Jump to content


Photo

[ROM][GEN2] Swedish Snow RLS7 (Android 2.3.5)

* * * * * 66 votes

2360 replies to this topic

#2341
JMS74

JMS74

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:ZTE Blade (Sapo A5)

There is a patched Skype. I am using that one. You can search in the forum. This is not a ROM issue I think, it is a ZTE Blade problem.

Can you post a link?

  • 0

#2342
agpoli

agpoli

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE Blade

Can you post a link?


Here you are: modded Skype

  • 0

#2343
wakeup12

wakeup12

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Stockholm, OSF

Can you post a link?


If i remember correctly, it was that one: http://www.modaco.co...pe-speaker-fix/

But you can try the post above mine too.

  • 0

#2344
JMS74

JMS74

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:ZTE Blade (Sapo A5)
Thanks

  • 0

#2345
pjaj

pjaj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Google Nexus 5
I installed this ROM in January and everything was fine until I switched from Orange to Giffgaff because of Orange's recent price hikes.
I can't say if MMS messaging was working with Orange after the jail break - I never sent a message with them, but it certainly isn't now.
I've opened a topic on the Giffgaff forum, but no one has come up with a solution.
http://community.gif...nd/td-p/8235632
As you can see I've tried all the usual suspects.
One question, is there anywhere in the menu structure I can check / change the maximum MMS message size?

4 days later.

I found the following topic on these forums
http://www.modaco.co...uk-anyone-jr10/
There is a suggestion that installing the Tweakker app will fix MMS problems on some UK networks (Orange, giffgaff etc)
It worked for me, I can now send and receive MMS messages.
However the original poster of the topic seems to have found it didn't work for him on Orange.

Edited by pjaj, 18 April 2013 - 12:18 PM.

  • 0

#2346
musicman100

musicman100

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:sa
Hi,

Just installed thia ROM on 2 phones and I have a problem of installing apps on them ( both using an apk and from Play). everytime I try to install an app the phone reboots. The first phone suddenly sorted itself out after installing various other ROMS and Kernels I can now install apps on it with no problem!!! The trouble is I can't remember what I did to get it sorted.Has any one else had this problem and knows how to sort it?

By the way this is a great ROM its like having a new phone!!!should have done it ages ago!!

Edited by musicman100, 26 April 2013 - 09:49 AM.

  • 0

#2347
unmesh.ghodke

unmesh.ghodke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell xcd35
ALL WAY BEST ROM!

  • 0

#2348
killer99

killer99

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts
TPT download link broken ??

  • 0

#2349
killer99

killer99

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts
all mediafire files down, konstat can you reupload all the files ??
Fixed, thank you :)

Edited by killer99, 13 May 2013 - 03:07 PM.

  • 0

#2350
Xornotrea

Xornotrea

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
i just install the rom and i face a wifi error. any proposes?

  • 0

#2351
zoicado

zoicado

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
i have a problem when i enter on internet or play market or youtube it auto exit from the program or the mobile just shud down

Edited by zoicado, 09 June 2013 - 08:39 AM.

  • 0

#2352
Pantalon10

Pantalon10

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bruxelles
  • Devices:ZTE San Francisco
Hello everyone,

I have a problem from a few days... without I have made anything :

NOW, I can't use CONTACT ... if I want use one contact entries, I have a crash on my app with a error message explain me that it was close by the system.
I have try wipe... without result.

Is it possible to reinstal only the Contact Apps and if yes, how can I make it ?
Thanks

  • 0
--------------------------
Sorry about my bad English

#2353
merdo84

merdo84

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Devices:zte blade
THAT İS İT !!!!

  • 0

 


#2354
timo24

timo24

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:zte blade
its nice rom but i have a problem when installing apk.. my phone always rebooting when im installing apk, also in market cant install apps.. Need Help..

  • 0

#2355
RolaZ

RolaZ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:zte blade
lithuanian language is in this rom ?

  • 0

#2356
shakil skl

shakil skl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Devices:zte blade / idea blade
Can Any One Plz Add Cyanogen Mod Setting (Lockscreen Wingets) In Swidish Snow

Edited by shakil skl, 19 August 2013 - 07:50 AM.

  • 0

#2357
ve100

ve100

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Surrey, England.
  • Interests:minimalist, no eye-candy, black background
  • Devices:ZTE Blade, Nook Simple Touch
  • Twitter:@josephg5

i still think this is the best rom (in terms of performance, battery and efficiency) for my blade :) thanks konstat

wonder if any still use it, and if there are any new issues to worry about?


Edited by ve100, 31 December 2013 - 08:58 PM.

  • 1

#2358
zombie.king

zombie.king

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Y300, Nexus 7 (2012)
The rom is not patched against bug 8219321, so you should be careful installing apps from unknown sources (outside Google play). However I use this rom and share your opinion - it's the best rom for our blades.
http://googlesystem....ndroid-bug.html

Edited by zombie.king, 01 January 2014 - 01:56 AM.

  • 1

#2359
kormen

kormen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:HTC Desire, ZTE blade

Hi!

 

Dear Konsta!

 

I learning about android and rom development. You use the following kernel command line: androidboot.hardware=blade console=ttyMSM2,115200 g_android.product_id=0x1354 

 

Your blade can use the ttyMSM2? How can í use that? I'm only see the fastboot process on back panel serial output. If you can, please help. How can i see the kernel's booting process? If i create a kernel, and that kernel won't start, i need to know what's wrong. 

 

Very thanks!

 

Kormen


  • 0

#2360
StaleFish

StaleFish

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade Swedish Snow RLS7

My Zte Blade is pretty much now my back up/bike app/sat nav device. Swedish Snow is the best performing rom by a country mile, after experimenting with the others I've come back to it.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users