Jump to content


Photo

[ROM] Cyanogenmod 9 (Android 4.0.3)

* * * * * 27 votes

  • Please log in to reply
1353 replies to this topic

#21
pedrolavos

pedrolavos

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
FM radio is working?

  • 0

#22
t181

t181

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

hhmm .. the tpt won't fire .. powered off and held menu + volume + and nothing happens. image folder is present on the root of the sd card as well


You have got only one .img file and maybe a md5 file, in the 'image' folder?

  • 0

#23
hankhandsome

hankhandsome

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 posts
  • Devices:ZTE Blade

You have got only one .img file and maybe a md5 file, in the 'image' folder?


that's right - unzipped the zip file into the root of the sd-card as instructed

  • 0

#24
hankhandsome

hankhandsome

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 posts
  • Devices:ZTE Blade
cracked it ..

used the Gen1-to-Gen2-TPT-v10-custom.zip instead and it's worked - mr pigfish must have lied to me :)

anyway, now to flash CM9 .. at last ..

  • 0

#25
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,999 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade V, I9000, Blade
Pigfish will tell you, you're gen 2 if you previously used the gen 1 to gen 2 updater. It's more for telling you rom compatibility that how you got to gen 2. But you need to knwo how you got there to know which tpt's to use in the future.

I have to say, ICS is impressive!

Note, installing the gapps market fix thing doesn't work if done at the same time as the rom. For me anyway, I had to boot the rom up and then install gapps.

Edited by targetbsp, 21 December 2011 - 04:06 PM.

  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#26
hankhandsome

hankhandsome

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 posts
  • Devices:ZTE Blade
quite excited now as i'm getting the boot animation so it must have worked. will flash superuser and gapps then go off and get stuck in to it - i did try the super-early version from the dev thread and even at that stage i was quite impressed, so i'm eager to see what it's like with hardware acceleration enabled.

no camera isn't a massive hardship at the moment either :)

  • 0

#27
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,999 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade V, I9000, Blade

PowerAMP does not work. I tried 1.4, and 2.0Beta. The program installed but this FC-ing everytime.
Can somebody get work PowerAMP?


The latest full version of Poweramp from the market works great for me.
Specifically, Poweramp 2.0.4-build-467 and Full Version Unlocker 1.1 build-12

  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#28
hankhandsome

hankhandsome

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 posts
  • Devices:ZTE Blade
superuser installed and working fine, just flashing gapps. (this isn't a play by play update mind !!)

it seems a teeny, teeny bit laggy in some areas but then that's absolutely not a complaint - i'm aware it's an alpha version and all that entails.

on the whole it's looking very good so far though. might even adopt it as my main rom for the next few days and see how we go.

  • 0

#29
Ciels

Ciels

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK, Wales
  • Devices:ZTE
Works well, the only thing that isn't listed as working is Youtube.

Browser, youtube, gapps. They need to be fixed first and i'll jump on as a tester.

  • 0

#30
hedgepigdaniel

hedgepigdaniel

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 850 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia
  • Devices:Galaxy Nexus, ZTE Blade (OLED)
I'm impressed at how well the graphics work - the animations that work properly are much smoother than gingerbread.

  • 0

#31
hankhandsome

hankhandsome

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 posts
  • Devices:ZTE Blade
titanium backup doesn't appear to work either - installs fine but doesn't restore anything.

wifi seems to lock up for me - only really gets going again after a reboot

  • 0

#32
c3n9

c3n9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Any idea how I can check (from within my phone) which partition I have? I know I'm Gen2, but not sure whether it's 'new' enough :P

  • 0

#33
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade
it seemed to work for me but i couldnt get wifi working so im going back to my old rom!

  • 0
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#34
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,999 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade V, I9000, Blade

titanium backup doesn't appear to work either - installs fine but doesn't restore anything.

wifi seems to lock up for me - only really gets going again after a reboot


Mostly working fine for me (pro version). It seems unable to restore tasker though. But tasker does a lot of system stuff and I'm not sure if its ICS compatible yet.

Everything else I've thrown at it so far as worked. ADW.Ex seems pretty smooth on it too

Edited by targetbsp, 21 December 2011 - 05:15 PM.

  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#35
Geery101

Geery101

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:JiaYu G3
stuck already 10 mins at startup screen (some flashing colours :P)

anyone an idea?

  • 0

#36
vokzal33

vokzal33

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:belgium
  • Devices:zte blade
cm9+gaapps AOSP =cool

  • 0

#37
marcinowozniako1

marcinowozniako1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:zte blade
You have to wait. Initial startup takes a very long time

Sent from my Blade using Tapatalk

  • 0

#38
jonas.lindberg

jonas.lindberg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade
I'm having problem with syncing my calendar, worked with AOSP ICS update 16. I'm on 210 mb system, gen 2.

Anyone else having this?

  • 0

#39
vokzal33

vokzal33

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:belgium
  • Devices:zte blade
caller work good with gappsAOSP

  • 0

#40
c3n9

c3n9

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Gallery working from here. Loving the new boot screen.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users