Jump to content


Photo

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Blade [ROM] [UPDATED - 28/06]

* * * * * 114 votes

  • Please log in to reply
7918 replies to this topic

#7901
snop3

snop3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

EXCEPT some problems with some appliactions like Viber or Skype (both work but i can't make calls with them, only messages) also one or 2 apps that i use are not working properly, new updates were released but one or another feature is still not working (ie Metatrader 4)


I have tried skype now and it works for me, I'm on KonstaKANG ICS rom now.

  • 0

#7902
shakil skl

shakil skl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Devices:zte blade / idea blade
file was not found

  • 0

#7903
azeemfazal

azeemfazal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:ZTE Blade/OSF
Dear Tilal,

From where I can downlaod this ROM ?

  • 0

#7904
Farkaspók

Farkaspók

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Hi!
Thanks tial and other for great work.
In 31/05 broken sound in built-in SIP. Only play dialtone, no sound and microphone. In 15/05 and more earlier work good, only little bug: if use headphone it change output after connect and need replug headphone.



Hi!

I have exactly the same issue under CM10, like you. Can you solve your problem?

  • 0

#7905
Carlos Manuel Leemet

Carlos Manuel Leemet

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 119 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Android, IT, Cars, Phones, OS, Music, etc.
  • Devices:Samsung Galaxy Nexus
  • Twitter:@Carlos_Manuel1
Once when I flashed ICS to my ZTE Blade then I was able to tether to wifi without any app and now I can't find the ROM anymore.. :/
Is there even ICS ROM for ZTE Blade with working WiFi tethering which does not need any external app??? :D

I use my Nexus so I don't remember what did I do to get WiFi work correctly on ZTE Blade.

Edited by Carlos Manuel Leemet, 18 November 2012 - 11:10 AM.

  • 0
I port and edit ROMs for Samsung Jét (JetDroid)
My Youtube Channel: http://www.youtube.c...HD?feature=mhee
My Google Code Page: http://code.google.c...ss='bbc_img' />

#7906
JMS74

JMS74

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:ZTE Blade (Sapo A5)
I also badly need tether to work. On all ics and jb roms I can't wifi tether!
Even with apps I can't tether in AP mode , only in adhoc and I can't connect to adhoc unless I have rooted my other Android devices that I'm trying to connect to the blade!
also I can't share the 3g connection thru Bluetooth tethering.
Any work around this?

Edited by JMS74, 18 November 2012 - 11:38 AM.

  • 0

#7907
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
I've recently fixed native wifi tethering on my ICS PA for Skate.
http://www.modaco.co...00#entry2052568

For blade it might be even easier since I saw some patch in CM gerrit that allows using the legacy hostapd service for tethering which
I think blade's wifi chip relies on. (I might be wrong, though)

  • 1
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#7908
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,764 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

I've recently fixed native wifi tethering on my ICS PA for Skate.
http://www.modaco.co...00#entry2052568

For blade it might be even easier since I saw some patch in CM gerrit that allows using the legacy hostapd service for tethering which
I think blade's wifi chip relies on. (I might be wrong, though)

Yeah, I have it quasi-working in both CM9 and CM10. For CM9 there's two patches in gerrit. For CM10 I ported seven or so patches from ics. It also need hostapd binary and quite few changes in device tree. Current status is than on secured mode hostapd fails to load ar6000 driver. If you leave it open, everything appears to be working. No errors anywhere, wifi driver loads, interface is up, but access point still can't be discovered from other devices. Still little something somewhere...

Skate has a different wifi chipset so it doesn't help us much.

  • 0

#7909
Harsh37

Harsh37

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Racer
PLz fix the download Link I waNNA Try DIS Rom Plzzzz................

  • 0

#7910
fileek

fileek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Female
  • Devices:ZTE Blade

PLz fix the download Link I waNNA Try DIS Rom Plzzzz................

Man, it's about a year outdated. You have to use another rom.

  • 0

#7911
Harsh37

Harsh37

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Racer
But none of me satisfied wid ics roms I tried Konstat CM9 itz awesome Den Burstslam Roms which is d best But It becomes Laggy........So Wanna Try Dis.............

  • 0

#7912
hejinqiu

hejinqiu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Devices:v880
dear tilal6991,can you add news in this rom, fm or other?

  • 0
love android only

#7913
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
This ROM developement is ended long time ago. And tilal doesnt seems to follow blade forums anymore. His in skate section

  • 0

#7914
unmesh.ghodke

unmesh.ghodke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell xcd35
download link is broken...
any other link please....!!!!

  • 1

#7915
fanta01

fanta01

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Wayteq ZTE Libra
Hy! This download link is wrong, because it says " the file was not found! " Can you upload again the file please?

  • 0

#7916
mp3dro

mp3dro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ZTE Blade A5

  • 0

#7917
ExCaL1BuR

ExCaL1BuR

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei U8510,ZTE Blade

Thanks mpedro ;)


  • 0

#7918
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Thanks mpedro ;)

 

why keep digging graves :P


  • 1

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#7919
Andro998

Andro998

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Zte Blade

Has it got fm?


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users