Jump to content


Photo

Kernel 2.6.32.9


  • Please log in to reply
240 replies to this topic

#21
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
getting nice test results also, 710mhz oc set smartass v2, this is of first run, so should run quicker again :D ;)

Attached Files


  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#22
vamshistunner

vamshistunner

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Racer

cpu set on smartass v2, is showing improvement in overall speed,with the same leap forward as when we started using scripts. :D


Name says it all. It can give both performance and battery.
But for high cpu usage, may be games put performance or ondemand.

Edited by vamshistunner, 01 January 2012 - 06:46 PM.

  • 0
-vAMsHI- Google +

#23
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
as before but with cpu set for performance :D

nice..

Attached Files


  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#24
mladenovic73

mladenovic73

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android phones,medicine
  • Devices:ZTE Racer,Huawei G300
When i press a little longer on touch it is work.
Nice kernel,exellent calibration.Thanx man

  • 0

#25
Rahulj85

Rahulj85

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • Devices:ZTE Racer

When i press a little longer on touch it is work.
Nice kernel,exellent calibration.Thanx man


i have disabled lockscreen as i got exchange synchd and it requires me to enter a security pin everytime the screen gets locked which is kinda irritating..so when i wake the phone, i gotta give some sort of touch input for like 5 secs before the phone becomes responsive..can this be checked vamshistunner? not that it is super important, but at times when you gotta use the phone quickly to access something, it causes unecessary delay..

  • 0

#26
sack3

sack3

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Gender:Male
  • Location:Venezuela
  • Devices:zte racer gen2(rom....v2.3.7)
Happy New Year to all, I have the same problem as others in the lock screen does not respond well, and provided with cm7_2.3.7_Racer_full-257 and does not help me. which use is ICSv5-MOD-ROM_2.3.7_based_on-224 sensitivity is perfect.

The solution I found is to use go locker.. with the emergency release function that brings, which is to hold down the volume button to unlock it. Until they fix the problem.
thanks for the kernal is great..Posted Image

For the rest works great, thanks for the inputPosted ImagePosted ImagePosted Image

Edited by sack3, 02 January 2012 - 06:22 AM.

  • 0

#27
Sweety Jenny

Sweety Jenny

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Female
  • Interests:In u baby,Internet,Zte Racer,Nissan 350z
  • Devices:Zte Racer(ICS v5 mod rom)
tried n works perfectly
thnxz u guyz ♦ :)

  • 0

#28
vamshistunner

vamshistunner

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Racer

i have disabled lockscreen as i got exchange synchd and it requires me to enter a security pin everytime the screen gets locked which is kinda irritating..so when i wake the phone, i gotta give some sort of touch input for like 5 secs before the phone becomes responsive..can this be checked vamshistunner? not that it is super important, but at times when you gotta use the phone quickly to access something, it causes unecessary delay..


yes, i never thought lockscreen will messup like this while actual work is inside. :D I need to figure out what causes that issue. I'll check it out soon.

  • 0
-vAMsHI- Google +

#29
Rahulj85

Rahulj85

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • Devices:ZTE Racer

yes, i never thought lockscreen will messup like this while actual work is inside. :D I need to figure out what causes that issue. I'll check it out soon.



Awesome..you the man..!

  • 0

#30
Racerboy

Racerboy

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,463 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Devices:hTC Explorer / Donated Racer
easiest way to solve the lock screen issue from sleep is to wake phone with which ever button (power or end call hard key) then once phone is awake press the MENU soft key once or twice until it vibrates and then use the unlock screen........

EDIT: also thx for re-enabling the LED notifications when phone is asleep (without the need for other apps or stock settings)

Edited by Racerboy, 02 January 2012 - 10:24 AM.

  • 0

Find ALL my 2.3.7 cm7 ROMS HERE and ICSv5-MOD-ROM HERE @ raceroms

Latest LeWa ported ROM HERE

PM`s for help WONT be answered


#31
vamshistunner

vamshistunner

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Racer

easiest way to solve the lock screen issue from sleep is to wake phone with which ever button (power or end call hard key) then once phone is awake press the MENU soft key once or twice until it vibrates and then use the unlock screen........

EDIT: also thx for re-enabling the LED notifications when phone is asleep (without the need for other apps or stock settings)


May be you need to adjust with some tricks to unlock the screen like you said until i solve the issue. :D
I have not enabled anything Led related and its the same as my older kernel( for good battery ), dont know how you got it fixed. Maybe you have changed settings in led notification :P

  • 0
-vAMsHI- Google +

#32
Racerboy

Racerboy

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,463 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Devices:hTC Explorer / Donated Racer

May be you need to adjust with some tricks to unlock the screen like you said until i solve the issue. :D
I have not enabled anything Led related and its the same as my older kernel( for good battery ), dont know how you got it fixed. Maybe you have changed settings in led notification :P


oh strange........no changes i`ve made, just received a text and was still blinking (let it run for 5 mins whilst asleep) when asleep which i prefer as then you know you have a msg or missed call, the LED notification stock settings are all default and not set :blink: for any categories.............the kernel is excellent !!!

  • 0

Find ALL my 2.3.7 cm7 ROMS HERE and ICSv5-MOD-ROM HERE @ raceroms

Latest LeWa ported ROM HERE

PM`s for help WONT be answered


#33
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
I've got unlock set from menu key with no problems :) one touch and it's open.

set lense as style and set menu to unlock.

Edited by plegdroid, 02 January 2012 - 10:43 AM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#34
dreluo

dreluo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:China,LeShan
  • Interests:Linux, android, tech, music
  • Devices:ZTE RACER X850
when i updata a new rom with your kernal , it is ok

  • 0

#35
madprofessorus

madprofessorus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Patras,Greece
  • Devices:Sony Xperia Tipo,LG L3 E400
  • Twitter:@MilonasJohn
Just installed it,it works very nice,thank you for making our experience with the Racer better!

  • 0

#36
shharisree

shharisree

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell xcd 28
this kernel is another milestone 4 racer... :)...really nice sensitivity when used with racerboy's 224 :D..

no lockscreen issues 4 me in 224..(initially i had one ) :)





Edited by shharisree, 02 January 2012 - 06:13 PM.

  • 0

#37
sack3

sack3

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Gender:Male
  • Location:Venezuela
  • Devices:zte racer gen2(rom....v2.3.7)
hello all, the lock screen only works well when the phone is charging with the wall chargerPosted Image .... The rest all goes wellPosted ImagePosted Image

Edited by sack3, 02 January 2012 - 06:18 PM.

  • 0

#38
vamshistunner

vamshistunner

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Racer
Yeah, i've checked already and as i said before it is something power related. I guess no third party app will solve the issue temporarily. So need to be fixed at kernel.

Edited by vamshistunner, 02 January 2012 - 06:25 PM.

  • 0
-vAMsHI- Google +

#39
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

this kernel is another milestone 4 racer... :)...really nice sensitivity when used with racerboy's 224 :D..


+1:)

Edited by plegdroid, 02 January 2012 - 07:20 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#40
shharisree

shharisree

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell xcd 28
lol..ive fooled my friends that my phone havin xtra security ...when they try to unlock ,nothing happens and screen turns off...and makin them think that only i can unlock it.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users