Jump to content


Photo

[ROM] <<< Fish'N'Chips 7 >>> [2.3.5]

* * * * * 19 votes

  • Please log in to reply
1543 replies to this topic

#1441
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

Is it possible to change the boot animation on FNC? I like to customize my phone a lot and I'm getting bored of the stock FNC one but changing it doesn't seem to work. Any specific methods?

And is there any way to add a reboot menu and screenshot option in the power menu bar?

The FnC boot animation is in the /data section

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#1442
fredoche

fredoche

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:blade S
Any news on RLS8 ?
difference between : RLS 7.1 vs RLS 8 ?

  • 0

#1443
windy_miller

windy_miller

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 114 posts
  • Devices:Orange San Francisco II
There's a 7.1?

  • 0

#1444
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

The FnC boot animation is in the /data section

is it? I cant find it lol

  • 0

#1445
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

Any news on RLS8 ?
difference between : RLS 7.1 vs RLS 8 ?

huh 7.1 where?

  • 0

#1446
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

Any news on RLS8 ?
difference between : RLS 7.1 vs RLS 8 ?

huh 7.1 where?

  • 0

#1447
fredoche

fredoche

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:blade S

huh 7.1 where?

Just i do mistake ... I want to say V7 vs V8
XD

  • 0

#1448
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

Just i do mistake ... I want to say V7 vs V8
XD

you sod you got me all excited!!!!!!! Lol:D:D:D:D

  • 0

#1449
Cevas

Cevas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Great ROM which really improves battery life (compared to stock ROM).

raverrr you should post on youtube (+ link here) video with your ROM (especialy power control elements on "slide-informer") or in header to add images to visualise every feature ... this would increase number of Fish'N'Chips users.


+ this ROM solves my problem with connections to WiFi EAP

Edited by Cevas, 05 October 2012 - 08:07 AM.

  • 0

#1450
Michel543

Michel543

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:San Francisco II

hi, recently purchased a vivacity, followed the unlock instructions posted here.

After the unlock process the phone was unable to boot into stock rom and reverted back to the clockworkmod screen upon every rebot attempt.

from the sd card after clearing the dalvik(sp?) cache installed the current fisn'n'chips rom which seemed to go smoothly.

anyway.. restarted.. went to the market to download some additional apps but kept getting *low internal memory" message before had the oppertunity to install anything!

just wondering whats be done incorrectly during the installation process if the mem issuie isnt typical of the rom and also how can get clockworkmod back as it only seems possible to get the phone into "ftm" mode via the power off / volume down method.

thnx.

exactly to my problem after I installed [ROM] <<< Fish'N'Chips 7 >>> [2.3.5] (testing RLS8) I have clockworkmod .. who can help me restore back clockworkmod? ?

  • 0

#1451
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

exactly to my problem after I installed [ROM] <<< Fish'N'Chips 7 >>> [2.3.5] (testing RLS8) I have clockworkmod .. who can help me restore back clockworkmod? ?

The Unlock method only temporarily installs CWM

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#1452
Michel543

Michel543

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:San Francisco II

The Unlock method only temporarily installs CWM

odd no solution to install clockworkmod?

Edited by Michel543, 07 October 2012 - 05:48 PM.

  • 0

#1453
Michel543

Michel543

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:San Francisco II
odd no solution to install clockworkmod?

  • 0

#1454
AmbushReality

AmbushReality

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds- UK
  • Interests:Enter Shikari, Other Screamo bands?
  • Devices:Orange San Francisco 2

odd no solution to install clockworkmod?

To install CWM you need to either use fastboot, or a Blank TPT with CWM

  • 0
If you stand for nothing, You will fall for Anything- Rou Reynolds, Enter Shikari
Current Devices- OSFII Running Dazzozo's port of CM9

#1455
Michel543

Michel543

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:San Francisco II

To install CWM you need to either use fastboot, or a Blank TPT with CWM

and how to install Blank TPT? is a demonstration video?

  • 0

#1456
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

To install CWM you need to either use fastboot, or a Blank TPT with CWM


you can use recovery flasher too

  • 0

#1457
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1
Best screenshot app? (Free or paid, I'm not too bothered)

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#1458
CurtisAndroidSF2

CurtisAndroidSF2

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 595 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hartlepool
  • Interests:Graphic Design, Music, Photography, Android, Technology & Gaming.
  • Devices:HUAWEI ASCEND P1

is it? I cant find it lol


Open up your file explorer, use root access to back up to the local root area, then go to data then local then bootanimation.zip is there.

  • 0

Devices


Huawei Ascend P1 (Untouched, for now)

iPhone 4 16gb Jailbroke (6.1.3 semi-tethered) (Sold)

HTC ONE V (Unlocked Bootloader/TWRP installed) running CM10 (Sold)

ZTE Crescent (OSF2)- Paranoid Android 4.1 (Sold)

Samsung Galaxy I5500- CM7 (Sold)

________________________________

My Photography


My Ported Roms:

MoKeeOS (Alpha) | GB MIUI (Alpha) | KonstaKang (Alpha)

| AtomicMod (Beta) |

SwedishSnow (Fully working) | H3 Blues


Help me by testing out my ported ROMs and let me know what works/doesn't work and post here


#1459
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE

<b>lohtse, on 01 October 2012 - 01:51 PM, said:</b><br />is it? I cant find it lol<br />

<br />Open up your file explorer, use root access to back up to the local root area, then go to data then local then bootanimation.zip is there.

Eeeeer no its not lol....and bootanim is normally in system/media well is was on all other android devices of which I have 14 of them and had more

  • 0

#1460
lohtse

lohtse

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Too Many.HTC/Samsung/XDA/ZTE
found a bootanimation file(NOT A ZIP) in system/bin!!

so it may be we can copy bootanimation.zip too system/media and it may work!

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users