Jump to content


Photo

[ROM][09.7]CyanScape V2[ LINK UPDATED]

* * * - - 3 votes

  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#21
shiningprasanth

shiningprasanth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Dell xcd35
Link not opening..Please re upload...One of the best rom out der

  • 0

#22
android@sam

android@sam

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpur,India
  • Interests:Computers, MObilez...
  • Devices:DELL XCD35 aka ZTE BLADE
Sry guys i have been busy these days bcaz of my exams.i will upload the rom soon. Sry for inconvinience

  • 0

Sony Ericsson UI On your ZTE BLADE

"CYANSCAPE"


#23
shiningprasanth

shiningprasanth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Dell xcd35
ok thx for ur response.. Waiting for sony's ui in our zte

  • 0

#24
shiningprasanth

shiningprasanth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Dell xcd35
mirror pls,?

  • 0

#25
Zade

Zade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Gaming, Gadgets .......
  • Devices:ZTE Blade
A very classy UI, and awesomely ported. Anyone else who previously downloaded the ROM could also provide a mirror to the ROM. We will be very Thankfull
:-)

Edited by Zade, 18 June 2012 - 03:01 PM.

  • 0

#26
milind bishen

milind bishen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell XCD35
still no link to download .... :(

  • 0

#27
android@sam

android@sam

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpur,India
  • Interests:Computers, MObilez...
  • Devices:DELL XCD35 aka ZTE BLADE
guys rom is being uploaded.link will be updated soon.
sry for delay

  • 0

Sony Ericsson UI On your ZTE BLADE

"CYANSCAPE"


#28
iShubham

iShubham

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:ZTE Blade (Chinese)
  • Twitter:@iShubhamRaj

guys rom is being uploaded.link will be updated soon.
sry for delay

Is it still being uploaded? please do it quick :/

  • 0
Please visit my sites :
www.iToole.com - mostly iPhone related + Technology news
www.TasteOfAndroid.com - All Android related stuff

#29
android@sam

android@sam

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpur,India
  • Interests:Computers, MObilez...
  • Devices:DELL XCD35 aka ZTE BLADE

Is it still being uploaded? please do it quick :/


sry guys it is failing everytime whenever time i try to upload . I am trying it hard
sry guys

  • 0

Sony Ericsson UI On your ZTE BLADE

"CYANSCAPE"


#30
generalnikitos

generalnikitos

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
tnks for update link, downloading

  • 0

#31
milind bishen

milind bishen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell XCD35
can u change call screen frm default cm7 to cyan scape mode ....coz again the upper seems cool bt deep inside .. I see cm7 stuff.. :(

  • 0

#32
shiningprasanth

shiningprasanth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Dell xcd35
thx

  • 0

#33
android@sam

android@sam

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpur,India
  • Interests:Computers, MObilez...
  • Devices:DELL XCD35 aka ZTE BLADE

can u change call screen frm default cm7 to cyan scape mode ....coz again the upper seems cool bt deep inside .. I see cm7 stuff.. :(

yes i am gonna include it in next update.actually i am not having my blade these days and due to exams i am always busy.so it will take some time.
CHEERS!!!

  • 0

Sony Ericsson UI On your ZTE BLADE

"CYANSCAPE"


#34
milind bishen

milind bishen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Dell XCD35

yes i am gonna include it in next update.actually i am not having my blade these days and due to exams i am always busy.so it will take some time.
CHEERS!!!


no wrries pal take ur tym .... still im eagarly waiting for ur new update ... keep tht work up .. :)

  • 0

#35
Zade

Zade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Gaming, Gadgets .......
  • Devices:ZTE Blade
Thnx for the link i'm downloading :) , was curious, does this lag a bit.....the UI ??

  • 0

#36
android@sam

android@sam

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpur,India
  • Interests:Computers, MObilez...
  • Devices:DELL XCD35 aka ZTE BLADE

Thnx for the link i'm downloading :) , was curious, does this lag a bit.....the UI ??

no it doesn't lag at all.and please feel free to report bug.

  • 0

Sony Ericsson UI On your ZTE BLADE

"CYANSCAPE"


#37
Zade

Zade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Gaming, Gadgets .......
  • Devices:ZTE Blade

no it doesn't lag at all.and please feel free to report bug.

Thanx for the response..... ^_^, BTW I'm using Chinese Blade {Idea Blade} with 256 MB ram and it lags a bit..... :blush: ....any solution ??
I tried to install busybox using busybox installer from market [to use v6 supercharger] but it says this --
Error:
exec: busybox: permission denied !

Edited by Zade, 23 June 2012 - 03:50 PM.

  • 0

#38
android@sam

android@sam

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nagpur,India
  • Interests:Computers, MObilez...
  • Devices:DELL XCD35 aka ZTE BLADE

Thanx for the response..... data:image/png;base64,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, BTW I'm using Chinese Blade {Idea Blade} with 256 MB ram and it lags a bit..... data:image/png;base64,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 ....any solution ??
I tried to install busybox using busybox installer from market [to use v6 supercharger] but it says this --
Error:
exec: busybox: permission denied !

I think it is lagging because of the system background image.I will replace the image with a simpler one.It should work.

  • 1

Sony Ericsson UI On your ZTE BLADE

"CYANSCAPE"


#39
Mtman1

Mtman1

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 686 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Liquid MT

Thanx for the response..... ^_^, BTW I'm using Chinese Blade {Idea Blade} with 256 MB ram and it lags a bit..... :blush: ....any solution ??
I tried to install busybox using busybox installer from market [to use v6 supercharger] but it says this --
Error:
exec: busybox: permission denied !

Have you checked superuser has given it su permissions and not denied it?

  • 0

#40
Zade

Zade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Interests:Gaming, Gadgets .......
  • Devices:ZTE Blade

Have you checked superuser has given it su permissions and not denied it?

ya... su allowed i double checked, plus SolidExplorer said once that 'it seems busybox is not installed wich is needed for root explorer to work'- sumthing like this wen i was opening the cache folder in system root...

Edited by Zade, 24 June 2012 - 04:22 AM.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users