Jump to content


Photo

[ROM][ZTE Skate] SKatie by Ceco - Android 2.3.5 (DOLBY MOBILE NOW AVAILABLE!!!)

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
599 replies to this topic

#441
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Hi.

1) There's no "clean" solution at the moment. One workaround is to download and install "andorko's FM radio app" which when you run it will
reroute the sound in viber and skype through the phone speaker. It is sufficient to run it just once after phone is booted and then it'll work until
next reboot. Another option is to try searching for modified Skype and Viber app that have this problem solved. I saw some on xda-developer.com some time
ago but don't know what's the situation today.

2) I think I don't understand. As far as I know the build.prop contains only info on default locale that is set at first boot (language of user interface) and I've never seen anything special about regions in it. So I don't have a clue. Can you point me to information where you've read about it? I would say that most likely your bank app is not compatible with the device (at hardware level).
EDIT:
Now I realized that it can also be caused by your internet provider. E.g. bbc player app refuses to work for me because of the region. It is intended to work in UK only. Normally these apps check your IP address you are connecting from to find out if you are located within that country. Some providers might have IP address pools which are not being registered within the country. But that's just my deduction here.

I am currently on a different rom sice I needed a change and also felt like doing something different. This one: http://www.modaco.co...72-on-steroids/ I ported from ZTE Blade. It's based on my CyanogenMod 7.2 ROM which got new update just today. Skype and Viber work OK on both of these ROMs. And maybe it would be worth trying if your bank app works on them, too.

Edited by C3C0, 01 June 2012 - 08:39 PM.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#442
chocoholic23

chocoholic23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:pune, india
  • Devices:zte-skate
  • Twitter:@rahulhoare
umm.. i downloaded skatie's 2.4 update and by mistake locked the screen. and foolishly i also deleted the notification telling me how to unlock the main screen. can u please help me out

  • 0

#443
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
I don't understand :) Can you provide more details?

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#444
chocoholic23

chocoholic23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:pune, india
  • Devices:zte-skate
  • Twitter:@rahulhoare
its ok, i sorted it out :)there is another problem though. i dont have an alarm set on my cell, but still lock screen shows an alarm present
http://imageshack.us...8659997167.png/
http://imageshack.us...8660017174.png/

  • 0

#445
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Apply alarm hotfix you'll find in the second post.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#446
chocoholic23

chocoholic23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:pune, india
  • Devices:zte-skate
  • Twitter:@rahulhoare
ok thanks, but which one? im confused. whats rtl version and non rtl version

  • 0

#447
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Rtl is for version with right-to-left languages support (e.g. Arabic). Since you didn't know what it meant I suppose you need the non-rtl one :)

Edited by C3C0, 02 June 2012 - 06:44 PM.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#448
chocoholic23

chocoholic23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:pune, india
  • Devices:zte-skate
  • Twitter:@rahulhoare
thanks a lot :) and i gotta flash it, from cwm ? like how i updated 1.1 to 2.4?

  • 0

#449
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Exactly. And wipe cache and dalvik cache

Edited by C3C0, 02 June 2012 - 06:47 PM.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#450
chocoholic23

chocoholic23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:pune, india
  • Devices:zte-skate
  • Twitter:@rahulhoare
and btw...:D its a great mod :D absolutely awesome. so many features, i still have to get the hang of them though. would love to know how to make a custom rom on my own someday :D:P

  • 0

#451
radiodaze

radiodaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OMC Skatie 2.4
Hi C3C0

Thanks for your reply...yes, of couse it's possible that it's non compatible (arm 7?) but I'm sure this is not the case. I'm reading many people have this issue with 'ROM's'

Here's a clue or two...

http://androidforums...tible-miui.html

http://forum.xda-dev...postcount=53120

And the Andorko FM radio app worked great to reroute the audio....I seem to remember this from the days when I owed a blade but had forgotten about it / didn't realise it worked fro the Skate. It's a painless fix.

I love Skatie so I will stay with it...I can live without the banking app but ut would be cool to have it sometime in the future. The strange thing is other banking apps work!

Best

R

  • 0

#452
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Have you tried any of those build.prop tweaks? What is the name of that banking app? Is it one they're talking about in one of those links you posted?
The first and easy attempt would be to try changing manufacturer to HTC using the kitchen. The next one would be that I'll try to download and get it working on my device.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#453
radiodaze

radiodaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OMC Skatie 2.4
C3C0

I have 2.4 so I can overwrite it with the same build yes? I'd like not to do that because I have many apps running in the system partition...and I've also updated Market, GMail and Google Search etc. and integrated them into the system partition (via Link2SD)...I'm sure it would mess things up.

I don't know what a build prop is so I don't want to mess with it! And yes, the app is NatWest mobile banking app. Completely invisible to me in Google Play. The only thing I cannot determine is if it is for Arm 6 or Arm 7.

Best

R

Edited by radiodaze, 04 June 2012 - 05:24 PM.

  • 0

#454
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Ok. So better not to try update because it would probably overwrite your updated apps. If you want to play with build props it's a file: /system/build.prop
You can use some file explorer with root capabilities to edit it. (e.g ES file explorer has a setting to turn on root mode and mount system as readwrite).
I tried to play with it myself but was not able to download natwest because it's not allowed for my country. I suppose google play simply checks for my IP address and blocks the install. No matter what I set in build props.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#455
radiodaze

radiodaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OMC Skatie 2.4
C3C0

Ok I'll look at that. What did you attempt to 'tweak'?

Oh...and thank you very much for your help!

R

  • 0

#456
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
I changed fingerprint to simulate android code GRI40 which is android 2.3.3. Changed manufacturer. But all these tweaks were useless in my case because for me the incorrect country was the reason why it couldn't be installed.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#457
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
What you need C3C0 is market enabler. You should be able to get the apk on google.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#458
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Thanks for hint tilal. After faking the operator code I can see some banking apps that I couldn't see previously but natwest is not in the list. Tried O2 and Orange UK with the same results.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#459
tilal6991

tilal6991

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,781 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate, Huawei U8150
Not sure why it wouldn't work.

Actually I just checked. I'm in the UK and I can't see it either.... weird.

  • 0
If you like my work or if I helped, click the Plus button.

#460
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
I think it's simply incompatible. Would be interesting to take a look at androidmanifest.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users