Jump to content


Photo

---removed---

* * * * - 6 votes

  • Please log in to reply
336 replies to this topic

#61
manny0123

manny0123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester
  • Devices:ZTE Skate, Blade

can you tell me the exact error it gives


All it says is
Finding update package ...
Opening update package...
Installing update ...
Installation aborted

doesn't say anything else any ideas?

  • 0

#62
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD
@tillaz,
Found a bug.
Set statusbar brightness to Auto/0/40/100
Now when you select 40 from statusbar,really it is auto and auto is 40.

Also this bug is on Atomic v6.

Edited by jikobutsu, 16 February 2012 - 11:53 AM.

  • 0

#63
Wacky.ddw

Wacky.ddw

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sint-Niklaas (Belgium)
  • Devices:None :(
I flashed it yesterday, and i was impressed!

+ The first thing ive noticed is all the numbers on the keyboard are there :)
+ I really like the bar with he batterylife, But how do i change it to the blue thats used everywhere else? (Whats the number?)
+ Nice splash screen, it shows two splash screens now but it doesnt bother me since the second one is very nice :D (do you have the BMP so i can flash it over the first one as wel?)

- Wifi wasnt working (Downloading the new version right now)
- Go laucher looked really fancy, this one... I hope this one isnt in ATOMICv6 as well. I dont understand why you canged it GO laucher had more options and looked better :)

This ROM is even better for me then atomic since i only use my phone as mp3 player. So battery life is the most important feature :D And it allready was insane on Atomicv5 I had it running for 4 days now :o

  • 0

>>>> [FAQ] Rooting for beginners <<<<

Tutorial on installing installing Superboot and Clockworkmod.

Changing bootscreen, how to unbrick and more.

[UPDATED 26-02-2012]



#64
jtharmor

jtharmor

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Stake
Oh no......same launcher is there on V6....need to change it !!

Battery life is not that good on this so far as compared to Atomic.......standby eating up 7 % in three hours.....

I flashed it yesterday, and i was impressed!

+ The first thing ive noticed is all the numbers on the keyboard are there :)
+ I really like the bar with he batterylife, But how do i change it to the blue thats used everywhere else? (Whats the number?)
+ Nice splash screen, it shows two splash screens now but it doesnt bother me since the second one is very nice :D (do you have the BMP so i can flash it over the first one as wel?)

- Wifi wasnt working (Downloading the new version right now)
- Go laucher looked really fancy, this one... I hope this one isnt in ATOMICv6 as well. I dont understand why you canged it GO laucher had more options and looked better :)

This ROM is even better for me then atomic since i only use my phone as mp3 player. So battery life is the most important feature :D And it allready was insane on Atomicv5 I had it running for 4 days now :o


Edited by JThumar, 16 February 2012 - 01:10 PM.

  • 0

#65
jikobutsu

jikobutsu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,704 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OSD

Oh no......same launcher is there on V6....need to change it !!

Why?
ADW EX is far better than GO gas guzzler EX.
And it is very customisable like GO.
There is launcher pro,but it is long overdue an update.

Edited by jikobutsu, 16 February 2012 - 01:37 PM.

  • 1

#66
Wacky.ddw

Wacky.ddw

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sint-Niklaas (Belgium)
  • Devices:None :(

Why?
ADW EX is far better than GO gas guzzler EX.
And it is very customisable like GO.
There is launcher pro,but it is long overdue an update.


Well the theme is allways getting better on Atomic, The silver Icons from Go launcher look very clean/stylish and matched the theme. While the black plate on this launcher looks .... On GO launcher you can hide apps from your appdrawer like the GO keyboard, clock widget and all the other crap you never use.

But it doesnt matter people who want an other laucher can change it themselfs i just dont understand why people would prefere this over GO laucher.


EDIT: can we flash the better battery life kernel over this ROM to?



Edited by Wacky.ddw, 16 February 2012 - 02:19 PM.

  • 0

>>>> [FAQ] Rooting for beginners <<<<

Tutorial on installing installing Superboot and Clockworkmod.

Changing bootscreen, how to unbrick and more.

[UPDATED 26-02-2012]



#67
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,785 posts
  • Gender:Not Telling
I agree about the launcher. Go launcher's theme looks nicer, it's options are more useful (hide apps, task manager, application history) and it's really smooth for me even with the best animations in use.

How do you get the default wallpaper back after changing it by the way? It's not listed under wallpapers.

@ tillaz
Is there a way to disable the ZTE boot logo?

Edited by H3ROS, 16 February 2012 - 06:59 PM.

  • 0
BNqXLPC.pnghIMMF2y.png
If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk

#68
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact
i also prefer go launcher but i im sure all those extra features are draining battery faster, it could possible return as default though.
also i hate how they update it every other week with pointless stuff you cant see or benefit from , this means you end up with the launcher on system and in data (i supposes the answer to that is just don't update lol)

Edited by tillaz, 16 February 2012 - 07:46 PM.

  • 1

#69
Gagas1

Gagas1

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Location:HELLAS
  • Devices:ZTE Skate-OMC, G300, TF101
I ve been using Go Launcher for quite a while now. The last few days i installed ADW on Atomic V5 and i was very impressed. I found a really nice theme and a nice wallpaper and i am sticking with them what ever ROM
Attached File  screenshot-1329419918993.png   386.08KB   13 downloads

  • 0

#70
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

+ I really like the bar with he batterylife, But how do i change it to the blue thats used everywhere else? (Whats the number?)



use HEX ff30addb



+ Nice splash screen, it shows two splash screens now but it doesnt bother me since the second one is very nice :D (do you have the BMP so i can flash it over the first one as wel?)



you would have to see Frankish for that, he added it when he added init.d support to the boot.img




Edited by tillaz, 16 February 2012 - 07:39 PM.

  • 1

#71
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

I agree about the launcher. Go launcher's theme looks nicer, it's options are more useful (hide apps, task manager, application history) and it's really smooth for me even with the best animations in use.

How do you get the default wallpaper back after changing it by the way? It's not listed under wallpapers.



i will add it to the wallpapers for next release, or you can download it from the atomic thread (last page)


@ tillaz
Is there a way to disable the ZTE boot logo?


i will ask D3ABL3 if he can remove it so there are 2 to pick from (with or with out)

  • 1

#72
Wacky.ddw

Wacky.ddw

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sint-Niklaas (Belgium)
  • Devices:None :(
Thanks Tillaz! Does flashing the kernel for atomic improve battery life on this ROM or is the kernel not compatible with this ROM?

  • 0

>>>> [FAQ] Rooting for beginners <<<<

Tutorial on installing installing Superboot and Clockworkmod.

Changing bootscreen, how to unbrick and more.

[UPDATED 26-02-2012]



#73
aamiel

aamiel

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo : ZTE skate
Using Titanium backup, it is easy to integrate updates in system.
That is the way I cope with the weekly updates

  • 0

#74
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

Thanks Tillaz! Does flashing the kernel for atomic improve battery life on this ROM or is the kernel not compatible with this ROM?


im uploading both kernels now

  • 0

#75
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact
having some seriously slow uploading today Posted Image

Edited by tillaz, 16 February 2012 - 10:20 PM.

  • 0

#76
gacama

gacama

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 153 posts
  • Devices:Omnia
Wifi is not working for me, i have an error message phone can't write mac address any ideas??? I downloaded it two hours ago, I supose that the first post link has wifi fixed, sorry for my english

Edited by gacama, 16 February 2012 - 10:36 PM.

  • 0

#77
Wacky.ddw

Wacky.ddw

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 866 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sint-Niklaas (Belgium)
  • Devices:None :(
Doesnt matter :) you said both kernels? Under atomic v6 there was allready a kernel for better battery life. Or did i flash something wrong.
Or do you mean the kernel to add CPU settings? I think I remember you saying changing govenors dont change anything?


Offtopic: Does anyone have a clue why i cant connect to www.psx-scene.com, ive tried 4 pc's and ive tried to reset my router its like they IP banned me :P But that would make no sence all my friends can connect :s

  • 0

>>>> [FAQ] Rooting for beginners <<<<

Tutorial on installing installing Superboot and Clockworkmod.

Changing bootscreen, how to unbrick and more.

[UPDATED 26-02-2012]



#78
H3ROS

H3ROS

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,785 posts
  • Gender:Not Telling
If the phones using 800MHz then isn't it going to use more battery at the moment anyway?

This ROM could do with these changes:

1) Update the hosts file so that it blocks some adverts
2) A battery mod to make it look closer to ICS / Atomic
3) Giffgaff network name is cropped
4) There's updates available for google voice and maps

The ROM itself is great, but I'm starting to think if Dolby audio is all it's cracked up to be because to me, personally, it sounds better with it disabled via Player Pro with the DSP addon.

  • 0
BNqXLPC.pnghIMMF2y.png
If you like my ROM's then please consider a donation. A lot of time and effort went into them. Thank you.

My blog website: codeshed.co.uk

#79
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

If the phones using 800MHz then isn't it going to use more battery at the moment anyway?

This ROM could do with these changes:

1) Update the hosts file so that it blocks some adverts
2) A battery mod to make it look closer to ICS / Atomic
3) Giffgaff network name is cropped
4) There's updates available for google voice and maps

The ROM itself is great, but I'm starting to think if Dolby audio is all it's cracked up to be because to me, personally, it sounds better with it disabled via Player Pro with the DSP addon.


host file i used

# last updated:   Mon, 08 Aug 2011 14:57:31 GMT
# entries: 2766
# format: hosts (hosts -- in hosts file format)
# credits: Peter Lowe - [email protected] - http://pgl.yoyo.org/
# this URL: http://pgl.yoyo.org/adservers/serverlist.php?showintro=0;hostformat=hosts
# other formats: http://pgl.yoyo.org/adservers/formats.php



if you have a more up to date one or know were to find one i will add it, not got time to look at the moment
the rest will be added to v2 though

Edited by tillaz, 16 February 2012 - 10:50 PM.

  • 0

#80
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Z3 Compact

Wifi is not working for me, i have an error message phone can't write mac address any ideas??? I downloaded it two hours ago, I supose that the first post link has wifi fixed, sorry for my english


have you recently unlocked your phone ?

or unlocked a while ago but only used cm7?

error message phone can't write mac address = this is the error from unlocking & not restoring mac addresss.

on about wot is your mac address ?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users