Jump to content


Photo

[ROM][GEN2]LEWA_Fixed_Privacy (Android 2.3.7)[CM7 Based]

* * * * - 8 votes

  • Please log in to reply
244 replies to this topic

#1
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade
I took the LEWAOS V30 rom and modified it to do the following:
- English as default Language
- Modified Hosts file to block it from sending data

Proof of it blocking the data:
Attached File  post-825727-0-11087200-1325621979_thumb.png   14.92KB   100 downloads

Attached File  post-825727-0-65186000-1325621985_thumb.png   16.78KB   48 downloads
Video of the Rom - Not made by me.
http://www.youtube.com/watch?v=Dmhz_lNFyE4

Warning if you want to keep over the air update, dont remove any of the default applications, freeze them instead using Titanium Backup.

Download: Rom
Google apps:APPS


How-to install:
  • Wipe cache/factory data
  • Flash the rom
  • Flash google apps
  • Reboot and enjoy
If flashing the rom fails redownload it.


Edited by ManMetDeHamer, 05 January 2012 - 04:46 PM.

  • 0
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#2
nitso

nitso

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Hauwei G300
thanks ,I will try it

  • 0

#3
iKrautDroid

iKrautDroid

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, HD2, Galaxy S
Cool!
Made a flashable zip with the Umeng host fix, get it here!

Edited by iKrautDroid, 04 January 2012 - 08:05 PM.

  • 0

#4
heavyduty00

heavyduty00

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 431 posts
how does freezing the default apps still allow ota update?

  • 0

#5
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade

how does freezing the default apps still allow ota update?


The update checks if there default apps are there while installing, so if you remove them it will stop the update cuz they are not there.
if they are frozen it still sees them so keeps installing :D

  • 0
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#6
nitso

nitso

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Hauwei G300
Its great ,can you do something with greek language also?

  • 0

#7
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade

Its great ,can you do something with greek language also?


You can install morelocale 2 from the market and try to change it to greek, not all applications will get the greek language tho. becouse its simply not in them.
We had wordt from the creators of the original rom that they might add more europian languages tho!

  • 0
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#8
nitso

nitso

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Hauwei G300

You can install morelocale 2 from the market and try to change it to greek, not all applications will get the greek language tho. becouse its simply not in them.
We had wordt from the creators of the original rom that they might add more europian languages tho!


thanks for the answer

  • 0

#9
iKrautDroid

iKrautDroid

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, HD2, Galaxy S
Made a flashable zip with the Umeng host file fix, so you dont need to flash a new rom!
Link

  • 0

#10
heavyduty00

heavyduty00

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 431 posts
ohh nice work !

  • 0

#11
Mancom

Mancom

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Location:Poland
  • Devices:ZTE Blade 2.2
just flashed it, it is very nice and so fresh but.... radio is not working on me. I mean I have no signal all the time... pitty

  • 0
Sammy GT-I8000 >>NXXJG2<<

#12
Kaar3l

Kaar3l

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:Orange San Francisco
I'm now testing it and I think its awesome. (Y)
Is there any sort of application list like in other launchers too?

  • 0

#13
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade

I'm now testing it and I think its awesome. (Y)
Is there any sort of application list like in other launchers too?


Application list? explain further please, i have no clue what you mean :D
Nvm i think i know what you mean, you simply swipe up to bring up the app drawer

Edited by ManMetDeHamer, 04 January 2012 - 09:32 PM.

  • 1
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#14
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
swipe up from bottom of screen, just as you would pull down the top bar

  • 1

#15
fp30

fp30

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts
does the Rom have a2sd built In?

  • 0

#16
iKrautDroid

iKrautDroid

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, HD2, Galaxy S
Not Darktremor a2sd. But the stock android a2sd is included (Duh!) Posted Image

  • 0

#17
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade

does the Rom have a2sd built In?



It has a buildin option to install apps on sd, but i updated the first post with a link to a flashable zip for a2sd script :)


  • 0
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#18
fp30

fp30

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts

It has a buildin option to install apps on sd, but i updated the first post with a link to a flashable zip for a2sd script :)



cool thanks... but i got a bootloop after flashing the script

EDIT: flashed dalvik-cache and it boots fine. thanks again

Edited by fp30, 04 January 2012 - 10:25 PM.

  • 0

#19
weeo

weeo

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 607 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade & Galaxy Nexus
Wow! Am I ever greatful! Was so annoyed today was gonna do this myself. Thanks mate for making life easier!!!

  • 0
Who said other phones cant have Ice Cream Sandwich?
Spreading the fun on Android 4.0.3
Check out my YouTube for Androidy Things: www.youtube.com/theandroidcity
Check out my blog for Androidy new, reviews and other: www.theandroidcity.wordpress.com

#20
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
radio not working for me also. I used the normal rom though, version 30 angry birds theme with full wipe. Wont connect to network manually or automatically.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users