Jump to content


Photo

Sky Go and rooted Samsung galaxy S2 is a NO

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Androidlover287

Androidlover287

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy Note 3, Nexus 7
  • Twitter:@andrewfishy1
I am running on Modaco GR8, but i'm pretty sure that doesn't matter as Sky Go does NOT work on a rooted phone.

Screenshot:
Attached File  SC20120302-133057.png   40.2KB   11 downloads


Any help/fix
I know there is a fix for it to run on ICS, but i don't think that would help.

Any help?

Thanks,
Andrew

  • 0
Posted Image

#2
marc1974

marc1974

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:LG Optimus 2x
You need to have an original kernel installed, you will also have to hide root with something like temp root remover.

  • 0

#3
gadgetshop

gadgetshop

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC ONE
  • Twitter:@seanicca

You need to have an original kernel installed, you will also have to hide root with something like temp root remover.


I tried temp root remover on my stock rooted sgs2 and still didn't work apart from sky news



  • 0

#4
Androidlover287

Androidlover287

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy Note 3, Nexus 7
  • Twitter:@andrewfishy1
(quote name='marc1974' timestamp='1330780474' post='1911199']
You need to have an original kernel installed, you will also have to hide root with something like temp root remover.
[/quote]

If i have a origional kernal installed i will loose my CF root though, but if it's the only way to fix it :(

Edited by Androidlover287, 03 March 2012 - 04:44 PM.

  • 0
Posted Image

#5
marc1974

marc1974

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:LG Optimus 2x
There are other ways to root of course. It is a right pain though, but the app is very useful. Hopefully someone will find a workaround soon.

  • 0

#6
MarkT1973

MarkT1973

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:i900 omnia
I reflashed to stock kernel and used Voodoo OTA rootkeeper. Works for me with Paul's Modaco rom.

  • 0

#7
Androidlover287

Androidlover287

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy Note 3, Nexus 7
  • Twitter:@andrewfishy1

I reflashed to stock kernel and used Voodoo OTA rootkeeper. Works for me with Paul's Modaco rom.


OTA rootkeeper, that will let me keep my CF-root, CWM?

EDIT 1: Just tried it, and it worked, thank you, used Temp unroot feature, that way i don't have to loose my CF root kernel.

EDIT 2: One question? Sky go still says my device is rooted, even after using the temp unroot, i confirmed the phone was unrooted my launching titanium backup, it gave a error message that said it couldn't get root permissions.

Edited by Androidlover287, 03 March 2012 - 11:45 PM.

  • 0
Posted Image

#8
QLF

QLF

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 262 posts
  • Gender:Male
  • Location:The North
  • Devices:Galaxy SII, Advent Vega

OTA rootkeeper, that will let me keep my CF-root, CWM?

EDIT 1: Just tried it, and it worked, thank you, used Temp unroot feature, that way i don't have to loose my CF root kernel.

EDIT 2: One question? Sky go still says my device is rooted, even after using the temp unroot, i confirmed the phone was unrooted my launching titanium backup, it gave a error message that said it couldn't get root permissions.


This means you don't have an original Samsung GS2 kernel installed. You'll need to find one and flash it to your phone (with something like Odin). Should work then....

  • 0

#9
Androidlover287

Androidlover287

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy Note 3, Nexus 7
  • Twitter:@andrewfishy1

This means you don't have an original Samsung GS2 kernel installed. You'll need to find one and flash it to your phone (with something like Odin). Should work then....


I know that would work, i just wish it would work on rooted devices

  • 0
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users