Jump to content


Photo

A2DP lag on GR5-6

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
rifmouk

rifmouk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
Hello every body,

Do you note some lags on a2dp (bluetooth)playing since the GR ?

There's a solution ?



Yours, Rifmouk

  • 0

#2
Involver

Involver

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 90 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG O2x / HTC Hero / Asus TF101
Well... I think this is normal with a2dp since the stream needs some sort of buffer to compensate for wireless data flux?

  • 0

#3
rifmouk

rifmouk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
thank for your answer

is it possible to up the value of the buffer?


because lag is not normal.

  • 0

#4
Stevvie

Stevvie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • Devices:LG Optimus 2X
I use A2DP on my jabba bt2020 headset ALL the time for over a year on this device, I have not noticed any lag on gr5 or gr6.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

  • 0

#5
lap33733

lap33733

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Devices:lg optimus 2x

I use A2DP on my jabba bt2020 headset ALL the time for over a year on this device, I have not noticed any lag on gr5 or gr6.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

There has always been a lag you can notice it viewing video

  • 0

#6
rifmouk

rifmouk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
with video , i understand because the CPU is more busy than music.But with this last it's strange.
And with the FR19, i'd no problem.

Edited by rifmouk, 27 January 2012 - 11:52 AM.

  • 0

#7
lap33733

lap33733

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Devices:lg optimus 2x

with video , i understand because the CPU is more busy than music.But with this last it's strange.
And with the FR19, i'd no problem.

I felt the same a day ago while playing with mx player. The funny thing is that all return to normality after playing back with stock video player.

  • 0

#8
rifmouk

rifmouk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
It means that the stock video player do a clean of the buffer or has a bigger one that the others applications ?

I think mayby a tweak of this value or his working is possible. (?)

edit1: I found that poweramp has a buffer audio size setting, is it possible to find a stand-alone of this feature ?

Excuses my english

Edited by rifmouk, 06 February 2012 - 02:40 PM.

  • 0

#9
rifmouk

rifmouk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
hello,

i tested with poweramp (which i bought).
No lag or rares microscopics ones, i'm happy.

i think the stock player had some problems

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users