Jump to content


Photo

我需要T-Mobile Vivacity 和sanfranciscoII 的ROM 谁知道请告诉我谢谢

- - - - -

  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#1
yaohongbao88

yaohongbao88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:china
  • Devices:san francisco ii
怎么论坛没有人做ROM 了 我想更新我的T-Mobile Vivacity 但是ROM 好少,谁知道那里ROM 比较多 请告诉我 谢谢 Posted Image 我来自天朝

  • 1
寻求帮助 哇咔咔 更新ROM ZTE bladeii

#2
Anthony1989

Anthony1989

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 posts
  • Gender:Male
  • Location:Liverpool
  • Interests:Football, Gaming, Drinks, Girls!, Phones
  • Devices:Orange Monte Carlo / ZTE Skate
Huh? :blink:

  • 0

#3
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
Google Translate says...

How the Forum did not do ROM I want to update my T-Mobile, the Vivacity but the ROM is good, who knows where the ROM more please tell me thank you


I come from heavenly




Still none the wiser lol


So I say...


使用搜索功能

(Use the search function :) )

Edited by PsYcHoKiLLa, 18 February 2012 - 02:24 AM.

  • 0

#4
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Lmao :) Good answer psych, that's got to cover it! :)

  • 0

Posted Image


#5
yaohongbao88

yaohongbao88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:china
  • Devices:san francisco ii
我需要ROM 请帮助我 谢谢

  • 0
寻求帮助 哇咔咔 更新ROM ZTE bladeii

#6
Reider59

Reider59

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
I agree Yaohongbao88, you hit the nail on the head there. Good post.

  • 0
*** Just remember, any ROM change, Kernel change or any other type of change you do is at your own risk. Someone helping you is not responsible for any risks you decide to take. It works for many but their are situations, events and errors outside of the control of a third party that may cause a bricked phone. Think before you start. I took the chance and thankfully it worked for me. Had it not then only I would have been to blame. ***

#7
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

我需要ROM 请帮助我 谢谢


Google Translate again says : "I need ROM please help me thank you"


I think he's asking for the update for the Vivacity rom, can anyone help?

Edited by PsYcHoKiLLa, 18 February 2012 - 12:14 PM.

  • 0

#8
chenlongwen

chenlongwen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
我的LG P993刷的MoDoCo的自制ROM 挺好用的 不过下ROM的时候需要代理才能下

  • 0

#9
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
My turn... :P

"My LG P993 the brush MoDoCo made ​​ROM very good but when the ROM requires a proxy can"

  • 0

Posted Image


#10
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
damn brushes and proxy cans :(

  • 0

#11
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
lol! :) I guess he's saying he can't download the files from his country *shrugs*

  • 0

Posted Image


#12
yaohongbao88

yaohongbao88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:china
  • Devices:san francisco ii
我去 哥们你是那里的 哈哈 我有翻墙软件也可以下载 但是资源太少了 我想看下还有别的没

我的LG P993刷的MoDoCo的自制ROM 挺好用的 不过下ROM的时候需要代理才能下


  • 0
寻求帮助 哇咔咔 更新ROM ZTE bladeii

#13
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
"I went to buddy you is where I can download the software over the wall, but too few resources I want to see the other did not"



  • 0

Posted Image


#14
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

"I went to buddy you is where I can download the software over the wall, but too few resources I want to see the other did not"




Ummmm Ten O'Clock

  • 0

#15
yaohongbao88

yaohongbao88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:china
  • Devices:san francisco ii
Sorry I will not English

  • 0
寻求帮助 哇咔咔 更新ROM ZTE bladeii

#16
yaohongbao88

yaohongbao88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:china
  • Devices:san francisco ii
I want to update the CM system to SanFrancisco II did not know there is no helpPosted Image

  • 0
寻求帮助 哇咔咔 更新ROM ZTE bladeii

#17
Fuzzra

Fuzzra

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Brutally carved up SFII
The phone is still quite new. Some of us are working on it, but it takes a while.

  • 0

#18
yaohongbao88

yaohongbao88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:china
  • Devices:san francisco ii
Thank you

The phone is still quite new. Some of us are working on it, but it takes a while.


  • 0
寻求帮助 哇咔咔 更新ROM ZTE bladeii

#19
yaohongbao88

yaohongbao88

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:china
  • Devices:san francisco ii
咳咳 路过 今天深圳下雨 心情不爽。。。咳咳 期待新的ROM 哇咔咔 坐等国外大神

  • 0
寻求帮助 哇咔咔 更新ROM ZTE bladeii

#20
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 801 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain
Oh god, he's back...and making less sense...

"TheKekepassingtodayShenzhenrainfeeling uncomfortable...Kekelook forward tothenew ROMwowtheKakawait for thelarge foreignGod"

Edited by PsYcHoKiLLa, 25 February 2012 - 01:02 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users