Jump to content


Photo

[ROM][ZTE Skate][Blade Port] Swedish Snow RLS7 (13/Apr/2012)

* * * * - 5 votes

  • Please log in to reply
111 replies to this topic

#81
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
Exactly

  • 2
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#82
creedence

creedence

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austria,Graz
  • Devices:LG OPTIMUS 4XHD
So then ran to the work!

ROM will be flashed immediately.

Thanks

  • 0
Each problem is simple, if is already solved.

#83
siddis

siddis

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 69 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bávarekettye
  • Devices:ZTE Skate
Some experiences about the new rom.? Somebody.?

  • 0

#84
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
No issues, no posts... Maybe. :D

  • 1
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#85
ciappy

ciappy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:Zte Skate
its great overall.. no trouble whatsoever

Some experiences about the new rom.? Somebody.?


  • 0

#86
timfimjim

timfimjim

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 632 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK
  • Devices:Huawei Ascend g300, Nexus 7

Some experiences about the new rom.? Somebody.?


Yep it's all good :D

Not noticed much change, but then again there wasn't much need for change.

Very stable, all the modifications and add-ons work very well.

  • 0

#87
8200

8200

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hey guys,


thank you for porting swediish snow to the skate!

I have got a problem with wifi on my skate with the firmware.

What I did:
- bootet to cwm 4.0.1.4
- wipe data
- wipe cache
- wipe dalvik cache
- installl zip from ROM_ZTESkate_SwedishSnow_RLS7.zip
- reboot system now

Whenever I activate wifi the message
"Your phone doesn't write MAC address. Please confirm!" comes up.


When I enter my wifi settings... it's trying to connect but it doesn't work.


An in the settings --> phone info
wifi-mac: "11:22:33:44:55:66"


So there is a bug with the wifi.

I tried editing /system/etc/nv_4319.txt ... like in the following tutorial, but it didn't help. It changed the mac adress successfull but I still can't connect to my accesspoint.
http://android.modac...p/page__st__220


PS: after a restart wlan does work.. But I still get the errormessage
"Your phone doesn't write MAC address. Please confirm!"

Best regards,
Arthur

Edited by 8200, 22 April 2012 - 08:47 PM.

  • 0

#88
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
Looks like you didn't restore qcn after unlocking. Go to unlocking topic you will find more info there.

  • 1
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#89
inox_od

inox_od

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine (Odessa)
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Blade
  • Twitter:@vkmuzon
Installed this ROM yesterday and I like it! Great work!
But after installing circle battery mod (or it was from the beginning like that) I have a bug that is shown in the screenshot:
Attached File  screenshot-1335212751489.png   83.08KB   24 downloads
As you can see in application details I can't see any of sizes that app is consuming on device (they must be located inside the red box)

If this bug will be fixed this would be the greatest rom i've ever used on skate! Thanks in advance!

Edited by inox_od, 24 April 2012 - 08:40 PM.

  • 0

#90
danny0208

danny0208

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mallorca (Spain)
  • Devices:ZTE Skate
C3CO,
this is awesom, i searched for BUGS en find none so far :)
Great work!
Keep up with it Posted Image

  • 0

#91
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,328 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Blade III

Installed this ROM yesterday and I like it! Great work!
But after installing circle battery mod (or it was from the beginning like that) I have a bug that is shown in the screenshot:
Attached File  screenshot-1335212751489.png   83.08KB   24 downloads
As you can see in application details I can't see any of sizes that app is consuming on device (they must be located inside the red box)

If this bug will be fixed this would be the greatest rom i've ever used on skate! Thanks in advance!

Select different language. ;)

RLS7 is the final release and since this was never reported before, it remained unfixed. There was previously similar issue on portuguese-brazilian locale and it's easy to fix on russian too. Decompile /system/framework/framework-res.apk with apktool. Edit /res/values-ru/strings.xml. Change:
    <string name="petabyteShort">ПБ</string>
    <string name="fileSizeSuffix">"
%1$s %2$s"</string>
to
    <string name="petabyteShort">ПБ</string>
    <string name="fileSizeSuffix">"%1$s %2$s"</string>
It's because of that excess line change. Compile, sign with test key and push new framework-res.apk to phone.

  • 0

#92
inox_od

inox_od

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine (Odessa)
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Blade
  • Twitter:@vkmuzon

Select different language. ;)

RLS7 is the final release and since this was never reported before, it remained unfixed. There was previously similar issue on portuguese-brazilian locale and it's easy to fix on russian too. Decompile /system/framework/framework-res.apk with apktool. Edit /res/values-ru/strings.xml. Change:

    <string name="petabyteShort">ПБ</string>
    <string name="fileSizeSuffix">"
%1$s %2$s"</string>
to
    <string name="petabyteShort">ПБ</string>
    <string name="fileSizeSuffix">"%1$s %2$s"</string>
It's because of that excess line change. Compile, sign with test key and push new framework-res.apk to phone.

OK, I've changed the file, built the new apk and signed it with some test key.
Pushed to the phone via adb, but now it can't even boot up to show text android logo. It stops at green android logo.

  • 0

#93
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,840 posts
  • Gender:Male
  • Location:R* North
  • Interests:ET Life
  • Devices:S4 Mini - I9195

OK, I've changed the file, built the new apk and signed it with some test key.
Pushed to the phone via adb, but now it can't even boot up to show text android logo. It stops at green android logo.


try again without signing it

  • 0

#94
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
I will make patch for you today if you still couldn't manage to get it work

  • 1
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#95
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:THL W8
Hmm looks like post editing doesn't work with new modaco interface. Just wanted to say that I will not be able to release russian patch today. Sorry.

  • 1
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#96
inox_od

inox_od

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine (Odessa)
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Blade
  • Twitter:@vkmuzon
Never mind, I've done it already! Thanks for instructions!
I've corrected "fileSizeSuffix" for Russian and Ukrainian language.
Here it is.
apk is signed with the test key. I only don't know how to make flashable zip from it.

Also I've noticed that after applying this mod sizes of downloading apps in the market became fully visible.

Edited by inox_od, 26 April 2012 - 09:06 PM.

  • 0

#97
lakicamm

lakicamm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
A friend of mine bought orange monte carlo, and since i'm a blade user, i flashed his phone with ported swedish snow 7 in this order:

- tpt for repartitioning (150 system, 255 user, 35 cache)
- installed swedish snow 7
- partitioned sd card for ext partiotion/as2d for applications

everything works just fine, but after few days he called me to tell me that his mobile network is just terrible... on many places he doesnt have reception at all, and if he has it, its minimal.

so, my question is, is there something about the radio that i didnt do? i have to say that he had very good network with original orange rom.

any help is appreciated :)

  • 0

#98
lakicamm

lakicamm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
ok, i found a solution, if anyone is experiencing the same problem:

in settings/wireless & networks/mobile networks/network mode choose "gsm only" and voila, network signal is good again :)

  • 0

#99
inox_od

inox_od

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine (Odessa)
  • Devices:ZTE Skate, ZTE Blade
  • Twitter:@vkmuzon
I've found another visual glitch, now in lockscreen.
Here is the photo:
Attached File  DSC01754.jpg   203.21KB   4 downloads
As you can see unlocking slide gets almost the same color as the text on it so the text is not visible actually. This also concerns 'sound off' slide.
I think there is some string in some apk that needs a simple edit to get it working properly.
Who can help?
Thanks in advance!

  • 0

#100
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,328 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Blade III

I've found another visual glitch, now in lockscreen.

As you can see unlocking slide gets almost the same color as the text on it so the text is not visible actually. This also concerns 'sound off' slide.
I think there is some string in some apk that needs a simple edit to get it working properly.
Who can help?
Thanks in advance!

Decompiling/compiling framework-res.apk breaks some of the graphics in ZTE stock ROMs - lockscreen sliders for example. You can copy the the original lockscreen slider images from the original framework-res.apk (/res/drawable-hdpi/jog_tab_*.png) to your new modified framework-res.apk using any common ziptool. There are few other things too and it is easier for you to just copy the resources.arsc from your new modified framework-res.apk to the original framework-res.apk. This will preserve the original graphics but you'll also have the changes that you made to the xml strings.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users