Jump to content


Photo

[CANCELED] Endavour@Pyramid | Sense 4 | BETA 004

* * * * - 7 votes

  • Please log in to reply
144 replies to this topic

#81
solracarevir

solracarevir

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:HTC Sensation 4G
Mine's is crashing when sense tries to load. Flashing it again right now....

Edited by solracarevir, 01 March 2012 - 10:35 PM.

  • 0

#82
sigg1996

sigg1996

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC Sensation
Auto-rotate doesn't seem to work :S Anyone else having this problem? I am 100% sure it is checked on in settings :P

Oh and just so it's said, the G-sensor calibration app is not resized, not a big deal though ^^

Otherwise and excellent build TripN!


EDIT: After a reboot Auto-rotate is not working again :D

Edited by sigg1996, 01 March 2012 - 10:55 PM.

  • 0

#83
secano

secano

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Booted ok, but I must say that the graphic glitches are still present on 004. Not as many as before, but still has them.

Edited by secano, 01 March 2012 - 11:00 PM.

  • 0

#84
Xeodium

Xeodium

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:HTC Sensation
Right, finally got it to work after flashing 3.30 firmware update.
It's really shiny n stuff, but lags like hell :/
What can I do about those graphic glitches and lags?

  • 0

#85
TripNRaVeR

TripNRaVeR

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,561 posts
  • Gender:Male
  • Devices:X10, Pyra, HOX
  • Twitter:@TripNRaVeR

Right, finally got it to work after flashing 3.30 firmware update.
It's really shiny n stuff, but lags like hell :/
What can I do about those graphic glitches and lags?



Lol

You are the only one the have lag read my twitter

Lol

glitches? where?

  • 0
Posted Image
if you like my work, please buy me an ice cold beer :)

#86
Tha-hamster

Tha-hamster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC Sensation

Right, finally got it to work after flashing 3.30 firmware update.
It's really shiny n stuff, but lags like hell :/
What can I do about those graphic glitches and lags?



Lol

You are the only one the have lag read my twitter

Lol

glitches? where?


I agree, where does it lag?

Let it settle for about 15 minutes, then it is extremely fluid.
And I have yet to see any major gliches, saw one in Market, but I was downloading like 30 apps there..

And Trip, thanks for an awesome ROM! If I wasn't as broke as I am, I would have donated to you right away! :D

Edit: It just rebooted by itself, but I didn't need to enten my PIN or anything.. Kinda like the reboot's your earlier AOSP had..

Edited by Tha-hamster, 01 March 2012 - 11:14 PM.

  • 0

#87
TripNRaVeR

TripNRaVeR

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,561 posts
  • Gender:Male
  • Devices:X10, Pyra, HOX
  • Twitter:@TripNRaVeR

I agree, where does it lag?

Let it settle for about 15 minutes, then it is extremely fluid.
And I have yet to see any major gliches, saw one in Market, but I was downloading like 30 apps there..

And Trip, thanks for an awesome ROM! If I wasn't as broke as I am, I would have donated to you right away! :D

Edit: It just rebooted by itself, but I didn't need to enten my PIN or anything.. Kinda like the reboot's your earlier AOSP had..


As i said before there are apps that have glitches the first time using them (root explorer) but sense itself doesnt have glitches.
The reason that some apps have glitches the first time is because of tegra s*** that still exist and need to be removed

  • 0
Posted Image
if you like my work, please buy me an ice cold beer :)

#88
inzaghi1975

inzaghi1975

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
Hi Trip. You have done a great job. No glitches and no lags. Thanks.

Sense 4 have no init.d folder?

Edited by inzaghi1975, 01 March 2012 - 11:19 PM.

  • 0

#89
ManCityFC

ManCityFC

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Devices:Sensation, N1, Eee Pad
Am I missing something? I did superwipe and flashed this and couldn't get anything stable. Touch screen wouldn't respond. Very odd.

Tell me I missed something obvious and did something stupid. Do I need a certain firmware?

  • 0

#90
TripNRaVeR

TripNRaVeR

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,561 posts
  • Gender:Male
  • Devices:X10, Pyra, HOX
  • Twitter:@TripNRaVeR

Am I missing something? I did superwipe and flashed this and couldn't get anything stable. Touch screen wouldn't respond. Very odd.

Tell me I missed something obvious and did something stupid. Do I need a certain firmware?



Read the OP you just found an easter egg

Hi Trip. You have done a great job. No glitches and no lags. Thanks.

Sense 4 have no init.d folder?

There is no init.d folder by default in sense but you can add it yourself the kernel supports it

Edited by TripNRaVeR, 01 March 2012 - 11:25 PM.

  • 1
Posted Image
if you like my work, please buy me an ice cold beer :)

#91
FPVR90

FPVR90

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:HTC Sensation
  • Twitter:@@FPVR96
Trip.. This ROM has Beats working?

  • 0

#92
bennyboy5764

bennyboy5764

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC Sensation 4G
Sometimes when showing a message preview on the lockscreen the wallpaper is black.

Also sometimes when clicking on a message thread the recipient turns into //mms-sms-v2/conversations/295 and won't let me hit send until i close then reopen the app.

Other than that great!

Edited by bennyboy5764, 02 March 2012 - 12:09 AM.

  • 0

#93
Maroof Saeed

Maroof Saeed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Gr888 work and you said right no graphical glitches. Btw easter egg really works. lol

  • 0

#94
ManCityFC

ManCityFC

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Devices:Sensation, N1, Eee Pad

Read the OP you just found an easter egg


There is no init.d folder by default in sense but you can add it yourself the kernel supports it


Great. Crystal Clear. That's just what I need. Honestly.

I'm in Holland, perhaps we could meet up trip? I'm in Almere, join me for breakfast.

  • 0

#95
dkeppy

dkeppy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Read the OP you just found an easter egg


There is no init.d folder by default in sense but you can add it yourself the kernel supports it


Trip,
Your tweet is right. Quadrant is 3484 with OC'd kernel, for whatever that's worth.

For glitches, check App Drawer controls, sometimes the controls at the bottom. Weather app and People widget still have scaling issues.

But this is a fine ROM and you have done a fantastic job with it - daily driver material already!

Yrs,
dkeppy

  • 0

#96
Stylesz711

Stylesz711

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:HTC Sensation
What fw do I need to flash?

  • 0

#97
inzaghi1975

inzaghi1975

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
Trip Bluetooth does not work on Beta4. Doesn´t find anything.

  • 0

#98
Da Baron

Da Baron

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Louziana,"who dat"?!
  • Devices:Nexus One-HTC Sensation 4G
  • Twitter:@BaronvonBaine
Really enjoy and appreciate all the work you do for our Sensations. May I ask a question of you please? I can't seem to get my bluetooth earpiece to connect fully in settings. It shows that it's paired yet the bluetooth icon on the statusbar doesn't show that it is. Once I am on a call it's evident that bluetooth isn't connected. I've done a full wipe,reflashed ROM but to no avail. Any ideas,thoughts etc?
Thank you for your time,
Da Baron

  • 0

#99
solracarevir

solracarevir

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:HTC Sensation 4G
Re downloaded the Rom (This time from my Home internet connection) Flashed it again and.... This thing Flies!!!


...Damn Trip, HTC should employ you!!

Edited by solracarevir, 02 March 2012 - 02:43 AM.

  • 0

#100
Stylesz711

Stylesz711

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:HTC Sensation
Can I use the new fw?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users