co...ded-gb-rom-r2a/ and also download TMV stock kernel...This rom is stock rom with some tweaks and without bloatware and it is clousest to the original one that you get when you buy phone.

  • 0

#55
Aztexa

Aztexa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
@dimi89 Thank you for your advice! I will do as you suggested! Wish i knew it earlier so I would do that just after unlocking ;-D

edit: is there a way to root a stock rom somehow after it was installed?

Edited by Aztexa, 07 October 2012 - 06:15 PM.

  • 0

#56
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

@dimi89 Thank you for your advice! I will do as you suggested! Wish i knew it earlier so I would do that just after unlocking ;-D

edit: is there a way to root a stock rom somehow after it was installed?

You can root a stock rom by fastbooting CWM and flashing the SU Binaries

  • 1
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#57
Aztexa

Aztexa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
edit : How to delete own posts?

Edited by Aztexa, 21 October 2012 - 01:47 PM.

  • 0

#58
MLKL

MLKL

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:İzmir Turkey
  • Interests:computer tech. nature books adrenalin. parachute, drinking witha friends..
  • Devices:zte atlas w
nice uploads.
vivacity almost has all parts of zte atlas w device.
cheers.

Edited by MLKL, 23 October 2012 - 08:14 PM.

  • 0

#59
50437

50437

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:zenithink c71 tablet
  • Twitter:@50437
zte crescent , zte blade ii ( 2 ), orange san fransisco ii ( 2 ), t-mobile vivacity RE - LOCK app ? Hi there is there not a program which re locks as in the zte blade 1, zte san fransisco 1 see in the following forum -http://www.modaco.com/topic/335809-re-lock-the-zte-san-francisco/ - The "Reset Attempts (and Lock)" button will reset the phone's internal idea of how many unlock attempts you have back to the initial 5. It will also put it back in the state where it will prompt for the NCK code when you use a different provider's SIM. This may be useful for putting the phone back to (seemingly) the factory state, or for the reported occasions where interactions with Orange [unblocking a phone?] have reset their end of the network lock [?not sure about this?]. -http://droidgram.com/forum/Unlock-ZTE-Blade-Unlock-Orange-San-Francisco (Changes in v1.3Add unlock reset. Normally you have 5 attempts to unlock your phone. With this feature, you can reset the number of unlock attempts back to 5.) so can someone tell me if that feature from that app is usable in T-MOBILE VIVACITY if so i will go ahead and unlock , root, debrand , and put oin CFW from this website if not can someone please edit the app and allow it to be used for T-mobile vivacity and if not then i will avoid voiding warranty and lock unlock, debrand and root.

  • 0

#60
dj_crash1981

dj_crash1981

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
if i flash stock rom will the phone go back as if i just got it from the shop and re locked

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users