Jump to content


Photo

[Rom][Gen2]Ligux_Rom[CM7 Based]

* * * * - 5 votes

  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#41
weeo

weeo

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 607 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade & Galaxy Nexus

Home button is not working for me


Flash the ROM again

  • 0
Who said other phones cant have Ice Cream Sandwich?
Spreading the fun on Android 4.0.3
Check out my YouTube for Androidy Things: www.youtube.com/theandroidcity
Check out my blog for Androidy new, reviews and other: www.theandroidcity.wordpress.com

#42
Badrinath

Badrinath

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
Tried thrice even downloaded it again and tried still no go

Flash the ROM again


  • 0

#43
fp30

fp30

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts
Can anyone make sense of the ligux forum and see what this latest update is about http://translate.goo...6prmd%3Dimvnsfd (then go scroll down and go to zte blade forum)

it seems there was an update on Jan 10th, maybe a just a kernel update but if someone can figure it out/download it and post it here that would be great. Thanks :rolleyes:

Edited by fp30, 10 January 2012 - 12:02 PM.

  • 0

#44
iKrautDroid

iKrautDroid

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, HD2, Galaxy S
I guess i can get it later today...
Stupid school

  • 0

#45
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade
Looks to me like there have only been some small fixes, the only file bigger then 3mb on the site is the version 3.2 beta.
Seems like the others are some kernel downloads
this is the latest one http://dev-host.org/...Eason-35_V9.zip

Edited by ManMetDeHamer, 10 January 2012 - 01:43 PM.

  • 0
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#46
mundivalur

mundivalur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iceland
IT came in Chi nice language how the hell do i change it to English!!!!!!!!!

  • 0

#47
fp30

fp30

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts

Looks to me like there have only been some small fixes, the only file bigger then 3mb on the site is the version 3.2 beta.
Seems like the others are some kernel downloads
this is the latest one http://dev-host.org/...Eason-35_V9.zip


cool thanks. could you understand what it was saying about September and October systems? does it mean the kernel update is not suitable for the v3.2 beta ROM?

  • 0

#48
weeo

weeo

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 607 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade & Galaxy Nexus
YouTube always erroros

  • 0
Who said other phones cant have Ice Cream Sandwich?
Spreading the fun on Android 4.0.3
Check out my YouTube for Androidy Things: www.youtube.com/theandroidcity
Check out my blog for Androidy new, reviews and other: www.theandroidcity.wordpress.com

#49
fp30

fp30

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts

YouTube always erroros


you need to get rid of all the google related stuff in /system/etc/hosts and it'll work fine. They blocked all google stuff from the ROM because it cant/couldnt be accessed in China

  • 0

#50
unmukt

unmukt

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:San Francisco
  • Twitter:@NONE

you need to get rid of all the google related stuff in /system/etc/hosts and it'll work fine. They blocked all google stuff from the ROM because it cant/couldnt be accessed in China


Can you please elaborate ? Exactly which parameters need to be removed?
Sorry for the noob question.

  • 0

#51
fp30

fp30

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts

Can you please elaborate ? Exactly which parameters need to be removed?
Sorry for the noob question.


remove any lines with 'google' in it. I just removed everything up to the line which read '# ad block' (or something like that). I've not had any other issues so I guess that should do for you too

  • 0

#52
unmukt

unmukt

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:San Francisco
  • Twitter:@NONE

remove any lines with 'google' in it. I just removed everything up to the line which read '# ad block' (or something like that). I've not had any other issues so I guess that should do for you too


Another stupid question coming up:
Which tool do I use to edit it? Tried text editor, androzip text etc. None of them did the job.

Thanks in advance:)

  • 0

#53
ManMetDeHamer

ManMetDeHamer

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Devices:ZTE Blade
If you use root explorer, you can use the build in text editor

  • 0
Running:
Swedish Snow RLS3
With Nemus launcher!

#54
fp30

fp30

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 posts

Another stupid question coming up:
Which tool do I use to edit it? Tried text editor, androzip text etc. None of them did the job.

Thanks in advance:)


as manmetdehamer says or if you have adb set up on your pc you can do:
adb pull /system/etc/hosts

edit hosts file

adb push hosts /system/etc/

Edited by fp30, 11 January 2012 - 10:11 PM.

  • 0

#55
unmukt

unmukt

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:San Francisco
  • Twitter:@NONE

If you use root explorer, you can use the build in text editor


Thanks:)

Worked like a charm.

  • 0

#56
domo-kun

domo-kun

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:ZTE Blade
After using a lewa rom for a while :) I decided to give a try to Ligux, it looks awesome... So first I tried version from the first page, and wifi doesn't work... It gets stuck on Obtaining IP address. So I flash it again, and again wifi doesn't work. So I put lewa rom back, wifi works like a charm, then I find "latest" version on page 3, but wifi doesn't work.

Anyone with the same problem? Any way to fix it? Tried deleting /data/misc/dhcp/dhcp_list but that doesn't help...


  • 0
 ZTE Blade (OSF Swiss), Gen2, CM7 

#57
quantam

quantam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:City of Joy
  • Devices:ZTE Blade aka Dell XCD 35
Guys I need a mirror of the ROM and GAPPS . Can anyone help ?

  • 0

#58
quantam

quantam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:City of Joy
  • Devices:ZTE Blade aka Dell XCD 35
Anyone?

  • 0

#59
equiliym

equiliym

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,346 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Devices:ZTE Racer
  • Twitter:@equiliym
disregard this post, i managed to do what i needed help with :3

Edited by equiliym, 08 February 2012 - 09:24 PM.

  • 0
Suffering-oriented programming.. "First make it possible. Then make it beautiful. Then make it fast."
if i helped please press the vote up button :3

#60
h4ck3d

h4ck3d

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
BETA 6 is out, will Upload it when im finish with downloading :-D (@33kb/s)

- MAKE A FULL WIPE


HERE YOU GO : BETA 6 - GEN 2 @ Mediafire


but i can´t find GAPPS, can i use the package from 28.08.11 (like cm7) ?

ok, gapps inclusive !!!


but i have to say : use BurgerZ.pro rom !!! ;-)

Edited by h4ck3d, 10 February 2012 - 08:30 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users