Jump to content


Photo

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Blade [ROM] [UPDATED - 28/06]

* * * * * 114 votes

  • Please log in to reply
7918 replies to this topic

#7861
kindaundisputed

kindaundisputed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
THank you, i will try this now and then report back. thanks again
EDIT: sorry, what do i do after placing the file on to the SD card? How do i extract and then what do i do with that file?

Edited by kindaundisputed, 13 August 2012 - 12:17 AM.

  • 0

#7862
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

THank you, i will try this now and then report back. thanks again
EDIT: sorry, what do i do after placing the file on to the SD card? How do i extract and then what do i do with that file?


You need to use a program like winrar on a computer and that will let you extract achieved file (.rar) and once extracted you will have a folder named 'image'. your phone then finds this file whilst you power on holding menu and vol up keys.

Edited by Hayden3430, 13 August 2012 - 03:11 PM.

  • 0

#7863
sape_

sape_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Right you need to:
1. Download this file: http://bit.ly/zdQ7gZ
2. Place the file on sdcard and extract you will get an image file
3. Take the battery out of your phone and replace
4. Power on phone whilst holding Menu + Vol up, you should get a green screen
5. You should then go though to Clockwork recovery where you can install CFX + Gapps

If you have any problems, let me know.


When doing TPT-flashes, you should always check the md5sums also!

  • 0

#7864
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

When doing TPT-flashes, you should always check the md5sums also!


Thanks but i am aware of this, the reason why i didn't mention this was because he can't access his phone so he can't verify them and i have never verified them on mine.

You could also verify them on your computer using some MD5 checker but i've never have to do it.

  • 0

#7865
kindaundisputed

kindaundisputed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
The file has been extracted and i've tried what you said but i get a black screen with small green text at the top saying "Battery voltage is low!"

  • 0

#7866
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

The file has been extracted and i've tried what you said but i get a black screen with small green text at the top saying "Battery voltage is low!"


I believe this just means that your battery is low and this is to warn you because you are ment to have a lot of battery so that the process isn't interrupted by the phone switching off and bricking. Just charge and retry.

  • 0

#7867
kindaundisputed

kindaundisputed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
THANK YOU! Seriously, thanks greatly. i don't really know how to thank you more but the phone is now working with ICS goodness. Thanks again. You've been a great help and have tolerated with my noobishness also. Thanks.

  • 0

#7868
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

THANK YOU! Seriously, thanks greatly. i don't really know how to thank you more but the phone is now working with ICS goodness. Thanks again. You've been a great help and have tolerated with my noobishness also. Thanks.


No problem man. We were all once noobs :)

  • 1

#7869
kindaundisputed

kindaundisputed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
Thanks again

  • 0

#7870
deeq

deeq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade 2
Can you upload ROM/gapps + MD5sum somewhere else, goo.im lost all files.

  • 0

#7871
Xenon0816

Xenon0816

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin
  • Devices:HTC Blackstone, OSF
I wanted to give ics on the blade a shot, but unfortunately the file is down...

  • 0

#7872
Geet Singhal

Geet Singhal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:ZTE Blade
The 28/06 update is a battery drainer. :mellow:
Apart from that, it works like a charm. Almost perfect for daily usage. ;)

  • 0

#7873
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

Can you upload ROM/gapps + MD5sum somewhere else, goo.im lost all files.

Can you upload ROM/gapps + MD5sum somewhere else, goo.im lost all files.

http://zteblade.eu/i...al6991-cm9.html

Edited by Hayden3430, 15 August 2012 - 01:18 PM.

  • 0

#7874
Xenon0816

Xenon0816

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin
  • Devices:HTC Blackstone, OSF

The 28/06 update is a battery drainer. :mellow:
Apart from that, it works like a charm. Almost perfect for daily usage. ;)

thanks man!

  • 0

#7875
OmenHTX

OmenHTX

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
what's better ColdFusionX or Konsta build for daily use ?

  • 0

#7876
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

what's better ColdFusionX or Konsta build for daily use ?


Both the same really, i find i have better battery life with Konstat and his version is more up-to-date.

  • 0

#7877
Pierreism

Pierreism

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • Gender:Male

Both the same really, i find i have better battery life with Konstat and his version is more up-to-date.


You forgot to mention CM10 doesn't have a fully working camera situation yet. If you can live without it though, I'd go Jelly Bean all the way.

  • 0

#7878
Hayden3430

Hayden3430

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • Devices:ZTE Blade

You forgot to mention CM10 doesn't have a fully working camera situation yet. If you can live without it though, I'd go Jelly Bean all the way.


I didn't forget anything, we were on about CM9.

  • 0

#7879
ak167777

ak167777

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:v880
thanks for the nice work,
I have setup both ext4 and swap on sd card.

But i have few questions.
1) After install s2e, is it required to move apps to sd card? because s2e already use ext4 of sd card as storage?

2) i found the z-ram option at cfx. is it as same as swap option? or where can i enable the swap option in cfx?

Thanks a lot ^_^~

  • 0

#7880
Pierreism

Pierreism

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • Gender:Male

I didn't forget anything, we were on about CM9.


My bad. Misinterpreted the question.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users